Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto inwestować się tym Shovel Knightem?

Tak, cudo. Ale dodatek już mi tak nie podszedł.

Opublikowano

@up: Dzięki panowie. W takim razie zapisuję do listy zakupów.

Co jak co ale NFSy mają paskudne okładki ostatnimi czasy.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Doszedł dzisiaj jeszcze mały, przyjemny dodatek do wczorajszej paczuszki:

n4AVK4J.jpg

Mam prośbę - możesz zrobić zdjęcia carta z grą :D?

Opublikowano (edytowane)

Szkoda troche ze Ty juz klekles przed takim crapem.

Szkoda, że tacy ignoranci jak Ty polegają tylko na cyferkach i procentach na stronie MC i youtube, i już wiedzą, że gra jest crapem, nawet w nią nie grając. No ale bot w końcu, można wybaczyć.

Edytowane przez Emtebe
  • Plusik 1
Opublikowano

Szkoda, że tacy ignoranci jak Ty polegają tylko na cyferkach i procentach na stronie MC i youtube, i już wiedzą, że gra jest crapem, nawet w nią nie grając. No ale bot w końcu, można wybaczyć.

Ale wezcie z tym CW (pipi)jcie do CW 

• Plusik 2
Opublikowano

przecież na xboxie byl 6h trial pełnej wersji to chyba wie co nie?

Opublikowano

Ping jak zwykle w formie, ten fragment z żółtym znaczkiem :)

Napisz koniecznie w temacie LBP3 jak gierka sie podoba, tyle czasu sie przymierzam aby kupić i ciągle biore coś innego

Opublikowano

3F8RtKc.jpg

Wow, u mnie kolekcjonerki zostaly wyprzedane po paru dniach.  W tamtym roku wyrwalem kolekcjonerke Atlas Pro Edition z CoD Advanced Warfare, ale wszystkie DLC byly tak (pipi)owe ze juz w tym roku nie zamawialem zadnych specjalnych edycji. Standardowa mi wystarczy. 

Opublikowano

No, no, no panowie, grubo bylo dzisiaj w nocy na premierze nowego CoD'a. Podjechalem w nocy i czekalem z 30 minut, rano baron wstal z bolem gardla i mocnym katarem, ale (pipi) z tym wazne ze mam mesjasza, a u Was co tam forumeczku ? Fallouty i inne bzdety ?

2ro6b8i.jpg

• Plusik 1
  • Minusik 9
Opublikowano

Kol of fiuty XD nie ma to jak wspierac raka

nie wspierajmy raka, nie kupujmy niesamowicie miodnej internetowej gierki na rozluźnienie 

kupujmy zabugowane, wyglądające jak govno z brakiem animacji gry w dniu premierzy za 250 złotówek tylko dlatego, że pierwsze dwie części coś tam kiedyś znaczyły

• Plusik 7
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze gra się miodnie i NIE MA ZADNYCH PROBLEMOW.

Widze ze co niektorzy maja jakis bol pupy poniewaz nowy CoD lepiej jest dopracowany i bogatszy w zawartosc od takiego Fallouta i innych smiesznych gierek.

Juz nie moge sie doczekac na ten placz w temacie F4 po premierze :banderas:

Edytowane przez Mroku333
  • Plusik 1
  • Minusik 1