Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Dałbym plusa za karton princepolo i keczup  :yao:

Opublikowano

No i fajny prezent. Na dluzsze posiedzenie zadbali by nie pasc z wycienczenia.

uAYy21z.jpg

Opublikowano

Dałbym plusa za karton princepolo i keczup  :yao:

Gearsy to tylko taka przykrywka... chciałem zaszpanować princepolo i keczupem... jakie to dobre  :banderas:

Opublikowano
Photo0424.jpg

Ostatnie nabytki :P Kabel RGB o dziwo udało mi się dostać w jednym z lokalnych sklepów konsolowych, gdzie uchowało się ich kilka sztuk. Dałem całe 20zł, więc warto było, bo granie na CRT przy zwykłym kablu doprowadzało mnie już do szału.

Opublikowano

pisze przeciez ze ma crt wiec nic z hdmi nie zrobi, swoja droga juz chyba malo kto ma kineskopowca przy tej generacji i poprzedniej 

Opublikowano

Dokładnie. Gram na starym CRT, bo nic innego nie mam i nie zamierzam póki co mieć. Rzadko kiedy gram w gry, chyba, że trafi się coś co mnie wciągnie, więc nie widzę póki co sensu inwestowania w nowy telewizor. Może za jakiś czas.

Opublikowano

przecież telewizory HD tej starszej generacji latają po ~400-500zł za jakieś 40"

serio chce ci się męczyć ps3 na jakimś obesranym CRTku? :dynia:

Opublikowano

"Rzadko ram w gry"

>milion gierek na półce

Okeeeeeeeeeeeej.

Grasz ty w ogóle w gry czy tylko dla beki tu piszesz?

Opublikowano

Nie znacie jego sytuacji. Może zamiast wydawać na telewizor woli kupić dużo gierek.

Opublikowano

Mama nie da to nie ma.

he he, nie. Drogi śmieszku, swoje "zabawki" kupuję za swoje pieniądze.

Nie wiem czego niektórzy nie są w stanie zrozumieć. Przecież jasno tłumaczyłem, że gram na tyle rzadko, że nie widzę sensu wydawania tych 400-500zł na telewizor który więcej czasu będzie się kurzył niż będzie używany. A to, że na półce mam trochę gier to głównie zasługa zimy, gdzie więcej kasy wydawałem na gry, bo wtedy faktycznie grałem i jak widać grałem wtedy na starszych platformach (bo to na nie jest więcej gier) do których nie potrzebowałem LCD. PS3 trafiło mi się przy okazji, parę miesięcy temu, a od tego czasu gram sporadycznie, więc i gier nie kupuję za wiele. Mam zupełnie inne hobby na co dzień...

Opublikowano

Mam zupełnie inne hobby na co dzień...

1372031237374.jpg

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To juz jutro zaczynaja sie zdjecia tej samej gry przez nastepne 2-3 strony?

D9aSK1Z.jpg

SimCity 2000 zeby pograc myszka ktora mam do PS1, Shenmue za jakies 10zl, ale tylko dysk 1 i 2

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

h6RtX4o.jpgsWmS3XX.jpg

Okładka świetna. Liczę, że artykuł o serii będzie interesujący. Jakoś mnie ta wersja ominęła.

Teraz jednak kolekcja jest kompletna.

pzYTet6.jpg

Opublikowano

Teraz jednak kolekcja jest kompletna.

Boże, co za GOTY seria. Boskie zesłanie na śmietnisko jakim jest obecnie nasza branża.