Opublikowano 9 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdjęcia z aukcji, nie chce mi się robić nowych. Cały zestaw kosztował 139PLN. Konsola w stanie 5+/6, network adapter, pudełko z oryginalną instrukcją, steropiankami oraz nawet folia(!). Do tego zepsuty pad, Black w pudełku, dvd z pesem5 i dwie memorki. Pozostaje dokupić HDD oraz ze 2 sprawne pady. Zestaw bardzo mi się wizualnie podoba, pograłem kilka minut i działa dość dobrze. Teraz mam zagwostkę jak to podłączyć do LCD, żeby móc w miarę komfortowo grać Edytowane 9 listopada 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 9 listopada 20159 l Poszedłem po Fallouta 4 a przyszedłem z ... BTW na konsoli też dodają ścieżkę dźwiękową i inne dodatki ? Edytowane 9 listopada 20159 l przez blantman
Opublikowano 9 listopada 20159 l Blant przypomniałes mi o premierze sc2, kurde tyle hiciorow do ogrania!
Opublikowano 10 listopada 20159 l Szejdj, ładna sztuka Ci się trafiła. Alledrogo czy inny serwis? Edit, nie chcesz sprzedać? Edytowane 10 listopada 20159 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fotki pozyczone z aukcji bo paczka poszla pod stary adres i czeka. Wiewiory jedna z lepszych gier na pegaza.
Opublikowano 10 listopada 20159 l W dniu 10.11.2015 o 06:12, Yeah Bunny napisał(a): Szejdj, ładna sztuka Ci się trafiła. Alledrogo czy inny serwis? Edit, nie chcesz sprzedać? na allegro się pojawiła, powisiała ~3 dni i nikt nie kupił. Sprzedawać raczej nie, muszę zamontować HDD i sprawdzić.
Opublikowano 10 listopada 20159 l W dniu 10.11.2015 o 06:50, mastafaker napisał(a): Fotki pozyczone z aukcji bo paczka poszla pod stary adres i czeka. Wiewiory jedna z lepszych gier na pegaza. Jaki KOLO Digger T.Rock Little Nemo Dream master...
Opublikowano 10 listopada 20159 l Cena chyba też nie wygórowana, całe 150 ziko. To jakieś prawie 100zł mniej od takiego F4 a spadków animacji zero.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne porcja gier na PS3. Juz tylko kilka pozycji i kolekcja bedzie zamknieta.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Jak sobie człowiek pomyśli, że 95% gier z tej kupeczki ma już ograne to tylko co z tego jak w backlogu przynajmniej drugi raz tyle gier czeka
Opublikowano 10 listopada 20159 l W dniu 10.11.2015 o 09:44, Konradfus napisał(a): Nareszcie !! Możesz porobić fotki zawartości? Nawet nie wiem co tam jest. Oprócz pipboya jest coś ciekawego jeszcze?
Opublikowano 10 listopada 20159 l Pierwsze wrażenia są takie że Pip-Boy wykonany ze strasznie taniego plastiku ( strasznie leciutki) Już sama kapsuła robi solidniejsze wrażenie. Pokrętłami można sobie pokręcić jak w grze. Ładny gadżet do postawienia na półce. Steelbook, Audio CD , pocztówki, instrukcja Pip-Boya i reklama season passa. Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 10 listopada 20159 l W dniu 10.11.2015 o 10:05, Konradfus napisał(a): Pierwsze wrażenia są takie że Pip-Boy wykonany ze strasznie taniego plastiku ( strasznie leciutki) Już sama kapsuła robi solidniejsze wrażenie. Pokrętłami można sobie pokręcić jak w grze. Ładny gadżet do postawienia na półce. Steelbook, Audio CD , pocztówki, instrukcja Pip-Boya i reklama season passa. Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Czyli nie jest aż tak źle. Ale tego pipboya to powinni zrobić z aluminium chociaż. Ile ta wersja kosztowała w ogóle?
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No hej. Edytowane 10 listopada 20159 l przez hav3n