Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka drobnych zakupów z ostatnich dni.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l anal gel 4theplayers xddd ja myślałem że sony preferuje czopki Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ride to hell retribution, ponoc gra tak słaba że aż dobra, 2/10 w serwisach branżowych mówi samo za siebie czas zmierzyc sie z legendą balasów
Opublikowano 30 grudnia 20159 l W dniu 30.12.2015 o 16:35, ping napisał(a): W dniu 30.12.2015 o 16:16, Yeah Bunny napisał(a): Pingu, wiesz coś w temacie o który pytałem? Przypomnij mi proszę Pytałem czy masz jakis sposób na odróżnianie regenerowanych płyt. Napisałeś chwile po mnie i przegapiłeś mojego posta. Edit. Kabi, też się przymierzam do obu Medievili. Ubiegłeś mnie. Oba tytuły pełne sentymentu. Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Pod mocnym światłem widać. Nie ma szlifu idealnego, zawsze będzie ślad po polerce.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uprzedzając pytania, co będę robił w sylwestra
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Hama w tej cenie grzech nie kupić, + Anniversary za 10 zł będzie na sylwestra w oryginale.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Ja też bede grau w gre Prawdopodobnie jestem pierwszym frajerem posiadaczem tej gry na tym forum ale o wydaniu angielskim gry powiadomili po premierze japońskiej wersji. Przyznam, że rzuciłem się na to jak przysłowiowy szczerbaty na suchary a z filmu na filmik entuzjazm mi nieco opadał. Liczę jednak na choćby przyzwoity kawałek kodu w tych 30 fpsach,w końcu to Jojo! A wracając do Japończyka...przynajmniej ogram pół roku wczesniej i zdam relację czy warto
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Poprzednia gre z Jojo kupilem nowke za 37zl, calkiem spoko w takiej cenie. Jak cena spadnie to wezme i ten tytul.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l W dniu 31.12.2015 o 14:04, ussr napisał(a): Hama w tej cenie grzech nie kupić, + Anniversary za 10 zł będzie na sylwestra w oryginale. Jakiś czas temu dałem za taki sam kabel 60 czy 70 zł w MM.Świetny jest.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l W dniu 31.12.2015 o 15:03, grykom napisał(a): ussr widzę, że się skusiłeś na componenta? Po tym jak mi napisałeś to sprawdziłem aukcje i został tylko jeden więc dokupilem. Miałem już jeden ale kiepskiej jakości. Teraz widzę różnice.
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylwester spedzony w Polsce wiec male zakupy zrobione - Turtle Beach Stealth 400p Bez przewodowo podlacze do PS4 a przez kabelek do XOne - Seagate 2TB za 349zl w Euro byl na promocji, upgrade bedzie zrobiony w PS4 a stary 500gb z PS4 pojdzie do PS3 - Yakuza 4 ladna w steelbooku (nie wiem kiedy to ogram) a Kingdom Hearts na rozgrzewke pozniej przed KH3 a remixow nie ma w PSN store wiec lepiej nie ryzykowac na przyszlosc
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Świetnie się prezentuje ten steelbooks z Y4. To zakup z Allegro czy jakiś lokalny sklepik z używkami?
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Choć znacie mnie głównie z roli nintendozboczka, mam też swoją mroczną stronę - mianowicie lubię OG Xboxa. Zawsze mi się podobała jej czysta, brudna moc i sporo Segowych exów. A takie perełki jak Otogi czy Midtown Madness, to panie, to trzeba znać. A dzisiaj kupiłem taki zestaw: A ile mnie ten zestaw 13 gier kosztował? Pokaż ukrytą zawartość 25 zł Tuż to sam Half Life 2 jest wart z 5 dych. Ale będzie grane wieczorkiem. Szczególnie się cieszę z HL2, Mercenaries, Spidermana 2, a i tego Evil Deada zawsze chciałem sprawdzić. Dorzucił mi jeszcze oryginalnego pada za dyszkę:
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Ładne nabytki! Jak bardzo trzeba się poniżyć żeby cos takiego sprzedawać za 25 zł...