Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usfo8Fa.jpg

199 zł za gierkę na PC, no ładnie. To już wziąłem steelbooka.

Opublikowano
TDU to jedna z najlepszych ścigałek w jakie grałem, jeśli nawet nie najlepsza.
Fajne były misje z podwożeniem modelek. Czas w końcu dorwać gdzieś część 2.

No mi dwójka podeszła do gustu, więc po usłyszeniu, że jedynka jeszcze lepsza, prędko zakupiłem. Ale nie ma co, grafika nieźle się postarzała ;f I minus za ciche radio.

Opublikowano (edytowane)

W oczekiwaniu na dark souls 3...

Najlepsze GTA na Wii U oraz najlepsze GTA na X1, pora wrócić do Los Santos po zwiedzeniu na ps3 :banderas:

A lego city sztosik mocny, pogralem wczoraj trochę i pokłady beki i gagow powalają, szkoda tylko że loadingi irytują
a6ab4a83bd0d50184cdef9c77d97980e.jpg

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

zestaw preordera z pss to oprocz gry, dynamic theme oraz soundtrack. niestety wszystko zablokowane do polnocy ;/

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

Marcinie... Czujesz...? Słyszysz...? Powstań. Do wyższych celów zostałeś stworzony. Będziemy bili kolorowe żelki.

k9qnQS3.jpg

Kapcioszki już założone, czas zatopić się w te wspaniałe światy. To będzie mój pierwszy raz. Pozdrawiam rodzinę SONY.

#4theplayers

• Plusik 9
Opublikowano (edytowane)

Łap plusika za yerbę, ale czemu nie w tykwie? :( Wii U jużprzez tyle rąk przeleciało forumkowych, że bałbym się tego już dotknąć :P

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Tykwa w domu. W pracy nie mam takich komfortów.

Stan konsoli jest bardzo dobry, jak na taką cenę. Zresztą każda moja konsola N jest używana i nie przeszkadza mi to. Ta na pewno następnego użytkownika już mieć nie będzie, bo nie mam w zwyczaju sprzedawać konsol.

Opublikowano (edytowane)

-Dzień dobry, czy aby na pewno sprzedajecie Edycję Awanturnika ze wszystkimi bonusami?

-Tak, Edycja Awanturnika zawiera blablabla.

24bt9g9.jpg

Zachciało mi się PC gamingu... Zwrócę to i wkrótce kupię, limitkę lub zwykłą za cenę <100zł.

Ale koniec końców na razie to jest formalnie zakupione, więc wrzucam.

Edytowane przez gkihdghdhj
  • Plusik 3
Opublikowano

Suteq juz się nagrał? xD

No przeciez pisalem co chce ograc i plan zostal wykonany. Tak samo przeciez bylo z 2DS tylko ten jeszcze krocej u mnie byl.
Opublikowano

Suteq juz się nagrał? xD

No przeciez pisalem co chce ograc i plan zostal wykonany. Tak samo przeciez bylo z 2DS tylko ten jeszcze krocej u mnie byl.

chciałeś grać w 3D Worlda, SMM i inne, DŁUGIE tytuły. Jak tyś to ograł w tydzień? 

Opublikowano

W jaki gurwa tydzien? Konsole dostalem dzien przed swietami przeciez.