Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoATI 1 050 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Zakup na wypadek GDYBY, PSN miał się z(pipi)ać na święta 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Z Wii mialem taki problem, ze kupilem je jak juz bylo praktycznie martwe. Dostanie interesujacych mnie gier graniczylo z cudem wiec skonczylo sie na ograniu dwoch Zeld i kilku popierdulek. Z Wii U nie chce popelnic tego samego bledu wiec na zas zaopatrzylem sie w Xenoblade Chronicles X. Zaczekam na informacje o Nintendo NX czy jak sie to cos bedzie mialo nazywac i albo zaopatrze sie w Wii U albo zaczekam na nastepce (jezeli bedzie mozna grac w gry z Wii U). Do tego ogrywam okolo 2 tygodni Final Fantasy Type-0 HD i nareszcie jakis przyjemny Final po tych popluczynach co na poprzedniej generacji mialy czelnosc wyjsc. Zdjecia jak widac robione pod wplywem wiec jakosc troche gorsza. Pan Tadeusz smakuje jak jakies tanie szczochy. Nie polecam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Walisz wóde ze szklanki bez zapity ? SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Będzie do grania na dwóch. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Walisz wóde ze szklanki bez zapity ? SZACUN W dodatku ciepla. Nie chce sie rozchorwac. Dbam o zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mustang 1 735 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Od wczoraj na półce 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Co to za chu.jowa konsola? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KOŁD 1 084 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie mogłem się oprzeć jeszcze bardziej rakowej sztuce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Codename co ty pipi z tymi PS4. Opowiedz nam swoją historię. A może już opowiadales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Chwalić się zakupem PS4. Jak nisko gaming upadł Ten pad wygląda jak zabawka z wystawki w kiosku ruchu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Chwalić się zakupem PS4. Jak nisko gaming upadł Czekaj czekaj, patrz na to: ;P Zobaczyłem, że nówka za 107 zł i kupiłem tego raka ... Poprzedni zakup to Xeno na Wii U więc jakiś balans jest. Edytowane 23 grudnia 2015 przez Ins 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Chwalić się zakupem PS4. Jak nisko gaming upadł Czekaj czekaj, patrz na to: ;P Zobaczyłem, że nówka za 107 zł i kupiłem tego raka ... Poprzedni zakup to Xeno na Wii U więc jakiś balans jest. Wielu hejtuje D, ale z dodatkiem to kozacka gra! Szczególnie gdy ma się ekipe do grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Czekaj czekaj, patrz na to: Poczekaj ja też coś wrzuce, kupione z tydzień temu, btw chyba mamy takie same panele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 btw chyba mamy takie same panele faktycznie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Chwalić się zakupem PS4. Jak nisko gaming upadł Czekaj czekaj, patrz na to: ;P Zobaczyłem, że nówka za 107 zł i kupiłem tego raka ... Poprzedni zakup to Xeno na Wii U więc jakiś balans jest. REQUIRES INTERNET XD widać że gra pod target plejstejszonowy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 za to napisu 'REQUIRES BRAIN' to ze świecą szukac Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Chwalić się zakupem PS4. Jak nisko gaming upadł Ten pad wygląda jak zabawka z wystawki w kiosku ruchu No tak porównując z Xone to ten pad rzeczywiście najsłabiej wypada. Mniej wygodny, bez wibracji w triggerach i jak było wielokrotnie wspominane sprawiający wrażenie taniego. Porównując dalej kultura pracy konsoli wypada podobnie, czyli jest bardzo dobrze - ale cieszę się, że mam już tą nową wersję, bo czytałem jak było ze starą. Szukając zalet to menu rzeczywiście działa bez zająknięcia i sama konsola włącza się szybciej (nie używam instant on). Kupiłem w dobrej cenie poprawiony już model jako sprzęt do exów. 10 lat konsolingu z Microsoftem i pomyślałem, ze kupię swoje pierwsze plejstejszyn. Przynajmniej interesujące mnie gry z PS3 ogram w podciągniętej grafie i na lepszym padzie, skoro i tak wszystkie zremasterowali. Edit: A Don pewnie pisałeś o tym padzie ze star warsów? Edytowane 23 grudnia 2015 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Ten pad z limitki star wars to czyste rzygi, chyba nigdy nie powstał tak beznadziejny kolorystycznie pad i serio jak to ma sie do świata SW? Edytowane 23 grudnia 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Nijak,ważne,że na pudełku pisze Star Wars XD Póki co jedyną fajną edycją w klimatach SW była ta z X360: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 trzeba troche odrakowac ta strone: + dlc do bloodborne Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Ej co to za jakis dzien raka w zakupach growych? ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 jak fanek coś wrzuca to nie może być inaczej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 btw chyba mamy takie same panele faktycznie xD Jak coś dałem plusa za panele, nie za Destiny xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Od wczoraj na półce Gratuluje zakupu, piekne wydanie konsoli oraz najlepszy racer i przygodowka ostatnich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Nie mogłem się oprzeć jeszcze bardziej rakowej sztuce Od wczoraj na półce Ohhh panowie plusików dla was brakuje. Co za orgazm dla oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi