Gość suteq Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Zapłaciłem 100zł mniej, za które będę miał Zeldę: Link between world albo jak dobrze poszukam Super Mario 3D Land. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) weź zeldę chociaż szkoda, że nie zagrasz w 3D, efekt ten zarówno w ALBW i w Mario 3D Land robi mocno Edytowane 5 lutego 2016 przez Lord Astmer Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 3d w mario faktycznie bylo dobre, nawet na pierwszym modelu 3ds robiło. A 2ds to najbrzydsza konsola jaka widzialem Cytuj
xtik 261 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Z 2DSów jedynie krystal blue spoko wygląda. Coś za coś, gra się na nim bardzo wygodnie. Cytuj
MEVEK 3 582 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) Na listach podatkowych niektórych już sa. Ja staram sie być na bieżąco, stad ten kod, choć nie byl wymagany. Edytowane 5 lutego 2016 przez MEVEK Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 mam nadzieję, że lubisz pizzę z Papa Jonhs Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Trochę drożej niż w Polsce w przeliczeniu z Euro. Pierwszy raz coś takiego widzę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 6 lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Vita nie ma gier. Nie wychodzą gry na Vitę, bla bla bla. Tydzień po premierze, ale grunt, że jest. Edytowane 6 lutego 2016 przez marcinwks 11 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Vita nie ma gier. Nie wychodzą gry na Vitę, bla bla bla. Tydzień po premierze, ale grunt, że jest. Daj znać czy dobra gierka jak pograsz. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 To ze gierka jest dobra to oczywistosc. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Nie znam tej serii zbytnio. No to w takim razie trzeba będzie zakupić, ale dopiero jak zabiorę się i przejdę w końcu Steins Gate. Na ten moment mam czas tylko na jedną pozycję przenośną i jestem w trakcie przechodzenia Zeldy Ocaryny. Później będzie SG, a dopiero później może coś z nowości albo z półki z podpisem backlog. Się zobaczy. Edytowane 6 lutego 2016 przez ireniqs Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 6 lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2016 Podsumowanie styczeń : Kciuk już nie boli , Bayo i Ryse do ogrania w tym tygodniu , gry na PS3....kiedy do mnie doszło gdy sprzedałem je za grosze i ten sentyment , płakałem . Na szczęście też kupiłem za worek kartofli i kolekcjonuje pomału 16 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) W oczekiwaniu na najważniejsze talie NF i KP z Krwi i Wina... Edytowane 7 lutego 2016 przez Voytec 2 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 (edytowane) Stop, nie ma co dawać plusów:) Wkur.wiłem się, ponieważ na aukcji mamy oryginalną okładkę: http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/59/53/86/94/5953869482 (na co sprzedawca mi odpisał, że to była dobrej jakości kserówka i jak coś mogą mi ją dosłać) Mogli poinformować PRZED wysyłką, to bym olał temat. A jeszcze ten opis "stan płyty z grą: używana , posiada drobniutkie ślady użytkowania - gwarantuję że jest w pełni sprawna" Edytowane 8 lutego 2016 przez grzybiarz 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Allegro i cholerne handlarzyki... co ja się naużerałem z niektórymi to masakra. Z kokecośtam też miałem do czynienia. Nie polecam V-Play gdzie na real foto masz premierówkę a dostajesz platynę. Jest też typ co wysyła nie to co trzeba, wyjątkowy debil. Jakimś tam wyjściem jest przed zakupem wypytać dokładnie o przedmiot, zgodność z fotką itd. Tyle że połowa tych buców nie odpisuje. Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech... Plusika dałem bo to w końcu wybitna gierka i jedna z GOTY 2002. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Jak ktoś nie odpisuje to wiadomo, że kit sprzedaje i trzeba olać taką aukcję Cytuj
Figuś 21 193 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech... OLX w założeniu jest serwisem do sprzedaży regionalnie, przychodzisz, odbierasz tak więc nie wiem o co sapy. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech... OLX w założeniu jest serwisem do sprzedaży regionalnie, przychodzisz, odbierasz tak więc nie wiem o co sapy. Tak, a Allegro w założeniu jest serwisem dla osób prywatnych które chcą sprzedać niepotrzebne graty. Na kilkanaście sprzedanych przez OLX rzeczy, tylko raz trafił mi się typek z Krakowa. Reszcie wysyłałem graty na drugi koniec Polski. Tak samo gdy coś kupuję, większość osób bez problemu wysyła do mnie graty. Więc chyba mam prawo się zdenerwować jak mi ktoś z Zadupczyna odmówi wysyłki. Nawet jeśli zachęcam go większymi pieniążkami za przedmiot. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 969 Opublikowano 8 lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 lutego 2016 Blazblue CPE - miałem cyfrówkę, która mi się tak spodobała, że zapragnąłem posiadać w kolekcji wersję na płycie. Mam ją już od tygodnia. Yakuza Kiwami - dzisiaj przyszła Czeka mnie kolejna wspaniała przygoda i fabuła, którą będę sobie interpretował z filmików. WIem, że po Yakuzie 0 gameplayowo tylko odgrzewany kotlet, niemniej wsiąkłem w ten swiat Dodatkowo krótkie demko Yakuzy 6, które sprawdzę kiedystam... 11 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Czas na porządną rozpierduchę! Uzyskane w wymianie za SW:Battlefront z niewielką dopłatą... 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 (edytowane) Przyleciało prosto z Kanady Port xboxowego NG Black prócz podbitej oprawy i masy nowego contentu jest bez tej ZYEBANEJ CENZURY obecnej w europejczyku. Przypomniałem sobie także że po co mam w domu ps4, więc w przecenie wylądowało również: Edytowane 8 lutego 2016 przez nobody 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 674 Opublikowano 8 lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 lutego 2016 Moje ostatnie zakupy 16 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi