Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

Zapłaciłem 100zł mniej, za które będę miał Zeldę: Link between world albo jak dobrze poszukam Super Mario 3D Land. :)

Opublikowano (edytowane)

weź zeldę :lapka:

chociaż szkoda, że nie zagrasz w 3D, efekt ten zarówno w ALBW i w Mario 3D Land robi mocno 

Edytowane przez Lord Astmer
Opublikowano (edytowane)

Na listach podatkowych niektórych już sa. Ja staram sie być na bieżąco, stad ten kod, choć nie byl wymagany. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

tocs.jpg

Vita nie ma gier. Nie wychodzą gry na Vitę, bla bla bla.

Tydzień po premierze, ale grunt, że jest.

Daj znać czy dobra gierka jak pograsz. :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Nie znam tej serii zbytnio. No to w takim razie trzeba będzie zakupić, ale dopiero jak zabiorę się i przejdę w końcu Steins Gate. Na ten moment mam czas tylko na jedną pozycję przenośną i jestem w trakcie przechodzenia Zeldy Ocaryny. Później będzie SG, a dopiero później może coś z nowości albo z półki z podpisem backlog. Się zobaczy.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano (edytowane)

MS40_QGNp_ZA.jpg

Stop, nie ma co dawać plusów:)

Wkur.wiłem się, ponieważ na aukcji mamy oryginalną okładkę:

http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/59/53/86/94/5953869482

(na co sprzedawca mi odpisał, że to była dobrej jakości kserówka i jak coś mogą mi ją dosłać)

Mogli poinformować PRZED wysyłką, to bym olał temat.

A jeszcze ten opis "stan płyty z grą: używana , posiada drobniutkie ślady użytkowania - gwarantuję że jest w pełni sprawna"

MS4y_QGNp_ZA.jpg

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1
Opublikowano

Allegro i cholerne handlarzyki... co ja się naużerałem z niektórymi to masakra. Z kokecośtam też miałem do czynienia. Nie polecam V-Play gdzie na real foto masz premierówkę a dostajesz platynę. Jest też typ co wysyła nie to co trzeba, wyjątkowy debil. Jakimś tam wyjściem jest przed zakupem wypytać dokładnie o przedmiot, zgodność z fotką itd. Tyle że połowa tych buców nie odpisuje. Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech...

Plusika dałem bo to w końcu wybitna gierka i jedna z GOTY 2002.

Opublikowano

Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech...

OLX w założeniu jest serwisem do sprzedaży regionalnie, przychodzisz, odbierasz tak więc nie wiem o co sapy.

Opublikowano

Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech...

OLX w założeniu jest serwisem do sprzedaży regionalnie, przychodzisz, odbierasz tak więc nie wiem o co sapy.

Tak, a Allegro w założeniu jest serwisem dla osób prywatnych które chcą sprzedać niepotrzebne graty. Na kilkanaście sprzedanych przez OLX rzeczy, tylko raz trafił mi się typek z Krakowa. Reszcie wysyłałem graty na drugi koniec Polski. Tak samo gdy coś kupuję, większość osób bez problemu wysyła do mnie graty. Więc chyba mam prawo się zdenerwować jak mi ktoś z Zadupczyna odmówi wysyłki. Nawet jeśli zachęcam go większymi pieniążkami za przedmiot.

Opublikowano (edytowane)

Przyleciało prosto z Kanady

12695885_925787404183141_948220423_n.jpg

Port xboxowego NG Black prócz podbitej oprawy i masy nowego contentu jest bez tej ZYEBANEJ CENZURY obecnej w europejczyku. :banderas:

Przypomniałem sobie także że po co mam w domu ps4, więc w przecenie wylądowało również:

maxresdefault.jpg

Edytowane przez nobody
  • Plusik 5