Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Witaj Mesjaszu :banderas:

sBhIrw8.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Śliczna ta konsolka z edycji Halo. Taka mógłbym nabyć, razem z cala seria, co i tak kiedyś nastąpi. 

p.s  Jak wypada tvik - do grania online sie nadaje, nie ma laga na nim ? 

Opublikowano

Tv jest przechooj. Nie doswiadczylem zadnych dropow, a obraz pozera ostroscia. Wydawalo mi sie, ze juz PS3 i 360ka niezle sie spisuja, ale ten nowy Xbox pokazuje potencjal odbiornika na serio. Za wiele nie moge powiedziec bo zagralem na razie w zaledwie GoW no i sciaga sie TR DE. Za jakis czas dorwe kolekcje Mistrza Szefa i Far Cry 4 wiec moze ten ostatni pokaze na co stac telewizor.

Lookam traz na poczatek etapu po rozmowie z Franklinem i to jak woda kapie z sufitu na ziemie (nawet w oddali) jest bajeczne.

Opublikowano

PoP:ZP - giera taka sobie, w porównaniu do poprzednich cześci szczególnie ale kolejny śliczny steelbook do kolekcji

GoW 3 w edycji kolekcjonerskiej.

Obrazek z Zeldy kupiony w stacjonarnym sklepie z gierkami w Gdynii. Oprócz gier mieli własnie jakies koszulki i rzeczy z arcade blocków sprzedawane osobno. Fajnie, że coraz więcej powstaje takich sklepów, ten sie nazywa Press Start i jest na Świętojańskiej w Gdynii.

Dowiedziałem sie też niedawno że powstał padbar w tym mieście więc też super extra.

v57FAtxh.jpg

Opublikowano

Ten obraz był dodawany do ostatnich arcade blockow, ile dałeś?

Opublikowano

Goty gierka wylądowała :lapka:

62622c602acaa9c0ea482568ea452212.jpg

Smutne że ten post dostał tyle minusów. Minecraft to świetna rzecz.

Opublikowano

no oryginalności nie można było temu odmówić

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

29gh4js.jpg

Opublikowano

Ten obraz był dodawany do ostatnich arcade blockow, ile dałeś?

29 złotówek

Najs :) 

Opublikowano

29gh4js.jpg

Aleeeez giera :obama: Ile dałes?

11 £, niestety przesyłka prawie drugie tyle

stan spokojnie bym dał bardzo dobry z minusikiem, chciałbym żeby zawsze trafiały się stare gierki w takim stanie

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

Kolejna paczuszka z VGP przyszła. Atelier Annie oraz fajne wydanie Legend of Legacy. Atlus dało rade, fajnie sie to prezentuje w łapach :banderas:

cGD46Wg.jpg

jsrjvm4.jpg

ANqMd8w.jpg

Opublikowano

Musieli czymś wynagrodzić kiepską grę.

Opublikowano

Odnosze wrazenie ze ostatnio malo ktora gra Ci sie podoba z tego co widze po postach :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Odnosze wrazenie ze ostatnio malo ktora gra Ci sie podoba z tego co widze po postach :)

Bo ja w te gry gram, a nie trzymam w folij.

Opublikowano

Mam porównanie do innych i widzę jaką ściemę twórcy robią. Zresztą wskaż mi te wszystkie posty gdzie narzekam na te  gry?

Opublikowano

Rozumiem o czym mówi Velius, post kypq = jakieś narzekanie sceptyka.

Osoba która grała  to sceptyk -tak? A  osoby które  tak jak ty nic nie wiedzą to  kto?

Opublikowano

Osoba która grała  to sceptyk -tak? A  osoby które  tak jak ty nic nie wiedzą to  kto?

No i o tym właśnie mówię. 

Opublikowano

stulejarz