Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

O kur.wens, Jackie Chan Stuntmaster :banderas: Ile dales kolego, pochwal się.

Sama gra sztosik.

Edytowane przez XM.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

@XM

Jackie Chan 179 zł.

Mi najbardziej zależało na Legend of Dragoon, bo to pierwszy jrpg jaki ukończyłem, a teraz ciężko go dorwać (PAL - anglik).

Edytowane przez karmaster

Opublikowano

W sensie masz fetysz przepłacenia za brzydkie okładki?

Opublikowano

Napisy GOTY i 2x 10/10 na okładce? Pewnie z +50 zł do ceny z miejsca. :obama:

Opublikowano

Oryginalna lepsza.

Opublikowano

Zdecydowanie brzydsza okładka.

Opublikowano

5VUMwzN.jpg

Piękne wspomnienia z dzieciństwa. Znalazłem swoje zapiski z kodami na levele do smerfów i o dziwo przeszedłem prawie całą grę bez jednego levelu a jak teraz gram to jest piekielnie trudno

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Zdziadziałeś, ja za dzieciaka skończyłem pierwszego Mega mana na gameboya, teraz bym raczej nie dał rady ;p

Opublikowano

Zaje.bisty obrus!

Opublikowano

Co widzę niemieckie smerfy zakupione, to się zastanawiam czy to nie moje krążą po allegro od lat :P 

Opublikowano

Co widzę niemieckie smerfy zakupione, to się zastanawiam czy to nie moje krążą po allegro od lat :P

Jest multi 4, a czy Twoje to nie wiem co nie zmienia faktu że przywołują moje wspomnienia z dzieciństwa

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Wiem, że multi4, chodzi mi o sam cartridge ;) a mi wspomnienia też wracają, bardzo fajny tytuł to był. 

Opublikowano

V0shcbE.jpg

POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prezent dla mojej. 

XOKw07M.jpg

Tyle zacnych tytułów a gram(y) głównie w Blura.  We 3-4 osoby na splicie.   :fsg:

ag1ZaBl.jpg

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

No Blur jedna z lepszych gierek na splita z poprzedniej generacji. Też jak konsolę ze znajomymi się odpalało, to najlepiej wypadał właśnie Blur, szczególnie w bardziej randomowych trybach na arenie i Castle Crashers.

Opublikowano

słaba gra i słaba okladka ale dywan spoko

Opublikowano

To jest koc, mam podobny.

kur.wa ja też :mog:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I strzał z olx. 

0zMvh12.jpg

Niby nic ciekawego, ale zawartość :)

Cena?

Koleś chciał 130, ale dałem mu 140 i powiedziałem że reszty nie trzeba  :sorcerer:

70dQKfO.jpg

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Headhunter. Ależ to była gierka. Kilka razy na DC przechodziłem. :banderas:

Opublikowano

Ja grałem na DC jak i PS2, niestety dzisiaj została mi tylko kopia na Czarnulkę. Ta muzyka podczas jazdy motorem ; )