Opublikowano 10 maja 20168 l Panowie, jako, że dzisiaj będzie tu wysyp pudełek z Uncharted 4, to proponuję zaszaleć i wrzucać foty pudełka z lekką nutką ekstrawagancji. Co by fajnie się oglądało i co by nudą nie wiało. Jak na razie laur zdobywa Aux: W dniu 10.05.2016 o 07:52, aux napisał(a): Janie! Rozpal w kominku, ucztę zacząć czas! Kto następny?
Opublikowano 10 maja 20168 l W dniu 10.05.2016 o 08:16, Bansai napisał(a): Kolejny pekl jak guma z kiosku i polecial po PS4 xd Bedziesz wieska sprzedawac? A co mam grać w 29 fpsach xD? Jasne ze będę sprzedawał, na PC dawno ograne.
Opublikowano 10 maja 20168 l W dniu 10.05.2016 o 08:22, kermit napisał(a): ragi witaj w niebieskiej rodzinie juz zakladam klubik w dc ma ktoś ps4 na sprzedaż
Opublikowano 10 maja 20168 l Za dużo tego U4.Zakup z wczoraj:Platynka w D3 dawno wbita, teraz pora na dodatek. Po 2h jest świetnie!
Opublikowano 10 maja 20168 l W dniu 10.05.2016 o 09:36, xtomashx napisał(a): przez moment chciałem napisać "Żałuj że nie wziąłeś wersji GOTY z GOTY fabularnym dlc", ale brak folii sugeruje że to uźywka, więc FROM może jeszcze na tobie zarobi.
Opublikowano 10 maja 20168 l Ogólnie to bb już skończyłem tylko miałem wersję cyfrową z US. Ostatnio kupiłem dodatek w promocji ale na PL koncie i lipa. Tak więc kupiłem płytę żeby przejść dodatek
Opublikowano 10 maja 20168 l W dniu 10.05.2016 o 09:31, SzczurekPB napisał(a): Teraz tylko czekać na powrót z pracy Ale przed zakupem tego Headsetu mogłeś się zapytać o niego na forum, bo niestety jest to badziew ;x
Opublikowano 10 maja 20168 l Co Ty gadasz? wygodny, dzwiek swietny, dziala tez dobrze z pc. Mozna sobie ustawienia pod konkretne gry sciagac. Jestem bardzo zadowolony.
Opublikowano 10 maja 20168 l Uzywam od ponad roku i sobie chwale, nawet grajac na Wii U go uzywalem, na PS4 VSS jest super, mikrofon swietny, dzwiek tez.
Opublikowano 10 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj Wspaniałe Życie Gracza PS4 na 100%
Opublikowano 10 maja 20168 l Nie mam za dużego porównania z innymi hs, które są dedykowane PS4, ale moim zdaniem za cene koło 400zł z te słuchawki to jest wsio ok. Brakuje trochę bassów i są ciutke nie wygodne przy dłuższym używaniu, ale żeby pisać badziew to chyba przesada.
Opublikowano 10 maja 20168 l W dniu 10.05.2016 o 10:22, Bansai napisał(a): Uzywam od ponad roku i sobie chwale, nawet grajac na Wii U go uzywalem, na PS4 VSS jest super, mikrofon swietny, dzwiek tez. Tandetne wykonanie, plastik, dźwięk taki sobie. Już lepiej kupić przewodowe za 300zł i będą dużo lepieć grać, a pad je nawet napędzi xD Jak już kupować w tej cenie bezprzewodówki to lepiej brać TB 400. Nie będę tutaj nikogo przekonywać, jeżeli jesteście z nich zadowoleni to Tylko w przyszłości polecam odłożyć na coś lepszego ;] Edytowane 10 maja 20168 l przez Starh
Opublikowano 10 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 10.05.2016 o 10:46, Kyo napisał(a): Mroku - napisz sobie jeszcze raz. Tym razem bez CW. ;[ Ale bedzie grane wieczorem. Odebralem o 11:00 mesjasza, 5 DLC+ torba za 25 euro. Podsumowujac zakupy gier z polowy kwietnia do teraz Ratchet and Clank Rainbow Six Siege ktorego nie polecam. To juz druga gra po The Division ktora mnie obrzydzila. Uncharted 4 Tutaj cala kolekcja pudelkowa: Stwierdzam fakty, ze Uncharted 4 > Tomb Raider
Opublikowano 10 maja 20168 l życzyłbym wam, wszem i sobie by wszystkie raki były tak gameplayowo i wizualnie odstawiane względem poprzedników
Opublikowano 10 maja 20168 l Ale piękne zakupy dzisiaj Panowie! Mi sie już plusy skończyły wiec kolejne jutro, Mroku nie zostaniesz pominięty! Panowie dawajcie więcej po południu, gdy już każdy będzie w domu, niebiesko dziś!
Opublikowano 10 maja 20168 l Dobrze że zaraz premiera D4, a za jakiś czas dodatek do Wieśka. Inaczej temat stałby się zbyt monotematyczny.