Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nabytki z października. Fpiesowy niszczator światów i japoński paparazzi ;)

34xp211.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ostatnio moje zakupy growe nie są jakieś ogromne ale i tak zadowolony jestem bardzo.

bBm61yL.jpg?1

+Steam

3B1dTYU.jpg

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Grałeś na pro controlerze czy tablecie?  Zastanawiam się czy jest w ogóle sens zaczynać bez pro controlera

Jestem z niedużego obozu, któremu padlet nie wadzi, więc i w tym przypadku bez żadnego bólu przeszedłem całość.

Opublikowano

Skromne zakupy z ostatnich dwóch miesięcy:

smpybl.jpg

Sequel The Guided Fate Paradox oraz Okami na Wii do kolekcji...

1zh39z9.jpg

Kilka starszych gierek na PSP;  Rune Factory 4, na którego ostrzyłem sobie zęby od dłuższego czasu; DS2:Record Breaker (wersję na DS przeszedłem trzy razy, w tej podobno jest jakiś alternatywny scenariusz) oraz Mario wyhaczony okazyjnie na allegro.

Opublikowano

Gungnir z VG+; Riviera z allegro a Metal Slug z sklepu stacjonarnego...

Opublikowano

Gry na 3DS'a maja kozackie okladki :)

Opublikowano

Pora się pochwalić tym co wpadło przez ostatnie kilkanaście dni:

Na początek mały zakup czegoś z czym nie miałem nigdy styczności. Trzy dyszki za dwie maty i gierkę to żal było nie brać na próbę. Przyda się na zakrapiane imprezki.

0IfnZU9.jpg

Dalej odrobina zaległości z psp. Kupione za bezcen więc nie ruszają mnie nawet wydania essentials czy platinum. Liczy się to co się kręci w konsoli.

ReRIiLh.jpg

Odrobina zakupów dla dziewczyny, która jest wielką fanką wiadomego uniwersum. O dziwo zagrywa się najbardziej w mocno śmierdzącą fajnalami Trzecią Erę. Całkiem ładnie jej idzie. Muszę jeszcze jej upolować Drużynę Pierścienia- wiem, że krap straszny, ale na pewno będzie zadowolona.

xtBXQMy.jpg

I na koniec najświeższa paczuszka z czwartku. Boże jak ja kocham zbierać te gry na ps2, jest tam tyle ciekawych tytułów, że boję się wchodzić na portale aukcyjne bo zaraz wydam wszystkie pieniądze.

va1EDpa.jpg

Opublikowano

Zakupy z ostatnich dwóch tygodni. Jest tu trochę gejmingowego nowotworu ale Wiedźmin jakoś to załagodzi.

2iu7t5u.jpg

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

22084769413_1d6b966cc0_b.jpg

22083140134_e74443d3fa_b.jpg

Opublikowano

22083140134_e74443d3fa_b.jpg

Patrzę i nie wierzę. Ludzie! Gra na PS4 ma jakąś książeczkę. Teraz to tym bardziej muszę to kupić. :)

Opublikowano

Yacht Club Games? Zawsze szanowałem. 

Opublikowano

Wait wut? Shovel Knight już wyszło?

W  czwartek premiera była - na konsoleigry mają , a wersja na ps4 najtańsza - o 50zł.

Opublikowano

ja czekam na mojego na 3DSa z amazona :lapka: jak będe miał kasę  to wezmę na Wii U jeszcze <3 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja w listopadzie szołela na 2DS wciągam w pudle. Zobaczymy czy Goty.

Opublikowano

Wersja na PS4 tez juz wyprzedana. Udalo mi sie zalapac. Z glowy mi wypadla premiera.

Opublikowano

IMG_2434.jpg

Yakuza - szykuje się granie po omacku :) Szkoda, że jak na janusza przystało nie sprawdziłem allegro bo przepłaciłem 10 zł i czekałem miesiąc na tą grę.

Driveclub - już mam 2 tygodnie. Tym razem z allegro od janusza, który wystawił zdjęcie gry z polską okładką a dostałem jakąs bawarię. Ale hej! Gra przecież działa...

Opublikowano

Aż wstyd przyznać...

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Niedługo pewnie też się zaopatrzę w Yakuzę Zero. :fsg:

Dawno nic nie wrzucałem, bo ostatnio wydatki szły na co innego, ale coś tam udało się wyrwać. Moje niedawne zakupki:

88nSLOV.jpg

Seria Shadow Hearts kupiona w sumie za śmieszne pieniądze patrząc w jakich cenach chodzi na ebayu. Udało mi się wyrwać komplet w super cenie, więc poszedł instabuy. Nigdy nie miałem z tą serią do czynienia, więc zobaczę co i jak, ale z tego co wiem to klimacik może być niezły. :cool: Cieszę się też bardzo ze stanu tych gierek. Zadbane, bez rys na płytach, w pełnych kompletach. :fsg:

The World Ends With You kiedyś grałem, ukończyłem całość, ale naszła mnie ochota na ponowny zakup, więc wziąłem.

No i na koniec Project Zero, wiadomo o co biega. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ode mnie za dwie stówki nikt Jakuzy Zero nie chciał, więc pewnie mniej. W każdym razie gra jest warta każdych pieniędzy :).

Shadow hearts :banderas:

Opublikowano

Trochę raka, ale dla Raymana cza kupić. No i kolejny pixel.

I tak, jestem fanem Raymana <3 Origins platyna na PS3, zaczęta na Vicie, to jeszcze ogram na lapku :rose:
Legends platyna na Vicie, ograne na STEMIE, mam na Xbox One :rose:
1 na płycie na PC gdzieś mam, cyfrowego z GoG, cyfrowego na Vicie, fizycznego na GBA  :rose:
2 na płycie na PC gdzieś mam, cyfrowego z GoG, miałem na iOS i 3DS (sprzedałem, :whyyyy:) :rose:
3 na płycie na PC gdzieś mam, premierka na PS2, niedługo kupię na GoG/STEMIE :rose:
rabbidsy pierwsze na płycie na PC gdzieś mam, ale wolę zapomnieć :frog:

ad2d64ec93938f09fff80a6227404cf2.jpg

Edytowane przez Rayos