Shen 9 616 Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 wrzucasz jednego fixa i gra sie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 GfWL już nie ma, gra jest całkowicie na steam. Locka da się naprawić w minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 No to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 Lock na 30 fps to i tak lepiej niz lock na 15 fps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 Po tylu godzinach z klaperskim uncharted czas na coś orzeźwiającego Oczywiście jedyna prawilna okładka :potter: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 To sobie czekaj xD Wiesz co mnie wkurza w grach. Kupilem Dying Light i zanim go przeszedlem wyszlo Following -___- moglem sie wstrzymac bo z checia bym to lyknal. To samo stalo sie z Batmanami na ps3. Kupilem je nie dalej jak miesiac temu i wlasnie oficjalnie zapowiedziano remaster -___- No i z tego co wiem to Redzi tez zastanawiaja sie nad GOTY. Wiec skoro mam parcie i jeszcze ni ogralem tej gry. I skoro tyle juz czasu minelo od premiery to z checia sie wstrzymam i zobacze jak sie potacza losy tego wydania. Jesli okaze sie, ze nie kupie Wiedzmina za jakies...20 Ojro i bede sie swietnie bawil jakgdyby nigdy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Ale to co - wkurza Cię to, że kupujesz grę po roku lub więcej i masz ból du.py oto, że "nagle" wychodzi wersja z dodatkami na jednej płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Przecież Following to jest dodatek. I co z tego, że zapowiedziano remaster Batmanów? Na ps3 nagle jakieś gorsze bo nie ma 1080? RAK Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 037 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 (edytowane) Saturny mam od dłuższego czasu, tutaj wrzucam tylko świeże zakupy. Jak już ogarnę temat kartonów, to może wrzucę do tematu z kolekcjami swój skromny Saturnowy kramik. Piękne sprzęty i masa ciekawych gier (niestety większość wymaga znajomości języka obcego). Pierwszego Saturna kupiłem w 2007 roku w Japonii, od tego czasu na nowo odkrywam lata 90 - masa exów, których nie było na PSX/N64 + elegancko działające mordoklepki 2D (po dorzuceniu do konsoli rozszerzenia ramu ). Esencja arcade. Dreamcast lat 90. Obecnie posiadam w boxie jednego szaraka i jednego białaska. Oprócz tego luzem kilka innych satków z okablowaniem na wypadek gdyby któryś kiedyś padł, ale konstrukcja jest niesamowicie solidna, a lasery czytają płyty jak żyleta. Sprzęt na lata. Przykładowo kupując plejkę w europie bałbym się o laser (zajechane piratami, ewentualnie kiepskiej jakości zamiennik). Kolejne kilka lat to już ostatni gwizdek na zakup ładnych Saturnów, na rynku coraz ich mniej. Edytowane 19 maja 2016 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Ale to co - wkurza Cię to, że kupujesz grę po roku lub więcej i masz ból du.py oto, że "nagle" wychodzi wersja z dodatkami na jednej płycie? Czy aj wiem czy to taki bol dupy? Jesli chodzi o Following to tak, bo moglem poczekac i zgarnal bym calkiem sporo gry wiecej. Sama sytuacja mnie nie wkurza bo zazwyczaj czekam az gry stanieja i dopiero wtedy je kupuje. Jesli chodzi o Batmany, coz... glupio wyszlo bo skoro i tak ich nie ogralem i mialem je kupic wolalbym to juz zrobic na ps4 bo czesciej do niego teraz siegam. A z Wiedzminem, zaslyszalem, ze byc moze bedzie wersja GOTY wiec w czym problem, zeby poczekac i miec calosc na plycie? Ja wole takie rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 037 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Tak. Jest cała masa gier jRPG/sRPG które nie wyszły na inne platformy. A oprócz tego mordoklepy, erkejdówki, platformery 2D - cudo konsola jak ktoś lubi niszę. Podobnie prezentuje mi się PCFX i PCE, ale jeszcze do nich nie dojrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Jedyny ex z Saturna w ktory bym chcial zagrac to Panzer Dragoon Saga Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 ... i Radiant Silvergun. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 037 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Europejskie bardzo trudno dostać w normalnym stanie, stąd u mnie raczej odbicie w stronę japońszczyzny jeśli chodzi o retro. Siłą Satka są shmupy, mordoklepy i arcade'ówki. Gry z tekstem to tylko dla zbokoli takich jak ja - większość jRPG podejrzewam nie będzie już grywalna dla większości graczy, skoro jako maniak czasami mam problem z przebijaniem się przez archaizmy i powolnie toczącą się rozgrywkę . Kiedyś jak nie bylo alternatywy i miało się więcej czasu to spoko, teraz zaczynam doceniać gierki na 6h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 170 Opublikowano 20 maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Będzie granie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 To już ma premierę?! Fajnie. Ładne to wydanie. Ja sobie kupię kiedyś kiedyś, jak nadrobię starsze odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 20 maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Chyba jeden z ostatnich zakupów pudełkowych u schyłku dystrybucji niecyfrowej. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Mam i ja:Wprawdzie złapane na Pchlim , ale dzięki temu nabyłem sporo szybciej, niż początkowo planowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Jedyne prawilne bez paskudnego USK na okładce Ciekawe kiedy to ogram 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 616 Opublikowano 20 maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) Piękne ten steelbook na zywo sie prezentuje, no i wszystkie scenariusze na jednej karcie Edytowane 20 maja 2016 przez Shen 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Dzisiejszy dzień w zakupach :exact: Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Fajnie to wygląda, niestety jest to gatunek gier, których nie darzę sympatią, a szkoda bo najwięcej plusów za nie wpada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Za Uncharted 4 w sedesie tyż dajom plusy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Urocze, jak zawsze, kiedy jest jakaś duża premiera Nintendo, to następne parę stron tego tematu jest wypełnione zdjęciami gierek rzekomo dla dzieci napawa mnie to optymizmem. gratuluję zakupów, ja sam odpuściłem kupno Fates (chociaż miałem okazję bez problemu dorwać limitkę) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Ultima jak zwykle PIĘKNIE się spisała. Tym razem zamówiłem Fire Emblem w wersji dla biedaków. Ale ale - spokojnie, z GADŻETEM JEZU JAKA MONETA CO JA Z NIĄ ZROBIĘ PEWNIE SCHOWAM W SZAFIE ALBO ZGUBIĘ. A wy jak, nadal niebieska opaska playstation? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi