Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie tak ale Ninja Blade mało grałem tylko trochę na PC wiec pomyślałem, że stestuje.

Gość suteq
Opublikowano

Ninja Blade na PC z tego co pamiętam miało znacznie obniżony poziom trudności. Ba, tam się chyba samo QTE robiło. xdd

Gość ragus
Opublikowano

Użytkownik chmurqab jak masakruje gierkami na gemboje [zobacz memy] [+18]

Opublikowano

Vv1eh5z.jpg

Trochę giereczek do fullseta. Silent Hill - zaje.biście, MX ATV - niszówka, więc trudno dostępna. Family Guy - też wydaje mi się trudny do zdobycia. Reszta wiadomo, rzeczy ogólnodostępne ale i tak się jaram.

A ten tetris też GOTY - sporo przegrałem w wersję na gacławskiego :banderas:

• Plusik 2
Opublikowano

Ostatnie zakupy były ściśle związane z wiedzminem.

Najpierw poradnik limitowany po ang do witcher 3, do tego grimuar z fajnym opisem świata.

Potem deal życia, nówka gwinta z krwi i wina za 30 zł z darmową wysyłką i do tego w gratisie pełny w3 na PC, ale bez kodu aktywacyjnego. Gra się zgubiła po drodze i dotrze jutro, bądź w poniedziałek, bo sklep zapomnial spakować z gwintem.

No i pierwszy gwint, kupiony otwarty ale nigdy nie użyty od kolegi z forumka :)

6d66fc3bcf0b8a3547b51d268ca14af2.jpg

• Plusik 4
Opublikowano

Takie tam drobne zakupy z VGP:

dvhXZrI.jpg

Nie załapałem się już na Infinite Space, ale w zasadzie nie mój gatunek więc jakoś mocno nie żałuję.

Nie dowalili ci cła za tyle towaru w jednej - zapewne - paczce?

• Plusik 1
Opublikowano

Oni wysylaja jakos do Niemiec i dopiero wtedy do Polski paczki sa kierowane, zamawialem juz nie raz rzeczy za kilkaset złotych i nigdy nic nie placilem

Opublikowano

Oni wysylaja jakos do Niemiec i dopiero wtedy do Polski paczki sa kierowane, zamawialem juz nie raz rzeczy za kilkaset złotych i nigdy nic nie placilem

Dokładnie tak jak Shen pisze.

A to dobrze wiedzieć.

Zawsze mam opory, aby więcej nabrać na 1 raz, ale skoro tak to wygląda z wysyłką, to muszę mieć to na uwadze.

Opublikowano

po trójce może być Ci ciężko wrócić do dwójki, ale to nadal świetna gra i jeśli tylko przebolejesz mniejszy świat, brak fast travela i wolniejszą walkę, to będzie ok ;) 

Opublikowano

Eh, zacząć Wiedźminy od 3ki to jak zacząć znajomość z fajną laską od anala, niby fajnie, ale traci się wszystkie smaczki :/

Nie cieszę się z tego faktu, ale na PC nie gram wcale, wiec jedynka mi z góry odpadła, za to moją pierwszą konsolą MS jest One, i dopiero tu mam możliwość ogrania dwójki. Gdybym wiedział...

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Eh, zacząć Wiedźminy od 3ki to jak zacząć znajomość z fajną laską od anala:/

Czyli wiedźmin 3 jest gówniany? No to nieźle. Zawsze myślałem że to niesamowity tytuł.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

winner, plusika byś dał, bo gdyby nie ja to byś się nie dowiedział ;) EDIT: dziękuję :hi: 

mi dziś wysłali zagubionego W3 z tego samego zestawu, oczywiscie bez zadnego problemu, ladnie przeprosili ze zapomnieli dolaczyc :)

:dunno:

5e50086d1e2bc54a52f1d45d3aa3a3a6.jpg

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 5