Opublikowano 23 czerwca 20168 l Fajna sprawa to pudełko. Gdzie i za ile? W sumie pewnie niedługo też będę musiał dodatkowe karty kupować... U mnie też ograniczenia zakupowe szlag wziął. Niedługo wrzucę screena ze swoimi zdobyczami. Czekam jeszcze na jedną pozycję.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsza przesyłka z VGP + poniedziałkowy Bravely oraz troche starsza ale jednak za(pipi)ista Zelda:
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Pudełko jest z ebaya, wraz z 4 kartami pamięci kosztowało 70 PLN. Wystawione było za więcej, ale sprzedawca przyjął moją ofertę. U mnie ograniczenie zakupowe działało świetnie do maja ... a potem coś przestało. Dlatego teraz poluję na podobne pudełko na karty pamięci na PSX i torbę na Dreamcasta.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Tak patrze i doszło do mnie to, że w żadna z DSowych Castlevanii jeszcze nie grałem
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Czy te DS-owe Castlevanie siedzą mechaniką w Aria of Sorrow? Chodzi mi o różne bronie i system magii oparty na duszach?
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Każda ma inny system. W Dawn of Sorrow będzie coś najbardziej zblizonego do Aria of Sorrow (ale grałem w to strasznie dawno temu wiec moge nie pamietac), w Portaits of Ruin system opiera sie na przełaczaniu między dwoma postaciami i ich unikalnych atakach, w Orderze zdobywa sie glyphy z przeciwników (ponad 100 róznych) i uzywa do ataku. Ogrywałem to wszystko bardzo dawno temu ale wszystkie mi się bardzo podobały.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l W dniu 24.06.2016 o 08:02, Wieslaw napisał(a): Te trzy castlevanie na DS to tak naprawdę ostatnie castlevanie. No nie, potem jeszcze wyszło ReBirth, też bardzo spoko.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Potem wyszła fanowska The Lecarde Chronicles i jest to jedna z najlepszych Castlevanii jakie wyszły. A w przyszły roku TLC 2
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Z tego tygodnia. Więcej czasu na gierki to można sobie ponadrabiać zaległości, w The Orderku już platyna wpadła xd
Opublikowano 24 czerwca 20168 l no nie najlepiej się zachowałeś Yakubu i to jeszcze tak w biały dzień
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Dla mnie Order 1886 była grą wyjątkową. Rzadko odsprzedaję gry, ale z nią akurat pożegnałem się od razu po przejściu, bo zupełnie nie widziałem powodu, dla którego miałbym do niej kiedykolwiek wrócić.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszly 2 paczki z grami, pierwsza od szanownego kolegi Kyo a druga z allegro
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Lost Odyssey to chyba jedna z nielicznych gier jakie chciałbym ograć na X360. Edytowane 24 czerwca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 24 czerwca 20168 l utarlo sie, ze: lost odyssey - final fantasy xiii bravery default - final fantasy ix-2
Opublikowano 24 czerwca 20168 l W dniu 24.06.2016 o 10:09, ireniqs napisał(a): Lost Odyssey to chyba jedna z nielicznych gier jakie chciałbym ograć na X360. Warto. A fajnych gierek nie brakuje chociażby z japońszczyzny jest jeszcze Blue Dragon, Naruto Broken Bond i Rise of the ninja, Infinite Undiscovery, Ace Combat 6, Ninja Gaiden 2, Ninja Blade, Dead Rising, Kendo (taki duchowy następca Bushido Blade), Culdcept Saga, NightyNineNights i kilka innych także warto ogarnąc za grosze.