Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mastafaker
Opublikowano

No to Ping pokazuj te Saturny. Zawsze chciałem to mieć za dzieciaka, chociaż chyba tylko przez reklamę i konkurs w Kaczorze Donaldzie.

Moja kuzynka z Choszczna wygrala tego Saturna.

Opublikowano

No to Ping pokazuj te Saturny. Zawsze chciałem to mieć za dzieciaka, chociaż chyba tylko przez reklamę i konkurs w Kaczorze Donaldzie.

Moja kuzynka z Choszczna wygrala tego Saturna.
Może chce sprzedać?
Gość mastafaker
Opublikowano

To bylo milion lat temu. Nie mam pojecia czy go jeszcze ma.

Opublikowano

"Wszyscy" wrzucają Nintendo, to ja też, choć skromnie.

RUX5lhG.jpg

Takie tam, od Platinum, które najwyraźniej zapomniało, że platforma na którą programują ma trochę przycisków do dyspozycji, a nie sam touchscreen...

• Plusik 9
Opublikowano

No niby można dialogi przewijać przyciskiem, i w paru miejscach L i R klepnąć, ale generalnie wszelkie opcje i wybory to klepanie ekranu. Bez sensu o tyle, że nie ma tu nic, czego nie dałoby się zrobić krzyżakiem i przyciskami. Ot idealny przykład na siłę wrzuconego sterowania stylusem. Mnie to męczy strasznie, bo nie dość, że nie lubię sobie rysować/mazać ekranu, to jeszcze nie gra mi się wygodnie w pozycji leżącej. No ale przeboleję, bo gra zapowiada się nieźle.

Opublikowano (edytowane)

Jojo i Vandal Heart 2, aż mnie zapiekło z zazdrości. Trochę szkoda, ze Jojo bez przedniej okładki. Jaka wersja Vandala? Komplet z demem suiko? Jak ze stanem płytek? Podjarałem się.

Dostać takie gierki od kumpla, to jak dostać cnotę najlepszej laski w szkole :banderas:

Edytowane przez Yeah Bunny
Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

To ja wiem, ale kolega nie wrzucił fotki iso i pytam z ciekawosci a pamietam, że Suavek już w nie jedną grę w krzokach napier.dalał

Edytowane przez _Be_