Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Za brzeg nie można, za dziurkę nie można. To jak wy chcecie te płyty wyjmować? Telekinezą czy mają się nauczyć latać? 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. :) Podoba mi się.

Slyszalem ze multi jest swietne, w szczegolnosci tryb gdzie walczy sie tylko na bronie biale, jak ograsz to wez daj znac okej? :cool:

Sam sie zastanawiam nad ta giereczka.

Pograłem dziś jednak trochę więcej w DT, tak mi się spodobało. :cool: Strasznie mi się podoba połączenie walki przy uzyciu melee weapons i strzelania, zwłaszcza że jest to spoko zrobione. Niestety, zagrałem przed chiwlą meczyk online i mało ludu gra - było nas łacznie trzech typa, a szkoda bo bardzo mi się podobało to latanie z gazrurkami na pewnych siebie kuta.sów co nie potrafią nawet trafić dobrze i zabić z daleka - soczysty strzał w pape i główka odpada. :fsg: Podoba mi się ta gra, odpale wieczorem i sprawdzę, może wtedy więcej ludzi będzie bo jest potencjał.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

S9FOqoh.jpg

W tle oczywiscie soundtrack na jutubku :cool:

Opublikowano

dlaczego jedno p16 a drugie 18?

Nie mam pojecia :dunno:

Opublikowano

Pewnie w jednej rozmiar cycków mieści się w PEGI16 a w drugiej PEGI18 :sorcerer:

Edytowane przez czapa

Opublikowano

jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? :dynia: ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg

gdzie popełniam błąd? :obama:

Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie da sie wizualnie. Roznice mozesz jedynie poznac po odczycie lasera. A to tez nie zawsze bo jak gra wczytywala sie swietnie ale miala kupe powierzchniowych tylko rys to bedzie tak samo dobrze wczytywac sie por egeneracji z tym ze wizualnie bedzie perfect. 

Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach?

IdEaFZy.jpg

Opublikowano

jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? :dynia: ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg

gdzie popełniam błąd? :obama:

Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi.

ufff

ostatnio znalazłem karton z pctowymi piratami co nagrywałem za dzieciaka, to nawet tamte płytki mam zadbane tak 4/5 minimum

nie wiem jak ludzie mogą kupowac gierki za hajs i później kłasc je na szafkach czy łapac z dwóch stron, utylizowałbym takie ameby

Opublikowano

Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach?

Pewnie chodzi o izopropanol :)

Opublikowano

Pingu, wiesz coś w temacie o który pytałem?

Przypomnij mi proszę

Pewnie chodzi o izopropanol :)

Tak.

Opublikowano

Wylicytowałem za 65 :) 

Mam juz komplecik Medievil 1 i 2. 

Teraz chyba czas skompletowac crashe bo mam tylko C3 i CTR. 

Opublikowano

Nie da sie wizualnie. Roznice mozesz jedynie poznac po odczycie lasera. A to tez nie zawsze bo jak gra wczytywala sie swietnie ale miala kupe powierzchniowych tylko rys to bedzie tak samo dobrze wczytywac sie por egeneracji z tym ze wizualnie bedzie perfect. 

IdEaFZy.jpg

Majonez.

Opublikowano

Też mam w planach zebrać wszystkie crashe, szczególnie w basha bym sobie pograł. To była gra :fsg:

Opublikowano

Dla ciekawych za ile sprzedałem tamten zestaw który kupiłem za 20zł.

Dzisiaj skonczyly sie aukcje , 550zl panowie.

Tak sie robi piniondz.

Sam carnage poszedł za 67 

Opublikowano

Kanabis, co za rekin biznesu!

MTE5NTU2MzE2MTY4Njg1MDY3.jpg

Opublikowano

Ja dalej wierze ze to święty mikołaj alkoholik. I ten gest z wzruszonymi oczami kiedy dałem mu 20zł zamiast 15zł  :banderas:

Opublikowano

Tak jak mówi Pingu, nieogary łapią płytę bez używania środkowego otworu.

Opublikowano

Dobrzy są też ci co robią zdjęcia pudełka i leżącej obok płyty...

Opublikowano

A czy jak sie ma takiego cieniutkiego to mozna wyjmowac płyte penisem? Wtedy mozna nie dotykac brzegów i powinno byc dobrze. 

Opublikowano

Nie chce wejśc je.bany. Moze płyta za mało rozgrzana?