Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze raz dzięki pingu za radę :lapka: potrzebowałem tego od tak bardzo dawna, dwie dyszki plus dwa pozłacane hdmi to jak za darmo :fsg:

49ac0d1216b4fb0fe900895e6f0845b3.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

jlsRBL0.jpg

i bonusowo biblioteczka giereczek na WiiU :) Martwa konsola tak?

zKQKnNp.jpg

Opublikowano

Piękna kolekcja! Ale czemu same amerykany, mieszkasz w USA?

Opublikowano
  W dniu 23.03.2016 o 20:28, aux napisał(a):

zeratul mu wysyła

Opublikowano

WiiU kupiłem jak byłem w Stanach, więc mogę grać tylko w gry NTSC-U. Część gier kupiłem od razu, inne wysyła mi Zeratul :)

Opublikowano

witam ojca tematu :) dobra kolekcja ;)

Opublikowano

Kolejny zakup pół raka  :D

Gierka poszła do żyda ale kolekcjonerka jest ciekawa chociaz zegarek moze słuzyc jako kastet taki ciezki  :lol:

ipnt55.jpg

Ale wielki kutas dla UBI Polska za brak steelbooka w PL wersji :/

Edytowane przez Codename

Opublikowano
  W dniu 23.03.2016 o 19:59, Rayos napisał(a):

Jeszcze raz dzięki pingu za radę :lapka: potrzebowałem tego od tak bardzo dawna, dwie dyszki plus dwa pozłacane hdmi to jak za darmo :fsg:

49ac0d1216b4fb0fe900895e6f0845b3.jpg

Mogę prosić o nazwę albo link? Od dawna o tym myślę :)
Opublikowano

O to, to, proszę również link, też tego potrzebuję, bo mam tylko jedno hdmi w TV.

Napisz jeszcze Rayos jak to się sprawdza.

Dobra, link mi niepotrzebny, na dx.com jest za ~ 25 zl, wyszukiwać jako hdmi switch.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Mialem to przy swoim naughty dogu, dziala bardzo fajnie - puszcza sygnal urzadzenia, ktore wlaczyles jako pierwsze.

Czyli nawet nie trzeba zmieniac kanalu :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Hej, skoro już znaleźliscie to nie jestem potrzebny[emoji14]nówka kosztuje jakieś 20, 25 zł i sprawdza się super, malutkie pudełeczko, jedyny problem to to, że nie zawsze automatycznie puści sygnał konsoli która wlaczasz, ale to jest raczej spowodowane tym, że u mnie one są bardziej w trybie czuwania niż całkiem wyłączone. Ale starczy zrobić pstryk guziczkiem i jest git, wygoda w porównaniu do przepinania kabli over 9000

Opublikowano
  W dniu 23.03.2016 o 20:37, bluber napisał(a):

zeratul mu wysyła

to jest ten typ co mial mario w avku i robil przekrety na pchlim?

Opublikowano

Obawiając się tych chińskich hdmi switchów kupiłem coś takiego: http://www.c4i.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2830&virtuemart_category_id=503Przyszedł wyglądem trochę inny, jednak całkiem ładnie prezentował się pod tv, solidnie zbudowany. I to na tyle :) Przy podłączeniu xone,ps4,wiiu,ps3,360 kompletnie głupiał i albo tracił sygnał po chwili albo nie wyświetlał kompletnie nic. Walczyłem z nim na wszystkie sposoby i po prostu go odesłałem. Mając po dziurki w nosie problemów z hdcp i brakującymi złączami hdmi kupiłem na amazonie Kinivo: http://www.amazon.co.uk/Kinivo-K500-Premium-Wireless-Adapter/dp/B00YNM4HNW Kosztował jakieś 200zł ale działa idealnie, 5 złączy, automatycznie przełącza, zero problemów.

Opublikowano
  W dniu 24.03.2016 o 08:17, Rayos napisał(a):

Hej, skoro już znaleźliscie to nie jestem potrzebny[emoji14]nówka kosztuje jakieś 20, 25 zł i sprawdza się super, malutkie pudełeczko, jedyny problem to to, że nie zawsze automatycznie puści sygnał konsoli która wlaczasz, ale to jest raczej spowodowane tym, że u mnie one są bardziej w trybie czuwania niż całkiem wyłączone. Ale starczy zrobić pstryk guziczkiem i jest git, wygoda w porównaniu do przepinania kabli over 9000

Tak, to wina konsol w standby - switchowanie działa tylko przy włączaniu konsol. Jeśli wyłączysz aktywne źródło, a w tle działa inna konsola, to nie przełączy się na tą inną.

Opublikowano
  W dniu 24.03.2016 o 08:19, Shen napisał(a):

zeratul mu wysyła

Tak jest

Opublikowano

No vel Albert_wesker

Opublikowano
  W dniu 24.03.2016 o 09:45, bluber napisał(a):

W dniu 24.03.2016 o 08:19, Shen napisał(a):

zeratul mu wysyła

Tak jest

Wymień mi te przekręty lol

Opublikowano

hHJfFan.png

xMvXQen.png

9yrmTIb.png

Pomijam drame z zółtym kwadratem i twój ban na PT i jeszcze niedawny motyw jak chciałeś komuś wcisnąć w na wymiane poserwisowaną konsole

Opublikowano

I tym wesolym akcentem konczymy dygresje.

Nie bez powodu uzytkownik nie ma dostepu do PT.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobry czwartek, może nawet tłusty bym powiedział. Wpadło kilka pysznych gierek i sześć kilo konsolowej makulatury. Będzie co robić w Święta.

33myeqr.jpg

64041w.jpg

28u7h9t.jpg

Opublikowano

Za każdym razem jak patrzę na okładkę Mafii to mi dyga. :banderas:

Opublikowano

Mój post z wyjaśnieniami został skasowany, a ten z pomówieniami i kłamstwami został. Brawo!