Opublikowano 15 marca 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No witam Jeszcze raz wielkie dzieki Orion50. Sunset <3 Edytowane 15 marca 20169 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 15 marca 20169 l Witam ponownie Dziś u mnie dzień bardzo obfitujący w Nintendo. Najpierw zawitał kurier przynosząc olbrzymi karton, z dwoma wspaniałymi tytułami: Nie wiedziałem, że to takie GIGANTYCZNE! Jeszcze nie rozpakowywałem, bo nawet nie mam 3DSa na którym gra ruszy - obecnie posiadam tylko japończyka, a importowanie limitki Bravely z Japonii kosztowałoby mnie pewnie więcej niż New 3DS XL, którego zamierzam wkrótce kupić, w regionie EU. Co jak co ale na sprzęty Nintendo są PRAWDZIWE limitki, nie to co teraz się rzuca na innych platformach, marne ochłapy. Jaram się w opór! Oprócz tego przyszło mi kilka rzeczy z Japonii, ale to już ostatnia paczka z japońskim retro w najbliższym czasie - zrobiłem rekonesans i o ile kiedyś gry NTSC-J w moich zbiorach były ciekawostką, tak teraz mam około 2500-3000 tytułów w tym regionie i zaczyna mi to przeszkadzać. Przerzucam fokus na wydania EU/US. Dla porównania w 2005 roku miałem kilkanaście japońskich gier. Teraz zaczynam żałować, że powyprzedawałem wersję EU różnych fajnych tytułów po dorwaniu japońców (wszystkie Crashe na przykład) - ani ze znajomymi nie zagram, ani nie pokaże gówniakowi, bo bariera językowa. Zatem powolutku odchodzę od japońskich gratów, a poniższe rzeczy są tak zwaną przesyłką pożegnalną: Całkiem ładnie zachowane Pokemony Red, oczywiście pełen komplecik. Kwadraciaki na Famicoma - Kirby! <3. Miałem na składance bootlegowej, ale coś się z moim Fami gryzł dźwięk + nie dało się zapisywać stanu gry. Teraz gierkę prawilnie przejdę z oryginalnego carta. Trochę gierek na GBA - Starfy, którego mi brakowało jest gwoździem programu, nareszcie mam komplet. A to to raczej na sprzedaż, bo wszystko mam w boxach/lepszych stanach. Ogólnie ze względu na brak miejsca i kosmiczne rozrośnięcie się zbiorów przez ostatnie lata, rozważam ograniczanie się z retro. Wyjdzie mi to na dobre, bo już wiem na co będę wydawał nadprogramową gotówkę - nowsze gry Nintendo. Nie mam czasu na granie w nie, ale same te pudełka sprawiają mi radochę, z pewnością kiedyś po nie sięgnę .
Opublikowano 15 marca 20169 l Pingu, nie ma co płakać. Jak coś to: mogę Ci sprzedać set Dreamcasta w rozsądnej cenie E. Europejski oczywiście Edytowane 15 marca 20169 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 15 marca 20169 l Dawno nic tu nie wrzucałem ale dziś z okazji tego że chłopaki z PT mega szybko wysłali gierki (Arkady, messer big thx) doszły jako miła niespodzianka. Tearaway kupione drugi raz. Tym razem do kolekcji i ogrania przez potomnych za jakiś czas. Natomiast BS5 prawilnie jak każda część do zaliczenia i dalej w obieg na PT Edytowane 15 marca 20169 l przez balon
Opublikowano 15 marca 20169 l Pingu, nie ma co płakać. Jak coś to: mogę Ci sprzedać set Dreamcasta w rozsądnej cenie E. Europejski oczywiście Zacząłeś wyrastać ze zbierania niepotrzebnego plastiku? Czy chcesz może ZAROBIĆ na forumowiczu?
Opublikowano 16 marca 20169 l Nic z tych rzeczy, chciałem wybadać czy gdyby mi się coś stało na umyśle to moje piekne giereczki znajdą u wujka Pinga dom pełen miłości i troski.
Opublikowano 16 marca 20169 l Na umyśle ? Czytaj: gdyby moja kobieta kazała mi się pozbyć tych plastikowych pierdół co w szafie trzymam
Opublikowano 17 marca 20169 l Można ciekawie pokazać cyfrowy zakup? Można. Piękna tapetka. LCS i VCS super gierki, ograłem obie dawno temu na PS2. Szkoda że nie zrobili San Andreas Stories.
Opublikowano 17 marca 20169 l Ograłem dawno dawno temu prawilnie na PSP, cudowne dwie przygody :potter: nie wiem jak wersje na PS2 wypadają na tle PSP
Opublikowano 17 marca 20169 l LCS ograłem na PS2 i dawało radę, VCS juz na PSP i było mocno jak ogrywałem to przy okazji premiery. Tak jak aux pisze - brak SAS to wielki smuteczek. Edytowane 17 marca 20169 l przez XM.
Opublikowano 17 marca 20169 l Ograłem dawno dawno temu prawilnie na PSP, cudowne dwie przygody nie wiem jak wersje na PS2 wypadają na tle PSP Lepiej chodzą i mają lepsze sterowanie co jest dość logiczne. Edytowane 17 marca 20169 l przez _Be_
Opublikowano 17 marca 20169 l LCS ograłem na PS2 i dawało radę, VCS juz na PSP i było mocno jak ogrywałem to przy okazji premiery. Tak jak aux pisze - brak SAS to wielki smuteczek. Brak SAS to chyba był mój najwiekszy zawód dotyczący psp Wczoraj kupiłem ponownie VCS tym razem program sobie na vicie
Opublikowano 17 marca 20169 l Pewnie większość z tego nie chodzi, ale co mi tam, złotówka od sztuki ta bez okładki to NFS underground 2 I danie główne, raczej nie zostanie u mnie: AC3 ma 2x disc 2, Edytowane 17 marca 20169 l przez Rayos
Opublikowano 17 marca 20169 l Pewnie większość z tego nie chodzi, ale co mi tam, złotówka od sztuki ta bez okładki to NFS underground 2 To teraz już wiem kto rozkradł wszystkie interesujące tytuły na wyprzedaży w Nogame Edytowane 17 marca 20169 l przez Timmy
Opublikowano 17 marca 20169 l Pewnie większość z tego nie chodzi, ale co mi tam, złotówka od sztuki ta bez okładki to NFS underground 2 To teraz już wiem kto rozkradł wszystkie interesujące tytuły na wyprzedaży w Nogame Byłem dopiero dziś, kiedy większość pudełka była opróżniona
Opublikowano 18 marca 20169 l Kilka giereczek 1) Xeno na 3Dsa - pograłem kilka godzin i gra się lepiej niż na wii. Nigdy nie skończyłem, ale tym razem czuję że będzie inaczej 2) Limitka FFXIII-2 - gra lepsza od "trzynastki", a że nadażyła się okazja to why not ;] Miło, że w tej edycji jest soundtrack na płycie - najlepsza część każdej limitowanej edycji imo. 3) Forumek oszalał i tak oto przez filmiki Bansaia zakupiłem ....: ( 199zł w foli
Opublikowano 18 marca 20169 l Czytanie postu Starha przypomina obczajanie laski poznanej na imprezie: 1) ladna twarz 2) ladne cialo 3) ale kutas w majtkach I czar prysl
Opublikowano 18 marca 20169 l Czytanie postu Starha przypomina obczajanie laski poznanej na imprezie: 1) ladna twarz 2) ladne cialo 3) ale kutas w majtkach I czar prysl Myślisz, że dlaczego najlepsze zostawiłem na koniec
Opublikowano 18 marca 20169 l Wysłałem żonka na male zakupy... Nie mogę narzekać, bo jako koszulka jest . Natomiast na temat samej gry sie nie wypowiem, bowiem żadnej części nie skończyłem - nawet tej z .