Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Fajna sprawa to pudełko. Gdzie i za ile? W sumie pewnie niedługo też będę musiał dodatkowe karty kupować...

U mnie też ograniczenia zakupowe szlag wziął. Niedługo wrzucę screena ze swoimi zdobyczami. Czekam jeszcze na jedną pozycję. :)

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiejsza przesyłka z VGP + poniedziałkowy Bravely oraz troche starsza ale jednak za(pipi)ista Zelda:

nowe.png

Opublikowano

Pudełko jest z ebaya, wraz z 4 kartami pamięci kosztowało 70 PLN. Wystawione było za więcej, ale sprzedawca przyjął moją ofertę.

U mnie ograniczenie zakupowe działało świetnie do maja ... a potem coś przestało. :(

Dlatego teraz poluję na podobne pudełko na karty pamięci na PSX i torbę na Dreamcasta.

Opublikowano

Tak patrze i doszło do mnie to, że w żadna z DSowych Castlevanii jeszcze nie grałem :( 

Opublikowano

Nie ma - są z GBA i starsze (prócz SotN).

Opublikowano

Każda ma inny system. W Dawn of Sorrow będzie coś najbardziej zblizonego do Aria of Sorrow (ale grałem w to strasznie dawno temu wiec moge nie pamietac), w Portaits of Ruin system opiera sie na przełaczaniu między dwoma postaciami i ich unikalnych atakach, w Orderze zdobywa sie glyphy z przeciwników (ponad 100 róznych) i uzywa do ataku.

Ogrywałem to wszystko bardzo dawno temu ale wszystkie mi się bardzo podobały.

Opublikowano

Te trzy castlevanie na DS to tak naprawdę ostatnie castlevanie.

Opublikowano
  W dniu 24.06.2016 o 08:02, Wieslaw napisał(a):

Te trzy castlevanie na DS to tak naprawdę ostatnie castlevanie.

No nie, potem jeszcze wyszło ReBirth, też bardzo spoko.

Opublikowano

Potem wyszła fanowska The Lecarde Chronicles i jest to jedna z najlepszych Castlevanii jakie wyszły. A w przyszły roku TLC 2 :wub:

Opublikowano

d738Ymz.jpg

Z tego tygodnia. Więcej czasu na gierki to można sobie ponadrabiać zaległości, w The Orderku już platyna wpadła xd

Opublikowano

jedna fajna gra, samograj i dwa pazdzierze - o wlos od minusa

Opublikowano

ja sie nie waham i daje minusa, rak mocno ale talesy są spoko

Opublikowano

no nie najlepiej się zachowałeś Yakubu i to jeszcze tak w biały dzień

Opublikowano

Dla mnie Order 1886 była grą wyjątkową. Rzadko odsprzedaję gry, ale z nią akurat pożegnałem się od razu po przejściu, bo zupełnie nie widziałem powodu, dla którego miałbym do niej kiedykolwiek wrócić.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyszly 2 paczki z grami, pierwsza od szanownego kolegi Kyo :hi: a druga z allegro :cool:

kyyr7yK.jpg

Q4qI3ma.jpg

Opublikowano

goty edycje :pawel:

Opublikowano

Takie edycje limitowane muszą być warte MILIONY. :obama: 

Opublikowano

:pawel:

Lost Odyssey to chyba jedna z nielicznych gier jakie chciałbym ograć na X360.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

LO to prawilny Final Fantasy XIII w moich oczach.

Opublikowano

utarlo sie, ze:

lost odyssey - final fantasy xiii

bravery default - final fantasy ix-2

Opublikowano
  W dniu 24.06.2016 o 10:09, ireniqs napisał(a):

:pawel:

Lost Odyssey to chyba jedna z nielicznych gier jakie chciałbym ograć na X360.

Warto. A fajnych gierek nie brakuje chociażby z japońszczyzny jest jeszcze Blue Dragon, Naruto Broken Bond i Rise of the ninja, Infinite Undiscovery, Ace Combat 6, Ninja Gaiden 2, Ninja Blade, Dead Rising, Kendo (taki duchowy następca Bushido Blade), Culdcept Saga, NightyNineNights i kilka innych także warto ogarnąc za grosze.