Opublikowano 30 grudnia 20159 l Za brzeg nie można, za dziurkę nie można. To jak wy chcecie te płyty wyjmować? Telekinezą czy mają się nauczyć latać? Edytowane 30 grudnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. Podoba mi się. Slyszalem ze multi jest swietne, w szczegolnosci tryb gdzie walczy sie tylko na bronie biale, jak ograsz to wez daj znac okej? Sam sie zastanawiam nad ta giereczka. Pograłem dziś jednak trochę więcej w DT, tak mi się spodobało. Strasznie mi się podoba połączenie walki przy uzyciu melee weapons i strzelania, zwłaszcza że jest to spoko zrobione. Niestety, zagrałem przed chiwlą meczyk online i mało ludu gra - było nas łacznie trzech typa, a szkoda bo bardzo mi się podobało to latanie z gazrurkami na pewnych siebie kuta.sów co nie potrafią nawet trafić dobrze i zabić z daleka - soczysty strzał w pape i główka odpada. Podoba mi się ta gra, odpale wieczorem i sprawdzę, może wtedy więcej ludzi będzie bo jest potencjał. Edytowane 30 grudnia 20159 l przez XM.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tle oczywiscie soundtrack na jutubku
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Pewnie w jednej rozmiar cycków mieści się w PEGI16 a w drugiej PEGI18 Edytowane 30 grudnia 20159 l przez czapa
Opublikowano 30 grudnia 20159 l jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg gdzie popełniam błąd? Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie da sie wizualnie. Roznice mozesz jedynie poznac po odczycie lasera. A to tez nie zawsze bo jak gra wczytywala sie swietnie ale miala kupe powierzchniowych tylko rys to bedzie tak samo dobrze wczytywac sie por egeneracji z tym ze wizualnie bedzie perfect. Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach?
Opublikowano 30 grudnia 20159 l jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg gdzie popełniam błąd? Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi. ufff ostatnio znalazłem karton z pctowymi piratami co nagrywałem za dzieciaka, to nawet tamte płytki mam zadbane tak 4/5 minimum nie wiem jak ludzie mogą kupowac gierki za hajs i później kłasc je na szafkach czy łapac z dwóch stron, utylizowałbym takie ameby
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach? Pewnie chodzi o izopropanol
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Pingu, wiesz coś w temacie o który pytałem? Przypomnij mi proszę Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach? Pewnie chodzi o izopropanol Tak.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Wylicytowałem za 65 Mam juz komplecik Medievil 1 i 2. Teraz chyba czas skompletowac crashe bo mam tylko C3 i CTR.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Nie da sie wizualnie. Roznice mozesz jedynie poznac po odczycie lasera. A to tez nie zawsze bo jak gra wczytywala sie swietnie ale miala kupe powierzchniowych tylko rys to bedzie tak samo dobrze wczytywac sie por egeneracji z tym ze wizualnie bedzie perfect. Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach? Majonez.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Też mam w planach zebrać wszystkie crashe, szczególnie w basha bym sobie pograł. To była gra
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Dla ciekawych za ile sprzedałem tamten zestaw który kupiłem za 20zł. Dzisiaj skonczyly sie aukcje , 550zl panowie. Tak sie robi piniondz. Sam carnage poszedł za 67
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ja dalej wierze ze to święty mikołaj alkoholik. I ten gest z wzruszonymi oczami kiedy dałem mu 20zł zamiast 15zł
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Tak jak mówi Pingu, nieogary łapią płytę bez używania środkowego otworu.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l A czy jak sie ma takiego cieniutkiego to mozna wyjmowac płyte penisem? Wtedy mozna nie dotykac brzegów i powinno byc dobrze.