_Shaman_ 867 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Widać, że zadbana sztuka, gdzie kupiłeś i za ile? Na allegro jakąś używkę za 220 widziałem na "kup teraz" to klikłem i jest. W ogóle jakie miałem przygody jak to rozpakowywałem. Patrzę jakaś podłużna płytka z w chuj długim kablem. Myślę, na chuj mnie to, co to jest. Podłączam wszystko oprócz tego, klikam tymi willotami a tam chuj i od razu przypomniałem sobie o tej płytce, która okazała się odbiornikiem sensorów. xD Kontrolery i konsolka jest bardzo zadbana. Ten odbiornik jedynie troszkę porysowany ale yebie mnie to. Tak dla jasności to nie jest żaden odbiornik tylko zestaw diod podczerwieni (odbiornik jest w wiilocie), jak się s(pipi)i to można go zastąpić np. dwiema świeczkami. Edytowane 7 stycznia 2016 przez _Shaman_ Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 W zelde ss nie zagrasz ani red Steel 2, te gry wymagają Motion plusa - takie guwienko podczepiane do kontrolera. Nowsze mają m+ wbudowane w wiilota Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 8 stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 stycznia 2016 13 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Troche gierek dla mnie oraz na giveaway forumowej braci PCMR 3 Cytuj
grykom 283 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Trochę spartańskie warunki, ale mam nadzieję, że wszystko widać. Zdjęcie robione umywalką. PS2 FAT + Network Adapter + dysk ATA. Kabelek sieciowy bo akurat jest połączenie z PCtem. Pada czeka operacja wymiany gałek. Na deser Final Fantasy X-X2 Remastered na Vitę. 6 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Na co ten adapter w ogóle? Da się coś teraz po sieci grać? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Do odpalania kopii x dysku. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Bez adaptera chyba nie da sie zamontowac dysku. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 a w jakim celu połączyłeś konsolę z pc kablem sieciowym? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 8 stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 stycznia 2016 Do tego znakomite Ori. 31 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 a w jakim celu połączyłeś konsolę z pc kablem sieciowym? To jedna z możliwości wrzucania gier na dysk konsoli. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 No no Sylwuś - gratsy. Ja już czekam na drugiego pada i MK X cioranie multi-kanapowe będzie grane już w przyszły week o ile wszystko dojdzie na czas 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 (edytowane) a w jakim celu połączyłeś konsolę z pc kablem sieciowym? To jedna z możliwości wrzucania gier na dysk konsoli. SERIO?!?!?!?! to ja się tak męczyłem z podłączaniem, przejściówkami z sata na ata itd ale ze mnie debil. Podeślij proszę jakiś tutorial jak to dokładnie zrobić Edytowane 8 stycznia 2016 przez Szejdj Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Za każdym razem coś mnie ściska w dołku jak sobie przypominam, że nie kupiłem białego bołna. No, ale szedłem po kosztach Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 a w jakim celu połączyłeś konsolę z pc kablem sieciowym? To jedna z możliwości wrzucania gier na dysk konsoli. SERIO?!?!?!?! to ja się tak męczyłem z podłączaniem, przejściówkami z sata na ata itd ale ze mnie debil. Podeślij proszę jakiś tutorial jak to dokładnie zrobić Jak ma się oryginalny adapter od SONY ( ten na ATA - bo są jeszcze robione przez Chińczyków adaptery SATA ale w nich Ethernet nie działa ) to dzięki połączeniu z routerem można: - grać w gry przez sieć ( np : MGO ma prywatne serwery ) - kopiować gry przez sieć na HDD - odpalać backupy które trzymamy na dysku twardym komputera ( szybkie i wygodne ). Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 - kopiować gry przez sieć na HDD - odpalać backupy które trzymamy na dysku twardym komputera ( szybkie i wygodne ). te dwie opcje mnie interesują, masz jakiś tutorial jak coś takiego odpalić? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 (edytowane) No no Sylwuś - gratsy. Ja już czekam na drugiego pada i MK X cioranie multi-kanapowe będzie grane już w przyszły week o ile wszystko dojdzie na czas Jak mordoklepki Cię w coopie kręcą (a raczej vs chyba) to wypróbuj Killer Instinct z bieżącego GWG. Zaskakująco dobra pozycja. Edytowane 8 stycznia 2016 przez marbel007 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Za każdym razem coś mnie ściska w dołku jak sobie przypominam, że nie kupiłem białego bołna. No, ale szedłem po kosztach Poczekaj do końca gwarancji i będziesz miał pretekst do wymiany. Ciekaw jestem czy kiedyś białego Elite zrobią. Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Łojeziuuuuuuu, ale będzie młócka W sam raz na weekend. I jeszcze cyfrówka, ale nie mniej za(pipi)ista 1 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Widzę,że długo nie czekałeś z zakupem dwójeczki. A tu jeszcze GB3 zapowiedziany na Vitę/Ps4 Cytuj
Gość Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 Taka sytuacja, decyzja o jakiejś gierce nareszcie podjęta: Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 (edytowane) Trochę raka wpadło :nuke: Ale gónwianego Maksa już udało się wymienić na Edytowane 9 stycznia 2016 przez Yakubu 3 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 No no Sylwuś - gratsy. Ja już czekam na drugiego pada i MK X cioranie multi-kanapowe będzie grane już w przyszły week o ile wszystko dojdzie na czas Jak mordoklepki Cię w coopie kręcą (a raczej vs chyba) to wypróbuj Killer Instinct z bieżącego GWG. Zaskakująco dobra pozycja. Ale nie to co mortal, teraz jade w MKX i jest mega, fajniejsza nawet od 9 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 Zaczynam trochę z doopy strony (chyba powinienem od czwórki zacząć), ale co tam. 4 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 Sprawdziłes czy jest 3d dot? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi