Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Elninio 141 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Dzisiejsze moje zakupy. Na PC/XB1/PS4 nic ciekawego przez najbliższe miesiące nie wychodzi więc postanowiłem powiększyć kolekcję gier na 3DS-a. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 040 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Wszystkiego Nintendo Wam życzę. Uprzedzając pytania - 450zł. Pady w stanie kiepskim, gały odbijają, ale są wydymane jak maliniara stojąca na długołęce - pewnie je pchnę co by zamortyzować zakup. Kupowałem głównie dla gier, exp pak (wreszcie w Donkey Konga zagram) i konsoli PAL, wprawdzie większość tytułów mam już w NTSC-J, tak przyda mi się europejski sprzęcik bo niektóre giereczki o dziwo są łatwiej dostępne u nas niż w Japonii. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Dobry deal w tej cenie. Sporo cartów i jest czym uśredniać/zmniejszyć cenę. Też wole czasem kupić cały pakiet dla jednej gry i resztę sprzedać porozbijaną. Edytowane 29 grudnia 2015 przez Yeah Bunny Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 pora sie odrobaczyc reszta zakupow w drodze 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 840 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Ten Devil Third to jednak ponoć niezły crapik. Ale za Bayo2 należy się plusik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 o ty ku.rwiszczu ;o daj znać o Devil's Third! Ten Devil Third to jednak ponoć niezły crapik. Ale za Bayo2 należy się plusik. Jakbyś trochę poczytał, wyszedłbyś z innymi wnioskami. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. Podoba mi się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Kubson, znakomicie. Ale weź se coś lżejszego też, jakiegoś 3DLanda czy Zeldę ALBW, bo wziąłeś 2 gierki na M I L I O N godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. Podoba mi się. Slyszalem ze multi jest swietne, w szczegolnosci tryb gdzie walczy sie tylko na bronie biale, jak ograsz to wez daj znac okej? Sam sie zastanawiam nad ta giereczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Kubson, znakomicie. Ale weź se coś lżejszego też, jakiegoś 3DLanda czy Zeldę ALBW, bo wziąłeś 2 gierki na M I L I O N godzin.Zelda, Mario oraz luigi w drodze Btw okładki gier z Wii U gniota jajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. Podoba mi się. Slyszalem ze multi jest swietne, w szczegolnosci tryb gdzie walczy sie tylko na bronie biale, jak ograsz to wez daj znac okej? Sam sie zastanawiam nad ta giereczka. Podobno sam multiplayer miał być na PC jako F2P. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Tak multi ma być wyplute na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. Podoba mi się. Dzięki za info. Tego właśnie oczekiwałem - japońskiej niszy. Takie rzeczy trzeba lubić. Kupię w najbliższych miesiącach Edytowane 30 grudnia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Ostatnia bomba moich tegorocznych zakupów. Polowanie na ten konkretny tytuł trwało ponad rok. W międzyczasie na aukcjach przewinęło się sporo drożyzny od handlarzy, albo stan nie był odpowiedni, albo gra anglik a instrukcja po holendersku itp. Sama aukcja nie wisiała na ebayu dłużej niż trzy godziny. Szybka weryfikacja sprzedającej (która poza suiko miała buty i torebki) trzy razy przeczytany opis i kup teraz kliknięte na ryzyko. Paczka doszła zadziwiająco szybko uwzględniając w tym przerwę świąteczną. Sama perełka oczywiście 3xA w kondycji dosłownie JAK NOWA, zero jakichkolwiek śladów na płycie, pudełku czy instrukcji. Czasami zachodzę w głowę skąd przypadkowi ludzie jak wspomniana dziewczyna mają takie gry w posiadaniu. Dość pitolenia, czas na konkret foto. Ostatnio w temacie wiele mówiliśmy o tym jak pakowane są przesyłki, głównie z allegro, wiec jako ciekawostkę zamieszczam zdjęcie pudła w którym przyszła gra po tym jak poprosiłem o solidne zapakowanie przesyłki. Dałem na stronce 2 minusy za jakeis gów.no na ps4 i xone a za to dąłbym 10 plusów. No pieknie stary, zazdroszcze. Swietny zakup, ale sprawdzales czy chodzi? Bo stany nówka sztuka na psx sa mocno podejrzane Ja tez kupilem dwie produkcje do kolekcji jak przyjda wrzuce foto Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Dzięki. Odpaliłem od razu po rozpakowaniu. Lipy nie było. W styczniu robię przerwę od next genów to będę ogrywał jak dzik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 A mnie zastanawia o co chodzi z tym miętowym stanem gierek z Japonii. Kupują i chomikują w sejfach? Trudno utrzymać nową płytę na PS2 i X360 w idealnym stanie, ryski "same" wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) PRQc, to bardzo zależy od platformy. Np Włochy, są rajem jeśli chodzi o nowe zafoliowane gry na Dreamcasta czy PS2. Niektórzy kupują to całymi kartonami i potem opychają na sztuki. Np na Allegro od dwóch lat dzień w dzień jesteś w stanie kupić nówkę MSR albo Jet Set Radio. Oczywiście poza wyżej opisanymi jest w obiegu jeszcze masa regenerowanych gier. Edytowane 30 grudnia 2015 przez Yeah Bunny Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 A mnie zastanawia o co chodzi z tym miętowym stanem gierek z Japonii. Kupują i chomikują w sejfach? Trudno utrzymać nową płytę na PS2 i X360 w idealnym stanie, ryski "same" wyskakują. Sporo gier jest regenerowanych, sklepy często je foliują, więc na allegro da się trafić biznesmenów którzy sprzedają japońskie używki jako gry nowe. No i jednak naród ma ciut inną mentalność i szanują swoje rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Ja mam kilkunastoletnie płyty CD Audio bez rys, tak samo gry, które kupowałem na ps2, x i x360. Jak najbardziej jest to możliwe. Ludzie nie potrafią obsługiwać prawidłowo tych nośników. Sam nie raz widziałem w sklepach z grami jak sprzedawcy łapią płytę za brzeg palcami, albo jak wyjmują UMD siłowo - co jest najlepszym sposobem na rozwalenie tych płytek. Pozostaje edukować albo nie edukować i cieszyć się wzrostem wartości swoich kolekcji w stosunku do reszty płyt będących w obrocie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Całkowicie zapomniałem, że to kupiłem, więc jak dzisiaj przyszła paczka, byłem lekko zaskoczony: Kolejne pięć gierek, których brakowało do fullsetu. Największe jaranko to Dynasty Warriors 8 (ciężko upolować wszystkie w wydaniu na X360, z PS3 nie ma takiego problemu - w Japonii na przykład się walają wszędzie i na trójeczkę mam już chyba każdą część, na pewno kilkanaście gier z serii). NFS Rivals też niekiepski zważywszy na to, że prędzej czy później gry wydane na past i next geny będą w tej 'gorszej' wersji trudno dostępne (większość casuli kupuje już nowsze wersje, więc w obiegu jest mniej kopii na starsze platformy). SpecOpsa i Drivera mam już na PS3, ale nie grałem, bo wolę klocka. Ogólnie PS3-kę traktuję jako platformę do exów, a multiplatformy jak już kupię to traktuję jak demo - jeśli mi się spodoba, to prędzej czy później pojawia się w domu wersja na klocka i tam ją ogrywam w całości :czesc: Edytowane 30 grudnia 2015 przez ping 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Driver. Bardzo, bardzo udana część. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Ja mam kilkunastoletnie płyty CD Audio bez rys, tak samo gry, które kupowałem na ps2, x i x360. Jak najbardziej jest to możliwe. Ludzie nie potrafią obsługiwać prawidłowo tych nośników. Sam nie raz widziałem w sklepach z grami jak sprzedawcy łapią płytę za brzeg palcami, albo jak wyjmują UMD siłowo - co jest najlepszym sposobem na rozwalenie tych płytek. Pozostaje edukować albo nie edukować i cieszyć się wzrostem wartości swoich kolekcji w stosunku do reszty płyt będących w obrocie ;-) no to weź pan edukuj, bo ja od zawsze chwytam płyty za brzegi i póki co mam wszystkie w stanie idealnym Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 @suteq Te 60 fps @maciucha to trochę liiiiiipa bo paluch się odbija na powierzchni, potem trzeba czyścić i rysy się robią. Chyba że nie zrozumiałeś co Wiesiek miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg gdzie popełniam błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi