Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jakbym miał te 10lat to może bym to założył.

Ja widziałem ostatnio 40 latka w koszulce Donkey Konga z 64. Jak ktoś dobrze wygląda i jest zadbany, to mu będzie wszystko pasować. 

Edytowane przez Figaro
Opublikowano

To macie słabą psychę.

Ostatnie takie widziałem w sklepie:

super-mario-bros-3-shirt.main.jpeg?v=140

Zayebista. :obama:

Ja sam mam koszulkę z ręcznie malowanym pixelowym mario oraz oficjalną koszulką z Fallouta. Obie zayebiste. :banderas: 

No, ale ta z tlou bida przez ten ryj joela. 

Opublikowano

Imo mało która koszulka growa nadaje się do tego by wyjść w niej z domu.

Ja sobie zamówiłem pierwszy w życiu growy ciuch i mysle ze nadaje sie do wyjscia z domu.

wi0glw.jpg

Opublikowano (edytowane)

w pewnym momencie normalny facet powinien zostawić wszystkie bluzki  z reklama marki piwa, gry, czy zespołu w  szafie by czekały na malowanie bądź inny remont.

Tak jest napisane w jednej mądrej ksiażce która dostałem kiedyś na urodziny.

Edytowane przez Toudi_89
Opublikowano

ja sobie kupiłem x360 (8sma sztuka xd) niestety tak porysowany , że żal dupe mi ściska. poszukam jakichś obudów fajnych albo tych naklejek winylowach.

Opublikowano (edytowane)

Pewnie kolejny okaz z cyklu "stan dobry, normalne ślady użytkowania" jakich pełno na Allegro XD

@up: nowe 360tki z tego co swego czasu sprawdzałem to jeszcze stoją cenowo całkiem wysoko więc też wolałbym używkę.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

no dokładnie 4gb najtaniej w sklepie 599zł na allegro z "normalnymi śladami użytkowania" 350zł z wysyłką kurierem do ogrania paru gierek starczy. Kiedyś jak miałem dostep do miliona tanich punktów mickrosoftu praktycznie wykupiłem lwią część gier na żądanie w marketplace-ie, już zapchałem 400gb dysku xd.

Opublikowano (edytowane)

DXMmIrE.png

PALMrCs.jpg

VjGz9P6.jpg

Anniversary edition, piękne słuchaweczki dużo fajnych opcji, no i dźwiek... Tak sie zastanawiam niby tylko 2004 sztuki? Na całą europe chyba czy jak :D

Dodatkowo gratis dostałęm do tego + koszulke i smycz Steelseries :)

CW1kAtm.jpg

Edytowane przez Krzysztof Tomczak
  • Plusik 5