Opublikowano 28 kwietnia 20168 l O kur.wens, Jackie Chan Stuntmaster Ile dales kolego, pochwal się. Sama gra sztosik. Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez XM.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l @XM Jackie Chan 179 zł. Mi najbardziej zależało na Legend of Dragoon, bo to pierwszy jrpg jaki ukończyłem, a teraz ciężko go dorwać (PAL - anglik). Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez karmaster
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Napisy GOTY i 2x 10/10 na okładce? Pewnie z +50 zł do ceny z miejsca.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Piękne wspomnienia z dzieciństwa. Znalazłem swoje zapiski z kodami na levele do smerfów i o dziwo przeszedłem prawie całą grę bez jednego levelu a jak teraz gram to jest piekielnie trudno Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez czapa
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Zdziadziałeś, ja za dzieciaka skończyłem pierwszego Mega mana na gameboya, teraz bym raczej nie dał rady ;p
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Co widzę niemieckie smerfy zakupione, to się zastanawiam czy to nie moje krążą po allegro od lat
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Co widzę niemieckie smerfy zakupione, to się zastanawiam czy to nie moje krążą po allegro od lat Jest multi 4, a czy Twoje to nie wiem co nie zmienia faktu że przywołują moje wspomnienia z dzieciństwa Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez czapa
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Wiem, że multi4, chodzi mi o sam cartridge a mi wspomnienia też wracają, bardzo fajny tytuł to był.
Opublikowano 1 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prezent dla mojej. Tyle zacnych tytułów a gram(y) głównie w Blura. We 3-4 osoby na splicie. Edytowane 1 maja 20168 l przez Bjały
Opublikowano 1 maja 20168 l No Blur jedna z lepszych gierek na splita z poprzedniej generacji. Też jak konsolę ze znajomymi się odpalało, to najlepiej wypadał właśnie Blur, szczególnie w bardziej randomowych trybach na arenie i Castle Crashers.
Opublikowano 1 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I strzał z olx. Niby nic ciekawego, ale zawartość Cena? Koleś chciał 130, ale dałem mu 140 i powiedziałem że reszty nie trzeba Edytowane 1 maja 20168 l przez REZOK
Opublikowano 1 maja 20168 l Ja grałem na DC jak i PS2, niestety dzisiaj została mi tylko kopia na Czarnulkę. Ta muzyka podczas jazdy motorem ; )