Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2015 Nabytki z października. Fpiesowy niszczator światów i japoński paparazzi 22 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Ostatnio moje zakupy growe nie są jakieś ogromne ale i tak zadowolony jestem bardzo. +Steam Edytowane 31 października 2015 przez Paliodor 4 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Grałeś na pro controlerze czy tablecie? Zastanawiam się czy jest w ogóle sens zaczynać bez pro controlera Jestem z niedużego obozu, któremu padlet nie wadzi, więc i w tym przypadku bez żadnego bólu przeszedłem całość. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 990 Opublikowano 31 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2015 Skromne zakupy z ostatnich dwóch miesięcy: Sequel The Guided Fate Paradox oraz Okami na Wii do kolekcji... Kilka starszych gierek na PSP; Rune Factory 4, na którego ostrzyłem sobie zęby od dłuższego czasu; DS2:Record Breaker (wersję na DS przeszedłem trzy razy, w tej podobno jest jakiś alternatywny scenariusz) oraz Mario wyhaczony okazyjnie na allegro. 27 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Gdzie kupowales gry na psp? Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Gungnir z VG+; Riviera z allegro a Metal Slug z sklepu stacjonarnego... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Gry na 3DS'a maja kozackie okladki Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alex van Cube 462 Opublikowano 1 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 listopada 2015 Pora się pochwalić tym co wpadło przez ostatnie kilkanaście dni: Na początek mały zakup czegoś z czym nie miałem nigdy styczności. Trzy dyszki za dwie maty i gierkę to żal było nie brać na próbę. Przyda się na zakrapiane imprezki. Dalej odrobina zaległości z psp. Kupione za bezcen więc nie ruszają mnie nawet wydania essentials czy platinum. Liczy się to co się kręci w konsoli. Odrobina zakupów dla dziewczyny, która jest wielką fanką wiadomego uniwersum. O dziwo zagrywa się najbardziej w mocno śmierdzącą fajnalami Trzecią Erę. Całkiem ładnie jej idzie. Muszę jeszcze jej upolować Drużynę Pierścienia- wiem, że krap straszny, ale na pewno będzie zadowolona. I na koniec najświeższa paczuszka z czwartku. Boże jak ja kocham zbierać te gry na ps2, jest tam tyle ciekawych tytułów, że boję się wchodzić na portale aukcyjne bo zaraz wydam wszystkie pieniądze. 18 Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) Zakupy z ostatnich dwóch tygodni. Jest tu trochę gejmingowego nowotworu ale Wiedźmin jakoś to załagodzi. Edytowane 1 listopada 2015 przez Timmy 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kypq 718 Opublikowano 2 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2015 19 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Wait wut? Shovel Knight już wyszło? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Shovela muszę kupić w pudełku też Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Patrzę i nie wierzę. Ludzie! Gra na PS4 ma jakąś książeczkę. Teraz to tym bardziej muszę to kupić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Yacht Club Games? Zawsze szanowałem. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Wait wut? Shovel Knight już wyszło? W czwartek premiera była - na konsoleigry mają , a wersja na ps4 najtańsza - o 50zł. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Na konsoleigru pisze że wyprzedane, mowa oczywiście o definitywnej wersji na wii u. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) ja czekam na mojego na 3DSa z amazona jak będe miał kasę to wezmę na Wii U jeszcze <3 Edytowane 2 listopada 2015 przez Rayos Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ja w listopadzie szołela na 2DS wciągam w pudle. Zobaczymy czy Goty. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Wersja na PS4 tez juz wyprzedana. Udalo mi sie zalapac. Z glowy mi wypadla premiera. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 2 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2015 Yakuza - szykuje się granie po omacku Szkoda, że jak na janusza przystało nie sprawdziłem allegro bo przepłaciłem 10 zł i czekałem miesiąc na tą grę. Driveclub - już mam 2 tygodnie. Tym razem z allegro od janusza, który wystawił zdjęcie gry z polską okładką a dostałem jakąs bawarię. Ale hej! Gra przecież działa... 16 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Yakuza Zero Świetny zakup! Ile dałeś? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Aż wstyd przyznać... Edytowane 2 listopada 2015 przez ornit Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 2 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Niedługo pewnie też się zaopatrzę w Yakuzę Zero. Dawno nic nie wrzucałem, bo ostatnio wydatki szły na co innego, ale coś tam udało się wyrwać. Moje niedawne zakupki: Seria Shadow Hearts kupiona w sumie za śmieszne pieniądze patrząc w jakich cenach chodzi na ebayu. Udało mi się wyrwać komplet w super cenie, więc poszedł instabuy. Nigdy nie miałem z tą serią do czynienia, więc zobaczę co i jak, ale z tego co wiem to klimacik może być niezły. Cieszę się też bardzo ze stanu tych gierek. Zadbane, bez rys na płytach, w pełnych kompletach. The World Ends With You kiedyś grałem, ukończyłem całość, ale naszła mnie ochota na ponowny zakup, więc wziąłem. No i na koniec Project Zero, wiadomo o co biega. Edytowane 2 listopada 2015 przez ireniqs 19 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ode mnie za dwie stówki nikt Jakuzy Zero nie chciał, więc pewnie mniej. W każdym razie gra jest warta każdych pieniędzy . Shadow hearts Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Trochę raka, ale dla Raymana cza kupić. No i kolejny pixel.I tak, jestem fanem Raymana <3 Origins platyna na PS3, zaczęta na Vicie, to jeszcze ogram na lapku :rose:Legends platyna na Vicie, ograne na STEMIE, mam na Xbox One :rose:1 na płycie na PC gdzieś mam, cyfrowego z GoG, cyfrowego na Vicie, fizycznego na GBA :rose:2 na płycie na PC gdzieś mam, cyfrowego z GoG, miałem na iOS i 3DS (sprzedałem, :whyyyy:) :rose:3 na płycie na PC gdzieś mam, premierka na PS2, niedługo kupię na GoG/STEMIE :rose:rabbidsy pierwsze na płycie na PC gdzieś mam, ale wolę zapomnieć Edytowane 2 listopada 2015 przez Rayos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi