Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No to Ping pokazuj te Saturny. Zawsze chciałem to mieć za dzieciaka, chociaż chyba tylko przez reklamę i konkurs w Kaczorze Donaldzie.

Moja kuzynka z Choszczna wygrala tego Saturna.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No to Ping pokazuj te Saturny. Zawsze chciałem to mieć za dzieciaka, chociaż chyba tylko przez reklamę i konkurs w Kaczorze Donaldzie.

Moja kuzynka z Choszczna wygrala tego Saturna.
Może chce sprzedać?
Opublikowano

To bylo milion lat temu. Nie mam pojecia czy go jeszcze ma.

Opublikowano

"Wszyscy" wrzucają Nintendo, to ja też, choć skromnie.

RUX5lhG.jpg

Takie tam, od Platinum, które najwyraźniej zapomniało, że platforma na którą programują ma trochę przycisków do dyspozycji, a nie sam touchscreen...

Opublikowano

No niby można dialogi przewijać przyciskiem, i w paru miejscach L i R klepnąć, ale generalnie wszelkie opcje i wybory to klepanie ekranu. Bez sensu o tyle, że nie ma tu nic, czego nie dałoby się zrobić krzyżakiem i przyciskami. Ot idealny przykład na siłę wrzuconego sterowania stylusem. Mnie to męczy strasznie, bo nie dość, że nie lubię sobie rysować/mazać ekranu, to jeszcze nie gra mi się wygodnie w pozycji leżącej. No ale przeboleję, bo gra zapowiada się nieźle.

Opublikowano

Dzięki za info bo widziałem re-stock gierki na VGP i się zastanawiałem nad nią . A skoro tutaj ponad 90% gameplay'u na tym jest oparta to chyba spasuję bo nienawidzę klepać stylusem po ekranie 3DSa.

Opublikowano

No nie wiem czy warto pomijać bo czytałem, że to kawał wyje.bitnej gierki. 

Opublikowano

Muszę znaleźć w końcu czas żeby ją ograć.

Opublikowano

A co to za typ gry w ogóle?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiaj spotkalem sie ze starym kolega z dziecinstwa, dal mi kilka gierek w ktore ogrywalismy za mlodych

vjrW4LO.jpg

Ale ciesze sie najbardziej z ACME All-Stars, w to sie gralo non stop kiedys, super gierka w stylu Goal 3

Opublikowano

Jojo i Vandal Heart 2, aż mnie zapiekło z zazdrości. Trochę szkoda, ze Jojo bez przedniej okładki. Jaka wersja Vandala? Komplet z demem suiko? Jak ze stanem płytek? Podjarałem się.

Dostać takie gierki od kumpla, to jak dostać cnotę najlepszej laski w szkole :banderas:

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Jojo i Vandal obie bez manuala (i bez demka suik) stan plyt ok, do stanu kolekcjonarskiego daleko ale nie mam co narzekac

Opublikowano

Ja (pipi)e!!! Oryginalne Acme!!! Ja mam tylko bootlega... Zazdroszczę bardzo mocno, rzekłbym nawet, że tak zawistnie, tak po Polsku.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

W krzaczkach będziesz grał?

Opublikowano

To ja wiem, ale kolega nie wrzucił fotki iso i pytam z ciekawosci a pamietam, że Suavek już w nie jedną grę w krzokach napier.dalał

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To ja wiem, ale kolega nie wrzucił fotki iso

Better?

bkVLFVG.jpg