Velius 5 698 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Minusowanie zakupów wieje przedszkolem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 kupowanie i jaranie sie call of duty również 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 zombiaki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 co za dużo to niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Dzień dobry, zastałem Jolkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Mam nadzieję, że to gów.no, które wychodzi we wtorek, też będziecie minusować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Fallout ma ładną okładke więc nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Hie hie hie. Velius dobrze napisał. Minusowanie zakupów to takie przedszkole. Swoją drogą po cholerę tu te plusy i minusy? Każdy niech kupuje i gra w to co mu się podoba. Dla jednych rak branży to CoD, Halo, GTA, Mario czy inne. Dla drugich to indyki. Wyluzujcie się ludzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Ale dupka nie powinna pekac od wirtualnych minusow swoja droga. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Dla jednych rak branży to CoD, Halo, GTA, Mario czy inne. Dla drugich to indyki. Wyluzujcie się ludzie. Co? Jak indie może być rakiem? Chyba nie rozumiesz terminu rak branży anyway sosna dobrze podsumował, minusujecie coda a sami kupicie piątą część tasiemca o firmy, która jest słynna z tego, że wypuszcza zbugowane gry do tego wygladająca jak z 2009 roku i jeszcze pewnie poprawicie season passem. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 W sumie... indie trochę psuje rynek gry. Popatrzcie sobie na na te gry na Kichstarterze, na Steam Greenlight albo na Steam Early Access. Źle się dzieje... jeszcze dodatkowo duże firmy. No ja nie wierzę w to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 W sumie... indie trochę psuje rynek gry. Popatrzcie sobie na na te gry na Kichstarterze, na Steam Greenlight albo na Steam Early Access. Źle się dzieje... jeszcze dodatkowo duże firmy. No ja nie wierzę w to... Żartobliwy post? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 7 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Troche klasyki. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 W sumie... indie trochę psuje rynek gry. Popatrzcie sobie na na te gry na Kichstarterze, na Steam Greenlight albo na Steam Early Access. Źle się dzieje... jeszcze dodatkowo duże firmy. No ja nie wierzę w to... Żartobliwy post?No cóż, zależy... Czasem jest jakaś perełka. No ale jest także dużo szajsu. Już nie mówię o kopowaniu innych i takie rzeczy. Ale dobre indyki chwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Tales of Phantasia fajna gierka.Pamiętam jak parę lat temu ogrywałem ją troszkę na emu. Pewnie zakup do najtańszych nie należał? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Troche klasyki. Ten red strip Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tukan 1 917 Opublikowano 7 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Szczerze na początku trochę mnie odrzuciło ale tak samo miałem z inFamous. Niemniej im dalej w las tym więcej esencji konsolowego gejmingu Ten polski dubbing Jak widać pogrywam sobie użytkownikiem bluber :czesc: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Tales of Phantasia fajna gierka.Pamiętam jak parę lat temu ogrywałem ją troszkę na emu. Pewnie zakup do najtańszych nie należał? Koło 100zł dałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 To chyba niezła cena biorąc pod uwagę fakt,że zafoliowana i do tego tytuł na tak starą platformę. Gratuluję. Z tego co sprawdzałem to była też wersja na PSP ale ta już nie doczekała się lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 7 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Długo polowałem i zrezygnowałem, a tu nagle w marketowym komisie dojrzałem przez szybę za 40 zeta. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Nigdy nie widziałem tak bogatego wydania gierki na PSP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Długo polowałem i zrezygnowałem, a tu nagle w marketowym komisie dojrzałem przez szybę za 40 zeta. Zazdro! Co za wydanie... i to za 40zł?? Nie mam pytań... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Kongratsy sliczne bydle a i tytul zacny Panie Wieslawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Serdecznie dziękuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Nigdy nie widziałem tak bogatego wydania gierki na PSP. Ja mam kilka takich, chcesz to moge pokazać Długo polowałem i zrezygnowałem, a tu nagle w marketowym komisie dojrzałem przez szybę za 40 zeta. Moja nadal stoi zafoliowana, o dziwo kupilem ja za 59zł jak Ultima wyprzedawala z magazynu bo zalegały dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi