Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kilka drobnych zakupów z ostatnich dni.

Yw28mQM.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

anal gel 4theplayers xddd

ja myślałem że sony preferuje czopki

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

HAHAHAHHAHA

Opublikowano

Ride to hell retribution, ponoc gra tak słaba że aż dobra, 2/10 w serwisach branżowych mówi samo za siebie :banderas: czas zmierzyc sie z legendą balasów

8951f7eb5e040b50.jpg

Opublikowano
  W dniu 30.12.2015 o 16:35, ping napisał(a):

W dniu 30.12.2015 o 16:16, Yeah Bunny napisał(a):

Pingu, wiesz coś w temacie o który pytałem?

Przypomnij mi proszę

Pytałem czy masz jakis sposób na odróżnianie regenerowanych płyt. Napisałeś chwile po mnie i przegapiłeś mojego posta.

Edit. Kabi, też się przymierzam do obu Medievili. Ubiegłeś mnie. Oba tytuły pełne sentymentu.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Pod mocnym światłem widać. Nie ma szlifu idealnego, zawsze będzie ślad po polerce.

Opublikowano

Uprzedzając pytania, co będę robił w sylwestra

temporary_23.jpg

Opublikowano

Hama w tej cenie grzech nie kupić, + Anniversary za 10 zł będzie na sylwestra w oryginale.

20151231_141321.jpg

Opublikowano

Ja też bede grau w gre

IMG_2471.jpg

Prawdopodobnie jestem pierwszym frajerem posiadaczem tej gry na tym forum ale o wydaniu angielskim gry powiadomili po premierze japońskiej wersji. Przyznam, że rzuciłem się na to jak przysłowiowy szczerbaty na suchary a z filmu na filmik entuzjazm mi nieco opadał. Liczę jednak na choćby przyzwoity kawałek kodu w tych 30 fpsach,w  końcu to Jojo! A wracając do Japończyka...przynajmniej ogram pół roku wczesniej i zdam relację czy warto :)

Opublikowano

Poprzednia gre z Jojo kupilem nowke za 37zl, calkiem spoko w takiej cenie. Jak cena spadnie to wezme i ten tytul. 

Opublikowano
  W dniu 31.12.2015 o 14:04, ussr napisał(a):

Hama w tej cenie grzech nie kupić, + Anniversary za 10 zł będzie na sylwestra w oryginale.

20151231_141321.jpg

Jakiś czas temu dałem za taki sam kabel 60 czy 70 zł w MM.

Świetny jest.

Opublikowano
  W dniu 31.12.2015 o 15:03, grykom napisał(a):

ussr widzę, że się skusiłeś na componenta? :D

Po tym jak mi napisałeś to sprawdziłem aukcje i został tylko jeden więc dokupilem. Miałem już jeden ale kiepskiej jakości. Teraz widzę różnice.

Opublikowano

Sylwester spedzony w Polsce wiec male zakupy zrobione

ivEPIzW.jpg

- Turtle Beach Stealth 400p

Bez przewodowo podlacze do PS4 a przez kabelek do XOne

- Seagate 2TB za 349zl w Euro byl na promocji, upgrade bedzie zrobiony w PS4 a stary 500gb z PS4 pojdzie do PS3

- Yakuza 4 ladna w steelbooku (nie wiem kiedy to ogram) a Kingdom Hearts na rozgrzewke pozniej przed KH3 a remixow nie ma w PSN store wiec lepiej nie ryzykowac na przyszlosc

Opublikowano

Świetnie się prezentuje ten steelbooks z Y4. To zakup z Allegro czy jakiś lokalny sklepik z używkami?

Opublikowano

:obama:

Choć znacie mnie głównie z roli nintendozboczka, mam też swoją mroczną stronę - mianowicie lubię OG Xboxa. Zawsze mi się podobała jej czysta, brudna moc i sporo Segowych exów. A takie perełki jak Otogi czy Midtown Madness, to panie, to trzeba znać. 

A dzisiaj kupiłem taki zestaw:

s0geMlN.jpg

hoJABrf.jpg

A ile mnie ten zestaw 13 gier kosztował?

Pokaż ukrytą zawartość

Tuż to sam Half Life 2 jest wart z 5 dych. Ale będzie grane wieczorkiem. Szczególnie się cieszę z HL2, Mercenaries, Spidermana 2, a i tego Evil Deada zawsze chciałem sprawdzić.

Dorzucił mi jeszcze oryginalnego pada za dyszkę:

owYJRxo.jpg

Opublikowano

Ładne nabytki! Jak bardzo trzeba się poniżyć żeby cos takiego sprzedawać za 25 zł...

Opublikowano

1325471182_by_czubrii_500.jpg

:obama: