Opublikowano 20 maja 20168 l No to Ping pokazuj te Saturny. Zawsze chciałem to mieć za dzieciaka, chociaż chyba tylko przez reklamę i konkurs w Kaczorze Donaldzie. Moja kuzynka z Choszczna wygrala tego Saturna.
Opublikowano 20 maja 20168 l No to Ping pokazuj te Saturny. Zawsze chciałem to mieć za dzieciaka, chociaż chyba tylko przez reklamę i konkurs w Kaczorze Donaldzie.Moja kuzynka z Choszczna wygrala tego Saturna.Może chce sprzedać?
Opublikowano 21 maja 20168 l "Wszyscy" wrzucają Nintendo, to ja też, choć skromnie. Takie tam, od Platinum, które najwyraźniej zapomniało, że platforma na którą programują ma trochę przycisków do dyspozycji, a nie sam touchscreen...
Opublikowano 21 maja 20168 l No niby można dialogi przewijać przyciskiem, i w paru miejscach L i R klepnąć, ale generalnie wszelkie opcje i wybory to klepanie ekranu. Bez sensu o tyle, że nie ma tu nic, czego nie dałoby się zrobić krzyżakiem i przyciskami. Ot idealny przykład na siłę wrzuconego sterowania stylusem. Mnie to męczy strasznie, bo nie dość, że nie lubię sobie rysować/mazać ekranu, to jeszcze nie gra mi się wygodnie w pozycji leżącej. No ale przeboleję, bo gra zapowiada się nieźle.
Opublikowano 21 maja 20168 l Dzięki za info bo widziałem re-stock gierki na VGP i się zastanawiałem nad nią . A skoro tutaj ponad 90% gameplay'u na tym jest oparta to chyba spasuję bo nienawidzę klepać stylusem po ekranie 3DSa.
Opublikowano 21 maja 20168 l No nie wiem czy warto pomijać bo czytałem, że to kawał wyje.bitnej gierki.
Opublikowano 21 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj spotkalem sie ze starym kolega z dziecinstwa, dal mi kilka gierek w ktore ogrywalismy za mlodych Ale ciesze sie najbardziej z ACME All-Stars, w to sie gralo non stop kiedys, super gierka w stylu Goal 3
Opublikowano 21 maja 20168 l Jojo i Vandal Heart 2, aż mnie zapiekło z zazdrości. Trochę szkoda, ze Jojo bez przedniej okładki. Jaka wersja Vandala? Komplet z demem suiko? Jak ze stanem płytek? Podjarałem się. Dostać takie gierki od kumpla, to jak dostać cnotę najlepszej laski w szkole Edytowane 21 maja 20168 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 21 maja 20168 l Jojo i Vandal obie bez manuala (i bez demka suik) stan plyt ok, do stanu kolekcjonarskiego daleko ale nie mam co narzekac
Opublikowano 21 maja 20168 l Ja (pipi)e!!! Oryginalne Acme!!! Ja mam tylko bootlega... Zazdroszczę bardzo mocno, rzekłbym nawet, że tak zawistnie, tak po Polsku. Edytowane 21 maja 20168 l przez ciwa22
Opublikowano 23 maja 20168 l @Bluber:w sieci jest patch tłumaczący grę na ang. Edytowane 23 maja 20168 l przez Paliodor
Opublikowano 23 maja 20168 l To ja wiem, ale kolega nie wrzucił fotki iso i pytam z ciekawosci a pamietam, że Suavek już w nie jedną grę w krzokach napier.dalał Edytowane 23 maja 20168 l przez _Be_