Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Figa, pograłem w DT pół h (tylko tyle bo niech czeka na swoją kolej) i zapowiada się bardzo dobrze - świetny ost, dobre dialogi, poje.bany główny bohater i fajny system walki. Do tego standardowo tragiczna praca kamery jak w innych grach Itagakiego. :) Podoba mi się.

Slyszalem ze multi jest swietne, w szczegolnosci tryb gdzie walczy sie tylko na bronie biale, jak ograsz to wez daj znac okej? :cool:

Sam sie zastanawiam nad ta giereczka.

Pograłem dziś jednak trochę więcej w DT, tak mi się spodobało. :cool: Strasznie mi się podoba połączenie walki przy uzyciu melee weapons i strzelania, zwłaszcza że jest to spoko zrobione. Niestety, zagrałem przed chiwlą meczyk online i mało ludu gra - było nas łacznie trzech typa, a szkoda bo bardzo mi się podobało to latanie z gazrurkami na pewnych siebie kuta.sów co nie potrafią nawet trafić dobrze i zabić z daleka - soczysty strzał w pape i główka odpada. :fsg: Podoba mi się ta gra, odpale wieczorem i sprawdzę, może wtedy więcej ludzi będzie bo jest potencjał.

Edytowane przez XM.
  • Plusik 2

jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? :dynia: ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg

gdzie popełniam błąd? :obama:

Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi.

• Plusik 1

jak wyjmuje płyte z pudełka to naciskam palcem to coś po środku na czym osadzona jest płyta (jak to sie kurde nazywa? :dynia: ) i następnie chwytam jednym palcem za dziurkę w środku, a drugim za brzeg

gdzie popełniam błąd? :obama:

Nigdzie. Wiesiowi chodziło pewnie o typów co kciukiem i wskazującym łapią za płytę, że jeden paluch spoczywa na nadruku, drugi na warstwie z danymi.

ufff

ostatnio znalazłem karton z pctowymi piratami co nagrywałem za dzieciaka, to nawet tamte płytki mam zadbane tak 4/5 minimum

nie wiem jak ludzie mogą kupowac gierki za hajs i później kłasc je na szafkach czy łapac z dwóch stron, utylizowałbym takie ameby

Nie da sie wizualnie. Roznice mozesz jedynie poznac po odczycie lasera. A to tez nie zawsze bo jak gra wczytywala sie swietnie ale miala kupe powierzchniowych tylko rys to bedzie tak samo dobrze wczytywac sie por egeneracji z tym ze wizualnie bedzie perfect. 

Dobra dzisiaj przyszły dwie perełki do kolekcji. Ping jak sie nazywal ten alkohol do czyszczenia naklejek i kleju na pudęłkach?

IdEaFZy.jpg

Majonez.