Gość suteq Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Za brzeg nie można, za dziurkę nie można. To jak wy chcecie te płyty wyjmować? Telekinezą czy mają się nauczyć latać? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. Podoba mi się. Slyszalem ze multi jest swietne, w szczegolnosci tryb gdzie walczy sie tylko na bronie biale, jak ograsz to wez daj znac okej? Sam sie zastanawiam nad ta giereczka. Pograłem dziś jednak trochę więcej w DT, tak mi się spodobało. Strasznie mi się podoba połączenie walki przy uzyciu melee weapons i strzelania, zwłaszcza że jest to spoko zrobione. Niestety, zagrałem przed chiwlą meczyk online i mało ludu gra - było nas łacznie trzech typa, a szkoda bo bardzo mi się podobało to latanie z gazrurkami na pewnych siebie kuta.sów co nie potrafią nawet trafić dobrze i zabić z daleka - soczysty strzał w pape i główka odpada. Podoba mi się ta gra, odpale wieczorem i sprawdzę, może wtedy więcej ludzi będzie bo jest potencjał. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez XM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 W tle oczywiscie soundtrack na jutubku 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 dlaczego jedno p16 a drugie 18? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 dlaczego jedno p16 a drugie 18? Nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Pewnie w jednej rozmiar cycków mieści się w PEGI16 a w drugiej PEGI18 Edytowane 30 Grudnia 2015 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak rozpoznajecie czy dana płyta była regenerowana? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg gdzie popełniam błąd? Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pingu, wiesz coś w temacie o który pytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie da sie wizualnie. Roznice mozesz jedynie poznac po odczycie lasera. A to tez nie zawsze bo jak gra wczytywala sie swietnie ale miala kupe powierzchniowych tylko rys to bedzie tak samo dobrze wczytywac sie por egeneracji z tym ze wizualnie bedzie perfect. Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 597 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg gdzie popełniam błąd? Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi. ufff ostatnio znalazłem karton z pctowymi piratami co nagrywałem za dzieciaka, to nawet tamte płytki mam zadbane tak 4/5 minimum nie wiem jak ludzie mogą kupowac gierki za hajs i później kłasc je na szafkach czy łapac z dwóch stron, utylizowałbym takie ameby Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach? Pewnie chodzi o izopropanol Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pingu, wiesz coś w temacie o który pytałem? Przypomnij mi proszę Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach? Pewnie chodzi o izopropanol Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 kabi za ile medievil? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wylicytowałem za 65 Mam juz komplecik Medievil 1 i 2. Teraz chyba czas skompletowac crashe bo mam tylko C3 i CTR. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie da sie wizualnie. Roznice mozesz jedynie poznac po odczycie lasera. A to tez nie zawsze bo jak gra wczytywala sie swietnie ale miala kupe powierzchniowych tylko rys to bedzie tak samo dobrze wczytywac sie por egeneracji z tym ze wizualnie bedzie perfect. Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach? Majonez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Też mam w planach zebrać wszystkie crashe, szczególnie w basha bym sobie pograł. To była gra Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dla ciekawych za ile sprzedałem tamten zestaw który kupiłem za 20zł. Dzisiaj skonczyly sie aukcje , 550zl panowie. Tak sie robi piniondz. Sam carnage poszedł za 67 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Kanabis, co za rekin biznesu! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja dalej wierze ze to święty mikołaj alkoholik. I ten gest z wzruszonymi oczami kiedy dałem mu 20zł zamiast 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak jak mówi Pingu, nieogary łapią płytę bez używania środkowego otworu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dobrzy są też ci co robią zdjęcia pudełka i leżącej obok płyty... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 A czy jak sie ma takiego cieniutkiego to mozna wyjmowac płyte penisem? Wtedy mozna nie dotykac brzegów i powinno byc dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 597 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 no nie wiem, spróbuj i nam powiedz jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie chce wejśc je.bany. Moze płyta za mało rozgrzana? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi