maciekww28 848 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 2ds jest śliczny ale nie przezroczysty Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 A mi się właśnie ten transparent bardzo podoba. Nie miałem nigdy przezroczystej konsoli, kiedyś musiał być ten pierwszy raz. 2ds to najbrzydsza konsola jaka widzialem, za darmo bym tego nie wzial bez urazy Luzik, rozumiem i szanuję. Ja też go hejtowałem, ale już mi przeszło. Spodobał mi się przezroczysty model i wziąłem na próbę. Bardzo wygodny jest i z fajnego plastiku zrobiony. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 A te naklejki z konsola były? Bo ładne Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Tak. To jest 2DS z okazji 20-lecia Pokemon. Są naklejki i zainstalowe pierwsze Poki. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Te naklejki o skur,wysyn. Nie ma to jak rysunki z 1 i 2 generacji. A jak przy pokemonach, to oto moje dzisiejsze P L O N Y: To te lepsiejsze, oprócz tego 100 kart, z czego ze 30 powtórek, no ale przy dużej kolekcji już tego nie ominę. Pora powkladać do koszulek. ELO WARIATY MARTWICA MÓZGU Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Dobry klimat na trzech ostatnich stronach zakupowych panuje. Co to się dzieje... Te pokemony z konsolką Te naklejki. Coś pięknego. Ile ja to się za młodu nazbierałem to olaboga. Swoją drogą, to jest jakieś nowe wydanie starych poksów czy jak? Jakoś niezbyt ogarniam ostatnie nowości. Idzie kupić same klasyczne pokemony czy tylko z konsolą? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 695 Opublikowano 4 marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2016 Prawie kazdy z Zelda dzis wyjezdza, nie bede gorszy. W Zaginięcie dawno już chciałem zagrać, ale czekałem na dobra oferte, 20zł za takie wydanie to już brak wymowek.Devil Survivor jedynka wyrwana za 100zl, ale miesiac czekania i troche nerwów. Dwojeczka jak i Zeldy full kulturka, ekspresowa wysyłka, stan bardzo dobry, wszystko załatwione na grupie nintendofagów na fb. 15 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Gdzie było takie wydanie Ethana za 20 zł? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Zdenerwuj mnie i powiedz ile dałeś za zeldy i DS2 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Swoją drogą, to jest jakieś nowe wydanie starych poksów czy jak? Jakoś niezbyt ogarniam ostatnie nowości. Idzie kupić same klasyczne pokemony czy tylko z konsolą? W tym roku seria obchodzi 20-lecie. Jasne że kupisz samą grę, cytuję ze strony Pokemon20: "The games remain true to the originals, complete with monochromatic pixel art and 4-bit background music". Check out all three on Nintendo eShop". Oprócz tego pojawiły się specjalne edycje konsolek, trzy 2DSy (w Japonii dodatkowo zielony). I oczywiście new 3DS z red i blue, ale chyba tylko w USA. No i do tego masa gadżetów, coverplates, nowości w karciance, eventy itd. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Gdzie było takie wydanie Ethana za 20 zł? http://www.psxextreme.info/topic/25568-promocje-i-okazje-tylko-info-o-promocjach/?p=3673721 Dalej masz szanse Zdenerwuj mnie i powiedz ile dałeś za zeldy i DS2 Obie Zeldy 150zł z wysyłka wliczona, mysle ze dobra cena jak patrze na allegro, bo sa w bardzo dobrym stanie. DS2 135zł z wysyłka, jak na gre atlusa to dobra cena tez. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 No te Zeldy to świetny deal Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Swoją drogą, to jest jakieś nowe wydanie starych poksów czy jak? Jakoś niezbyt ogarniam ostatnie nowości. Idzie kupić same klasyczne pokemony czy tylko z konsolą? W tym roku seria obchodzi 20-lecie. Jasne że kupisz samą grę, cytuję ze strony Pokemon20: "The games remain true to the originals, complete with monochromatic pixel art and 4-bit background music". Check out all three on Nintendo eShop". Oprócz tego pojawiły się specjalne edycje konsolek, trzy 2DSy (w Japonii dodatkowo zielony). I oczywiście new 3DS z red i blue, ale chyba tylko w USA. No i do tego masa gadżetów, coverplates, nowości w karciance, eventy itd. Z pokemonowych edycji ta jest IMO najlepsza Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Mnie kusi zeby sobie sprowadzic, tylko ten kurs dolca... Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Fajne rzeczy zrobili na 20lecie. Naprawdę spoko. Może kiedyś kupię wersję klasyczną poksów na swojego 3DSa z sentymentu, ale jeżeli chodzi o większe wydatki typu konsole to na pewno nie. Swoją drogą fajnie, że wydają nowe gierki na VC na 3DS. Earthbounda na pewno obadam. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 O tak, VC jest świetne, można sobie wygodnie grać w klasyki. Dużo taniej to wychodzi niż kupowanie kartridża. Szkoda tylko że SNESowe gierki są "only in "new" 3DS. No i perardy z GBA tylko na Wii U co jest bardzo słabe. Powiedzcie mi czy w dalszym ciągu gry są przypisane do konsoli? Coś z tym robią, podobno można się gdzieś tam rejestrować czy coś. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) W dalszym ciągu przypisane do konsoli, a petardy z GBA dalej na konsolach Ambasadorów 3DS :-) Warioland 4 <3 Edytowane 5 marca 2016 przez Wieslaw 2 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Uh la la! Zazdroszczę, możesz grać w Minish Capa na 3DS. Poczytałem na temat Nintendo ID, ponoć w tym miesiącu rusza normalny system z chmurą i jednym kontem dla wszystkiego. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 11 045 Opublikowano 5 marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca 2016 19 3 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Ambasador GOTY też mam <3 ano ambasador piękna rzecz Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Soul Opublikowano 5 marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) Edytowane 7 marca 2016 przez Soul 15 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 I jak ten zegarek? Bo w sumie troche mi sie podoba Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Najlepiej wykonany z całego zestawu, fajny ciężki, porządna bransoleta z możliwością poszerzenia, wszystkie podstawowe funkcje plus strefy czasowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi