Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi się właśnie ten transparent bardzo podoba. Nie miałem nigdy przezroczystej konsoli, kiedyś musiał być ten pierwszy raz.

2ds to najbrzydsza konsola jaka widzialem, za darmo bym tego nie wzial :/ bez urazy

Luzik, rozumiem i szanuję. Ja też go hejtowałem, ale już mi przeszło. Spodobał mi się przezroczysty model i wziąłem na próbę. Bardzo wygodny jest i z fajnego plastiku zrobiony.

262abgg.jpg

Gość ragus
Opublikowano

Te naklejki o skur,wysyn. Nie ma to jak rysunki z 1 i 2 generacji. A jak przy pokemonach, to oto moje dzisiejsze P L O N Y:

FTk2Jdb.jpg

To te lepsiejsze, oprócz tego 100 kart, z czego ze 30 powtórek, no ale przy dużej kolekcji już tego nie ominę. Pora powkladać do koszulek.

ELO WARIATY MARTWICA MÓZGU

Opublikowano

Dobry klimat na trzech ostatnich stronach zakupowych panuje. :obama: Co to się dzieje...

Te pokemony z konsolką :banderas: Te naklejki. :fsg: Coś pięknego. Ile ja to się za młodu nazbierałem to olaboga.

Swoją drogą, to jest jakieś nowe wydanie starych poksów czy jak? Jakoś niezbyt ogarniam ostatnie nowości. Idzie kupić same klasyczne pokemony czy tylko z konsolą?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zdenerwuj mnie i powiedz ile dałeś za zeldy i DS2 :)

Opublikowano

Swoją drogą, to jest jakieś nowe wydanie starych poksów czy jak? Jakoś niezbyt ogarniam ostatnie nowości. Idzie kupić same klasyczne pokemony czy tylko z konsolą?

W tym roku seria obchodzi 20-lecie. Jasne że kupisz samą grę, cytuję ze strony Pokemon20: "The games remain true to the originals, complete with monochromatic pixel art and 4-bit background music". Check out all three on Nintendo eShop". Oprócz tego pojawiły się specjalne edycje konsolek, trzy 2DSy (w Japonii dodatkowo zielony). I oczywiście new 3DS z red i blue, ale chyba tylko w USA. No i do tego masa gadżetów, coverplates, nowości w karciance, eventy itd.

eu2ds_2rr7.jpg

Opublikowano

W tym roku seria obchodzi 20-lecie. Jasne że kupisz samą grę, cytuję ze strony Pokemon20: "The games remain true to the originals, complete with monochromatic pixel art and 4-bit background music". Check out all three on Nintendo eShop". Oprócz tego pojawiły się specjalne edycje konsolek, trzy 2DSy (w Japonii dodatkowo zielony). I oczywiście new 3DS z red i blue, ale chyba tylko w USA. No i do tego masa gadżetów, coverplates, nowości w karciance, eventy itd.

Z pokemonowych edycji ta jest IMO najlepsza :D

pokemon-3ds-bundle-20-anniversary-red-bl

Opublikowano

Fajne rzeczy zrobili na 20lecie. Naprawdę spoko. Może kiedyś kupię wersję klasyczną poksów na swojego 3DSa z sentymentu, ale jeżeli chodzi o większe wydatki typu konsole to na pewno nie. Swoją drogą fajnie, że wydają nowe gierki na VC na 3DS. Earthbounda na pewno obadam. :)

Opublikowano

O tak, VC jest świetne, można sobie wygodnie grać w klasyki. Dużo taniej to wychodzi niż kupowanie kartridża. Szkoda tylko że SNESowe gierki są "only in "new" 3DS. No i perardy z GBA tylko na Wii U co jest bardzo słabe.

Powiedzcie mi czy w dalszym ciągu gry są przypisane do konsoli? Coś z tym robią, podobno można się gdzieś tam rejestrować czy coś.

Opublikowano (edytowane)

W dalszym ciągu przypisane do konsoli, a petardy z GBA dalej na konsolach Ambasadorów 3DS :-)

Warioland 4 <3

8c0u7oE.jpg

Edytowane przez Wieslaw
  • Plusik 2
Opublikowano

Uh la la! Zazdroszczę, możesz grać w Minish Capa na 3DS.

Poczytałem na temat Nintendo ID, ponoć w tym miesiącu rusza normalny system z chmurą i jednym kontem dla wszystkiego.

Gość Soul
Opublikowano

Najlepiej wykonany z całego zestawu, fajny ciężki, porządna bransoleta z możliwością poszerzenia, wszystkie podstawowe funkcje plus strefy czasowe.