Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja pierwsza kiera i jak za taką cene musze przyznać, że jakość wykonania jest naprawde spoko. Nie ma żadnych luzów, pedały nie chodzą zbyt miekko, FF kopie prawidłowo :)

eoNtMlB.jpg?1

2JP2xXB.jpg?1
IO27ie3.jpg?1
M3H10eB.jpg?1
RFhh0Q6.jpg?1
SXtzf2j.jpg?1
wHts4gD.jpg?1

• Plusik 2
Opublikowano

Do7tdxZ.jpg

70zl z karta 32gb 

konsola w srednim stanie z jednym badpixelem na ekranie, ale za takie pieniadze warto chociazby dla emulatora snesa

A za 50 zł byś miał richards burn rally :(

Opublikowano
Ach, dobra wrzucam coś od siebie:

3ds.JPG

Nie, ja kupiłem tylko obudowę. New 3DSa już miałem, ale w brzydkiej czarnej obudowie, teraz jest w takiej czerwonawej, bardziej pasuje do tego magicznego świata Nintendo :)

• Plusik 9
Opublikowano

No właśnie, starszy mi kiedyś pokazał swojego 3DSa Aqua Blue z tą połyskującą obudową, to aż zbladłem jak spojrzałem na swojego :/
Zawsze mniej mi się podobają odnowione wersje konsol, już tak mam od czasów PSXa - PSOne.

Opublikowano

ile? to działa z PS4?

Udało sie kupić za 135zł z przesyłką gwarancja 12mscy, ale i normalnie ona kosztuje poniżej 300zł, jakość wykonania spoko nie czuć takiego plastyku.

Działa normalnie z PS4, jak czytałem w niektóych grach jest wykrywana jako T100, ale wszystko śmiga :)

• Plusik 1
Opublikowano

ile? to działa z PS4?

Udało sie kupić za 135zł z przesyłką gwarancja 12mscy, ale i normalnie ona kosztuje poniżej 300zł, jakość wykonania spoko nie czuć takiego plastyku.

Działa normalnie z PS4, jak czytałem w niektóych grach jest wykrywana jako T100, ale wszystko śmiga :)

też się na nią czaję ale za taką cenę to gratsy

Gość mastafaker
Opublikowano (edytowane)

Giant car boot. Raz do roku i akurat trafilo na moj urlop.

LPNiknf.jpg

1faXYB7.jpg

Edytowane przez mastafaker
  • Plusik 3
Gość ragus
Opublikowano

dance euromix, jezu ile się przy tym skakało na macie

Gość mastafaker
Opublikowano (edytowane)

50p a u typka, ktory handluje grami dwa stoiska dalej za 5f. Fakt, ze mial wszystko na wszystko. Oryginalnie spakowane konsole, niektore nigdy nie otwierane.

69raosP.jpg

h45nHxy.jpg

weamDnH.jpg

Edytowane przez mastafaker
  • Plusik 6
Gość mastafaker
Opublikowano

Tu akurat Lancaster. Podobno w Coventry sa jakies mega wielkie car booty.

Gość mastafaker
Opublikowano

Te zdjecia co wstawilem to ulamek co tam posiadali. Cala przyczepa sprzetu i gier. Pieknie sie patrzy na zapakowane N64, Snes czy Nes.

Gość mastafaker
Opublikowano

Wow, świetna foto relacja. Zazdroszczę wam tych car bootów, tyle fajnego stafu można tam kupić. Ale jak wyglądają ceny za takie oboksowane konsole, kilka funi i moje czy jednak kosmiczne ceny zbliżone do eBay?

Gość mastafaker
Opublikowano

U takich kolesi zblizone do eBay. To sa osoby prowadzace rowniez tam sprzedaz. No ale potrzymac Zelde na Snes zawinieta w folie fajne uczucie, az chcialoby sie ja zerwac.