Opublikowano 21 października 20159 l Śliczna ta konsolka z edycji Halo. Taka mógłbym nabyć, razem z cala seria, co i tak kiedyś nastąpi. p.s Jak wypada tvik - do grania online sie nadaje, nie ma laga na nim ?
Opublikowano 21 października 20159 l Tv jest przechooj. Nie doswiadczylem zadnych dropow, a obraz pozera ostroscia. Wydawalo mi sie, ze juz PS3 i 360ka niezle sie spisuja, ale ten nowy Xbox pokazuje potencjal odbiornika na serio. Za wiele nie moge powiedziec bo zagralem na razie w zaledwie GoW no i sciaga sie TR DE. Za jakis czas dorwe kolekcje Mistrza Szefa i Far Cry 4 wiec moze ten ostatni pokaze na co stac telewizor. Lookam traz na poczatek etapu po rozmowie z Franklinem i to jak woda kapie z sufitu na ziemie (nawet w oddali) jest bajeczne.
Opublikowano 21 października 20159 l Kotlet ... Nie wiem jak mogłem to zrobić po Unity ale OK. Ogram i sprzedaje.
Opublikowano 21 października 20159 l PoP:ZP - giera taka sobie, w porównaniu do poprzednich cześci szczególnie ale kolejny śliczny steelbook do kolekcji GoW 3 w edycji kolekcjonerskiej. Obrazek z Zeldy kupiony w stacjonarnym sklepie z gierkami w Gdynii. Oprócz gier mieli własnie jakies koszulki i rzeczy z arcade blocków sprzedawane osobno. Fajnie, że coraz więcej powstaje takich sklepów, ten sie nazywa Press Start i jest na Świętojańskiej w Gdynii. Dowiedziałem sie też niedawno że powstał padbar w tym mieście więc też super extra.
Opublikowano 21 października 20159 l Goty gierka wylądowała Smutne że ten post dostał tyle minusów. Minecraft to świetna rzecz.
Opublikowano 22 października 20159 l Ten obraz był dodawany do ostatnich arcade blockow, ile dałeś? 29 złotówek
Opublikowano 22 października 20159 l Ten obraz był dodawany do ostatnich arcade blockow, ile dałeś? 29 złotówek Najs
Opublikowano 22 października 20159 l Aleeeez giera Ile dałes? 11 £, niestety przesyłka prawie drugie tyle stan spokojnie bym dał bardzo dobry z minusikiem, chciałbym żeby zawsze trafiały się stare gierki w takim stanie Edytowane 22 października 20159 l przez xmortex
Opublikowano 22 października 20159 l Kolejna paczuszka z VGP przyszła. Atelier Annie oraz fajne wydanie Legend of Legacy. Atlus dało rade, fajnie sie to prezentuje w łapach
Opublikowano 22 października 20159 l Odnosze wrazenie ze ostatnio malo ktora gra Ci sie podoba z tego co widze po postach Edytowane 22 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 22 października 20159 l Odnosze wrazenie ze ostatnio malo ktora gra Ci sie podoba z tego co widze po postach Bo ja w te gry gram, a nie trzymam w folij.
Opublikowano 22 października 20159 l Mam porównanie do innych i widzę jaką ściemę twórcy robią. Zresztą wskaż mi te wszystkie posty gdzie narzekam na te gry?
Opublikowano 22 października 20159 l Rozumiem o czym mówi Velius, post kypq = jakieś narzekanie sceptyka.
Opublikowano 22 października 20159 l Rozumiem o czym mówi Velius, post kypq = jakieś narzekanie sceptyka. Osoba która grała to sceptyk -tak? A osoby które tak jak ty nic nie wiedzą to kto?
Opublikowano 22 października 20159 l Rozumiem o czym mówi Velius, post kypq = jakieś narzekanie sceptyka. Osoba która grała to sceptyk -tak? A osoby które tak jak ty nic nie wiedzą to kto? No i o tym właśnie mówię.
Opublikowano 22 października 20159 l Rozumiem o czym mówi Velius, post kypq = jakieś narzekanie sceptyka. Osoba która grała to sceptyk -tak? A osoby które tak jak ty nic nie wiedzą to kto? stulejarz