Opublikowano 30 listopada 20159 l Ci sami sympatyczni ludzie, którzy sprzedali mi SNESa z 15 grami przez OLX znaleźli jeszcze 2 gry pałętające się po domu!
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ja pięć w tym cztery różne, ale to na Tapatalku. Jak ktoś woli wydawać kasę drugi raz na ulepszony, ale taki sam produkt to OK. Edytowane 30 listopada 20159 l przez tomzacz
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nie grałem w zadna z wrzuconych gier, wiec jak mam wybor to chyba lepiej ograć na ps4 niz pastgenie. Tak samo kupie metro i tomb raider predzej czy pozniej.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l nowa generacja a na tej stronie z 6 remasterów już naliczyłem A następna generacja to remastery remasterów
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nie grałem w zadna z wrzuconych gier, wiec jak mam wybor to chyba lepiej ograć na ps4 niz pastgenie. Tak samo kupie metro i tomb raider predzej czy pozniej. No, ale ja o tym nie mówie, jak nie graleś to przecież dobra opcja, zwłaszcza, że kompletne wydania są z wszystkim dlc. Tylko smieszna sytuacja gdzie konsole 2 lata na rynku a nowych gier jak na lekarstwo.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nowych gier sporo imo, inna rozmowa juz na temat tego co to za gry. Jedyny dobry jrpg w najblizszym czasie to Xeno na Wii a tak pozostaje ogrywanie backloga jak ktos lubi gatunek.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mialem juz w tym roku nic nie brac ale sie wszystko trafilo w dobrych cenach. Yakuza i Sirens za grosze w lombardzie (nigdy nie wchodzilem ale jakos tak postanowilem sprawdzic czy maja cos ciekawego na stanie z gier/konsol). Until na raz i pewnie pojdzie dalej. Do tego gierka za, ktora zabieralem sie od premiery i jakos tak ciagle przyciagalo mnie cos innego - The Banner Saga. Muzyka w tej grze to mistrzostwo swiata.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Troche oszukuje bo zakupy z ~miesiąca, ale nigdy tutaj nic nie wrzucałem więc darujcie. Tyleeee grania a w piątek jeszcze Xenoblade
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Świetny wybór przyjacielu. Planeta Mira wzywa. Ja dopiero na gwiazdkę ._.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche gierek z listopada, tak zeby sobie w weekend pograć.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Gratuluje Digimonów. Ten Jake Hunter spoko? Kiedyś widziałem na aukcji, ale opinie raczej słabe ma.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ja (pipi)e ale bogacze Ja czasami chcę kupić 2 czy 3 gry nintendo ale ceny mnie odstraszają
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Gratuluje Digimonów. Ten Jake Hunter spoko? Kiedyś widziałem na aukcji, ale opinie raczej słabe ma. No ciezko bylo te digimony wyrwac,dobrze ze to juz za mna. Jedynka podobno kiepska i krótka, dwójka juz lepiej. Niedlugo ogram to Ci zdam relacje. Ja (pipi)e ale bogacze Ja czasami chcę kupić 2 czy 3 gry nintendo ale ceny mnie odstraszają Zrezygnowalem z pomyslu posiadania wszystkich konsol/next-genów to i kasa na gierki Nintendo jest Wy to musicie spać na kasie, że takie perełki wrzucacie :o Powiedzial koles który ma 20 regałów wypchanych gierkami na xbox'a
Opublikowano 1 grudnia 20159 l no nie mógłbym tylko grami nintendo żyć. Mój wewnętrzny janusz potrzebuje asssasynów, fify czy guitar hero