Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Doszedł dzisiaj jeszcze mały, przyjemny dodatek do wczorajszej paczuszki:

n4AVK4J.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Warto inwestować się tym Shovel Knightem?

Opublikowano

Ba

Opublikowano

Warto inwestować się tym Shovel Knightem?

Tak, cudo. Ale dodatek już mi tak nie podszedł.

Opublikowano

Szkoda troche ze Ty juz klekles przed takim crapem.

Opublikowano

@up: Dzięki panowie. W takim razie zapisuję do listy zakupów.

Co jak co ale NFSy mają paskudne okładki ostatnimi czasy.

Opublikowano

Doszedł dzisiaj jeszcze mały, przyjemny dodatek do wczorajszej paczuszki:

n4AVK4J.jpg

Mam prośbę - możesz zrobić zdjęcia carta z grą :D?

Opublikowano

Szkoda, że tacy ignoranci jak Ty polegają tylko na cyferkach i procentach na stronie MC i youtube, i już wiedzą, że gra jest crapem, nawet w nią nie grając. No ale bot w końcu, można wybaczyć.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Szkoda, że tacy ignoranci jak Ty polegają tylko na cyferkach i procentach na stronie MC i youtube, i już wiedzą, że gra jest crapem, nawet w nią nie grając. No ale bot w końcu, można wybaczyć.

Ale wezcie z tym CW (pipi)jcie do CW 

Opublikowano

przecież na xboxie byl 6h trial pełnej wersji to chyba wie co nie?

Opublikowano

Panowie, nie taki szajs był już na łamach tego tematu prezentowany i w dodatku został zakupiony tylko dlatego, iż za(pipi)iscie komponowal się z zyrandolem, chillout.

Opublikowano

Odrobina 'śmieci' ode mnie.

Wielu z was często pyta, dlaczego na zdjęciach wszystko jest takie ciemne, otóż już prostuję - mieszkam w piwnicy rodziców i żyję w prawdziwie klimatycznej hc norze. Nie dla mnie piękne słoneczne salony z plazmą na ścianie i kwiatkami układanymi przez żonę. Liczy się tylko gaming, zaciemnione pomieszczenie i tysiące walających się wszędzie pudełek.

saCPLDC.jpg

Dziś w menu KINECT 2.0 kupiony od MASTAFAKERA, do tego w gratisie Kinect Sports Rivals i uwaga, dostałem NIESPODZIANKĘ jaką jest TRÓJNÓG tudzież TRIPOD, dzięki któremu będzie mi łatwiej nagrywać unboxingi bo nie będę tak sapał i operował jedną łapą.

Jest też DJ MAX BLACK SQUARE jako uzupełnienie kolekcji gier PSP, a także PRO YAKYUU SPIRITS 2014 (bardzo klawy baseball, choć w wersje portable jeszcze nie grałem). Oprócz tego Baseball na famicoma CIB w stanie bdb oraz gra od MEDIA MOLECULE bo była tania, oczywiście z zółtym znaczkiem bo nie jestem kolekcjonerem tylko graczem.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Mala rotacja w grach ale kupilem ostatnio dwie mega miodne produkcje. Do Shovel Knight dodali soundtrack (w wersji cyfrowej ale jednak). 

dlqqyw.jpg

2nl5vtf.jpg

Opublikowano

Ping jak zwykle w formie, ten fragment z żółtym znaczkiem :)

Napisz koniecznie w temacie LBP3 jak gierka sie podoba, tyle czasu sie przymierzam aby kupić i ciągle biore coś innego

Opublikowano
3F8RtKc.jpg
Opublikowano

3F8RtKc.jpg

Wow, u mnie kolekcjonerki zostaly wyprzedane po paru dniach.  W tamtym roku wyrwalem kolekcjonerke Atlas Pro Edition z CoD Advanced Warfare, ale wszystkie DLC byly tak (pipi)owe ze juz w tym roku nie zamawialem zadnych specjalnych edycji. Standardowa mi wystarczy. 

Opublikowano

Z ostatnich 2 tygodni :

Uncharted kolekcja - z sentymentu

Batman - bardzo mi się podobał Arkham Citi , a po odpuszczeniu Origins mam straszną chcicę na nietoperka

Wiedźmina jeszcze nie ruszyłem , a trafił mi się taki cudowny dodatek za 50zł.

Rayman i pad - do giercowania rodzinnego ( córka wniebowzięta )

Film Mad Max - tak ze słuchawkami na uszach w domowym zaciszu.

No i Halo .....

0f85c1d0e1430fa15d2bfbd03ac66e4c.jpg

Opublikowano

No, no, no panowie, grubo bylo dzisiaj w nocy na premierze nowego CoD'a. Podjechalem w nocy i czekalem z 30 minut, rano baron wstal z bolem gardla i mocnym katarem, ale (pipi) z tym wazne ze mam mesjasza, a u Was co tam forumeczku ? Fallouty i inne bzdety ?

2ro6b8i.jpg

Opublikowano

Kał o Druty. xDDD Wolę jednak Fallouta i inne bzdety.

Opublikowano

Kol of fiuty XD nie ma to jak wspierac raka

nie wspierajmy raka, nie kupujmy niesamowicie miodnej internetowej gierki na rozluźnienie 

kupujmy zabugowane, wyglądające jak govno z brakiem animacji gry w dniu premierzy za 250 złotówek tylko dlatego, że pierwsze dwie części coś tam kiedyś znaczyły

Opublikowano

Po pierwsze gra się miodnie i NIE MA ZADNYCH PROBLEMOW.

Widze ze co niektorzy maja jakis bol pupy poniewaz nowy CoD lepiej jest dopracowany i bogatszy w zawartosc od takiego Fallouta i innych smiesznych gierek.

Juz nie moge sie doczekac na ten placz w temacie F4 po premierze :banderas:

Edytowane przez Mroku333