Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nie lubię się bawić w licytacje, zawsze tylko kup teraz, ale 21,37 zetta + wysyłka za taki sztosssss w stanie idealnym?

:banderas:

AmGRKfG.jpg

Ależ zamierzam przeruchać tę grę.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pingu, duzo jeszcze zostalo Tobie gier z X360 do skompletowania ?

Opublikowano

W chooy, a najgorsze że większość jest trudno dostępna - rodzynki takie jak koreańskie Super Star Karaoke czy francuskie Pentaque 2 to rzeczy, których zdobycie graniczy z cudem (300 usd na eBayu za SSK płacić nie zamierzam, prędzej się do Korei po to wybiorę). Ale nie spieszy mi się bardzo - ostatnio staram się nie robić zakupów na półkę, bo backlog jest przytłaczający i zamiast grać w dobre tytuły na 30 godzin sięgam po byle goowno na 5-7h, bo niby mniej zobowiązujące i zawsze gra z backlogu wyleci.

Takie Resonance of Fate mam już na półce od 3 lat, ale w wydaniu japońskim. Gra się stackuje z europejskim wydaniem, więc musiałem w końcu dorwać wersję EU (stacki traktuję jako nie-duble).

Edytowane przez ping

Opublikowano

Na OLX czasami naprawdę można wyrwać nowości w dobrej cenie. Ostatnio tydzień po premierze Dark Souls 3 za 200zł, tym razem Uncharted 4 za 200zł 3 dni po premierze i jeszcze mi to gość z tej samej miejscowości prosto do domu przywiózł :)90c5102b6c9de6e6med.jpg

Kyo U4 4dni przed premiera za 150pln kupił na Olx[emoji5]

Nieprawda bo 5 dni przed premierą.

Opublikowano

Szkoda że wcześniej nie wyszło - siedząc we Francji FNACa odwiedzałem regularnie. Do dziś pamiętam No More Heroes 2 za 5 euro, którego nie wziąłem bo myślałem że nie będzie po angielsku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zk3n1l.jpg

S Z T O S

Opublikowano

JErjG5K.jpg

Chyba jeszcze nic nie wrzucałem od zielonych więc jak już wrzucać to tylko S Z T O S Y :cool::lapka: 

Opublikowano

Beznadziejna jest ta standardowa okładka Dooma moim zdaniem. Jak skończy się szał na Wiedźmina to pewnie też kupię sobie jakieś nowe blockbustery, akurat będą taniej. :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

0da19f2f1bc66d38.jpg:banderas:  :banderas:  :banderas: 
Cudownie udane zakupy w Cexie, zapłaciłem za te gry grosze, w żadną nie grałem. Potem pójdą do żyda :)

Opublikowano

w laciach na zakupy? kulturka

Opublikowano

Buta Ci widać, nie będzie plusa :lapka:

Opublikowano

tfu.jpg

2 klucze, bo 1 okazał się lewy. Później typowy pecetowy gaming - aktywność nie działa, osiągnięcia nie działają, grafa może i lepsza, ale co z tego, gdy jak to zwykle bywa natrafimy na fragmenty, gdzie gra nie ważne z jakimi ustawieniami i jakim sprzetem i TAK DROPNIE - kolejne 30 minut przestawiania opcji graficznych (bo przecież na to jestem uczulony) i skończyło się jak zwykle:

goty.jpg

:banderas:

Opublikowano

Ładny cover ma ta edycja Valkyrii. To jest wersja ze steelbooksem?

Nie ma steelbooka, ten chyba tylko w US. Ale US nie ma Europa edition, więc sam już nie wiem co bym wolał :)

Na base.com z dostawą do Polski będzie 18,48 funta, jakieś 103 PLN, jeśli ktoś chce zaoszczędzic kilka złotych.

Edytowane przez Ken Marinaris