Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Copper, Strange Journey gdzie kupiłeś (za ile)? Sam chcę kupić zanim przestaną być nówki dostępne :P

Opublikowano

Copper, Strange Journey gdzie kupiłeś (za ile)? Sam chcę kupić zanim przestaną być nówki dostępne :P

Z dostępnością nie powinno być tak źle bo swego czasu zrobili reprint. Tyle tylko,że bez bonusowego OSTa.

A gra dostępna jest na VideoGameCanada za 30$kanadyjskich. Więc może tam Copper brał swoją sztukę.

Opublikowano

Każda gra świetna, dosłownie każda.

Aha,tak to sobie tłumacz XD

O co Ci człowieku chodzi znów? 

Ten bul dupy od kilku dni chyba przesłonił mu tak oczy, że nie zrozumiał twojego posta. XD

Opublikowano

specjal i fallout wygrały temat xd

0S3iIyG.jpg

nie wiem co się stało z moim starym dead rising więc kupiłem drugi raz, rdr un mam wersji cyfrowej, ale warto mieć w boxie oraz lekkie raki od ea w postaci ostatniego dobrego burnouta i zakonczenie sczelanki do kosmitów

7UTrMKF.jpg

no i dlc do drewniaka 3 tak o

Opublikowano

Lol, nawet nie wiedziałem, że UN wyszło oddzielnie w pudełku. Myślałem, że albo cyfra albo edycja goty. 

Opublikowano

No musze kupić jeszcze complete edition i będe miał wszystkie wydania RDR :lapka:

Opublikowano

to samo pisales jak wrzucalem swoja kilka miesiecy temu, zamawiaj z vgp poki sa

Opublikowano

Każda gra świetna, dosłownie każda.

Aha,tak to sobie tłumacz XD

O co Ci człowieku chodzi znów? 

Ten bul dupy od kilku dni chyba przesłonił mu tak oczy, że nie zrozumiał twojego posta. XD

Nie wiem o jaki bul dupy chodzi, ale strzelam, że znowu jest czymś niezadowolony?

anyway, gwoli wyjaśnienia, ja tylko pisałem, że każda gra ze zdjęcia Coppera jest świetna.

Opublikowano

burnout revenge na x360? :fsg: Pewnie podbita rozdzielczość względem ps2, grałbym. W wersję na ps2 się nieźle zagrywałem.

Opublikowano

Revenge to jedna z nielicznych gierek z autkami która mi podeszła. Do tego grafika i poczucie prędkości robiło mega wrażenie. I pomyśleć,że to wszystko na poczciwej PS2. Na X360 w bardziej podrasowanej wersji to dopiero musi być kozak tytuł.

Opublikowano

Jakby byly chinskie guwna z golymi mangowymi 9letnimi dziewczynkami, kupione tylko dla platyny, to bylaby wspaniala, co?

GARDZE

Nie wie Yaczes, ty grasz w szenmue, ty nam powiedz.

• Minusik 2
Opublikowano

anyway, gwoli wyjaśnienia, ja tylko pisałem, że każda gra ze zdjęcia Coppera jest świetna.

Nie każda, bo Codename S.T.E.A.M. to średniak :frog: ale pozostałe gierki goty :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Pewnie tak. Z okazji Halloween była darmowa wysyłka, to sporo osób skorzystało. Ja swoją kupiłem rok temu na eBay za 20$ z wysyłką.

Edytowane przez Dajzner
  • Plusik 1