Opublikowano 14 marca 20169 l @up: pewnie jeszcze parę lat i to też się zmieni. Już teraz niektóre gierki są dość trudne do wyrwania, a same ceny też już szybują w górę.
Opublikowano 14 marca 20169 l Gierki na Vitę drożeją z tygodnia na tydzień. Pamiętam jak Child of Light w folii było po 49 zeta. Teraz w PL nie ma wcale, a za granicą 160 zł to minimum co trzeba dać.
Opublikowano 14 marca 20169 l A kupiłem sobie takiego ANCYMONA. Pomijając wątpliwe walory estetyczne (czy połączenie czarnego zielonym może już umrzeć?) to ergonomia i wykonanie tego urządzenia to RAKIETA. Trigggery, elegancko chodzące 2 wklęsłe gałki, dpadzik całkiem całkiem. Śliczny ekran 720p 5 cali, wszystko chodzi na androidzie, baterii starcza na dłużej niż w 3DSie i Vicie razem wziętych. Na co mnie to? A na przykład Castlevania IV na SNESA Albo Metroid Zero Mission na GBA A może FF VII na PSX? Division streamowane z PC w 60 klatkach (jak to (pipi) działa tak dobrze to ja nie wiem). Mogę też streamować emulatory ps2, wii i tak dalej. Jako, że zawsze byłem entuzjastą przenośnego gamingu (no lubię) to zakup uważam za bardzo udany. Edytowane 14 marca 20169 l przez ragus
Opublikowano 14 marca 20169 l Ile cię to kosztowało? Piękna sprawa Z wysyłką 425 złotych. Taniej niż Vita i taniej niż 3DS. Używany, ale stan bardzo dobry moim zdaniem. Sprzedawca napisał dobry, ale chyba przesadził z uczciwością :]. Jedynie ta szara klapka ma jedną rysę, a tak to bdb. W pudełku był paragon, z którego wynika, że pół roku temu kupiono to za 999zł. To już przesada. Fajne jest też to, że gierki z androida też rozpoznają guziki. Wreszcie ogram San Andreas jak człowiek
Opublikowano 14 marca 20169 l Faktycznie do emulacji i streamowania gierek to bardzo fajna rzecz. +1.
Opublikowano 14 marca 20169 l Mega okazja, zazdro w ch,uj będzie trzeba obserwować aukcje, ta nvidia shield portable została w ogóle wydana w Europie ?
Opublikowano 14 marca 20169 l chyba tak, ale raczej średnio wypaliła im sprzedaż chyba. teraz to już tylko rynek wtórny.
Opublikowano 14 marca 20169 l Wszystko się zgadza, z wyjątkiem tego, że używana Vita w bdb stanie to max 400zł (da się wyłapać za 300), tak samo 3DS (z wyjątkiem New)
Opublikowano 14 marca 20169 l PSP też śmiga. Chyba pora zainteresować się Monster Hunterem Freedom Unite.
Opublikowano 14 marca 20169 l MHFU z dwoma gałkami i ustawieniem dodatkowych inputów pod triggery. Polecam taką opcję.
Opublikowano 14 marca 20169 l MHFU z dwoma gałkami i ustawieniem dodatkowych inputów pod triggery. Polecam taką opcję. polecam na vicie
Opublikowano 14 marca 20169 l Miałem na myśli emulator, oprócz sterowania gra wygląda też o wiele przyjemniej dla oka: Inb4 ludzie którzy chcą grać we wszystko na ekranie rozmiaru tego z lodówki.
Opublikowano 14 marca 20169 l Dzisiaj przyszły. Ten Chrono Trigger to jakaś dobra gra? Na allegro za 50zł kupiłem.
Opublikowano 14 marca 20169 l a co mi się uje,bało w głowie, że CT na DSa to ino w USA i Japonii wyszedł? lol, w tym Shieldzie mam jeszczę kartę SD 64gb xDDD. dobrze, że loda jeszcze nie zrobił Edytowane 14 marca 20169 l przez ragus
Opublikowano 14 marca 20169 l Nie kłam bo się zdenerwuję (chyba że pirat). Na DSi/3DSie piraty nie działają. 3xA, PAL, ze wszystkimi papierami. @Sugar Z PSXem Ci się pomyliło po prostu. Albo ze SNESem. Edytowane 14 marca 20169 l przez ping
Opublikowano 15 marca 20169 l kupiles tego pirata co na allegro wisial kilka miesiecy? Piraty nie działają na DSi/3DSie i nie mają wszystkich bookletów mój drogi. Gierka to legitny oryginał. Pirat o którym piszesz wciąż wisi: http://allegro.pl/chrono-trigger-gra-na-konsole-nintendo-ds-i6052867032.html Edytowane 15 marca 20169 l przez ping