Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

12212223_931436203617145_1506666570_n.jp

przyszlosc gejmingu a nie jakies pudelka jak na plejstejszyn dwa 

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

cG5eqHs.jpg

NLetIae.jpg

JtnXAIB.jpg

Zdjęcia z aukcji, nie chce mi się robić nowych. Cały zestaw kosztował 139PLN. Konsola w stanie 5+/6, network adapter, pudełko z oryginalną instrukcją, steropiankami oraz nawet folia(!). Do tego zepsuty pad, Black w pudełku, dvd z pesem5 i dwie memorki. Pozostaje dokupić HDD oraz ze 2 sprawne pady.

Zestaw bardzo mi się wizualnie podoba, pograłem kilka minut i działa dość dobrze. Teraz mam zagwostkę jak to podłączyć do LCD, żeby móc w miarę komfortowo grać :/

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Poszedłem po Fallouta 4 a przyszedłem z ...12219493_1055395467833660_26647312593259

BTW na konsoli też dodają ścieżkę dźwiękową i inne dodatki ?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Blant przypomniałes mi o premierze sc2, kurde tyle hiciorow do ogrania!

Opublikowano

Fotki pozyczone z aukcji bo paczka poszla pod stary adres i czeka.

Wiewiory jedna z lepszych gier na pegaza.

Gei104P.jpg

JIrji76.jpg

Opublikowano
  W dniu 10.11.2015 o 06:12, Yeah Bunny napisał(a):

Szejdj, ładna sztuka Ci się trafiła. Alledrogo czy inny serwis?

Edit, nie chcesz sprzedać? :rayos:

na allegro się pojawiła, powisiała ~3 dni i nikt nie kupił. Sprzedawać raczej nie, muszę zamontować HDD i sprawdzić.

Opublikowano
  W dniu 10.11.2015 o 06:50, mastafaker napisał(a):

Fotki pozyczone z aukcji bo paczka poszla pod stary adres i czeka.

Wiewiory jedna z lepszych gier na pegaza.

Gei104P.jpg

JIrji76.jpg

Jaki KOLO :banderas:

Digger T.Rock

Little Nemo Dream master...

:obama:

Opublikowano

Cena chyba też nie wygórowana, całe 150 ziko. To jakieś prawie 100zł mniej od takiego F4 a spadków animacji zero.

Opublikowano

2psj0d3.jpg

Kolejne porcja gier na PS3. Juz tylko kilka pozycji i kolekcja bedzie zamknieta.

Opublikowano

Gdzie kupiles Kaske i za ile?

Opublikowano

ale okładeczkami do góry rób focie

Opublikowano

Jak sobie człowiek pomyśli, że 95% gier z tej kupeczki ma już ograne to :obama::fsg: tylko co z tego jak w backlogu przynajmniej drugi raz tyle gier czeka :frog:

Opublikowano
  W dniu 10.11.2015 o 09:44, Konradfus napisał(a):

Nareszcie !! :obama:

hup9H1C.jpg?1

Możesz porobić fotki zawartości? Nawet nie wiem co tam jest. Oprócz pipboya jest coś ciekawego jeszcze?
Opublikowano

Po lekturze tematu o F4 wydaje sie ze juz nic wiecej.

Opublikowano

Aaa no to meh.

Opublikowano

Pierwsze wrażenia są takie że Pip-Boy wykonany ze strasznie taniego plastiku ( strasznie leciutki) Już sama kapsuła robi solidniejsze wrażenie. Pokrętłami można sobie pokręcić jak w grze. Ładny gadżet do postawienia na półce. Steelbook, Audio CD , pocztówki, instrukcja Pip-Boya i reklama season passa. 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 10.11.2015 o 10:05, Konradfus napisał(a):

Pierwsze wrażenia są takie że Pip-Boy wykonany ze strasznie taniego plastiku ( strasznie leciutki) Już sama kapsuła robi solidniejsze wrażenie. Pokrętłami można sobie pokręcić jak w grze. Ładny gadżet do postawienia na półce. Steelbook, Audio CD , pocztówki, instrukcja Pip-Boya i reklama season passa.

Pokaż ukrytą zawartość

Czyli nie jest aż tak źle. Ale tego pipboya to powinni zrobić z aluminium chociaż. Ile ta wersja kosztowała w ogóle?
Opublikowano

No hej.

IZx0P3m.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gdzie wersja pc? 

Opublikowano

dxlWV1R.jpg

oł je :)

Opublikowano

te zielone paski serio mogli by sobie darować