_Shaman_ 867 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 A taki converter sie nie sprawdzi? No właśnie dokładnie takiego używam. Jakość obrazu jest nawet dobra, tylko że dodaje sporego input laga, co trochę przeszkadza w takim DKC. Najlepsza opcja to Framemeister, ale to kosztuje jakieś 400$. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już ciężko Prawda, ale właśnie ciężko z dostępnością, szczególnie czegoś większego. Do tego jeszcze yebanie się z przejściówkami, bo z tego co pamiętam one normalnego SCARTa nie mają. W momencie kiedy możesz dorwać CRT Sony za jakieś 50zł, albo nawet i darmo jak Ci się poszczęści to PVM'ka przestaje być specjalnie atrakcyjna. A taki converter sie nie sprawdzi? Tak jak pisze _Shaman_, większość tanich upscalerów niestety dodaje input lag. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Zakupy przedwczorajsze. Te po prawej to dla młodego, ale fajne bo w końcu całkowicie po polsku 7 Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już ciężko Prawda, ale właśnie ciężko z dostępnością, szczególnie czegoś większego. Do tego jeszcze yebanie się z przejściówkami, bo z tego co pamiętam one normalnego SCARTa nie mają. W momencie kiedy możesz dorwać CRT Sony za jakieś 50zł, albo nawet i darmo jak Ci się poszczęści to PVM'ka przestaje być specjalnie atrakcyjna. A taki converter sie nie sprawdzi? Tak jak pisze _Shaman_, większość tanich upscalerów niestety dodaje input lag. Polecasz może jakies konkretnie upscalery gdzie imput lag nie będzie zły? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) Niestety nie posiadam takiej wiedzy, bo do retro mam CRT. Jakiś czas temu, chyba w tym temacie, ping polecał coś z czego on sam korzysta. Spróbuj poszukać. Świętym Graalem upscalerów jest wspomniany xRGB mini, ale jest to związane z bardzo wysoką ceną i bankowym dowaleniem cła i VATu. Edytowane 30 czerwca 2016 przez chmurqab Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie. 3 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 W końcu zagram w Halo 4. Gdy ta gra wyszła, mój X360 był już martwy. Potem zakupię piąteczkę i będę na bieżąco z tą zacną serią. Tyle dobra na jednym dysku optycznym Kłamałem Gra pobiera z sieci gigantyczne ilości danych. 4 Cytuj
winner 183 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie. Co to tyle naklejek na tym pudełku? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) Takie zakupy na xboxa sobie zrobiłem, ale bedzie grane we wstecznej oj oj oj Edytowane 30 czerwca 2016 przez froncz piotrewski 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 30 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 czerwca 2016 Troche zakupów na czwórkę, Soulsy i Bloodborne, soundtrack z soulsów ryje beret , GOW3 w promocji dzisiaj to sobie przejdę w ładniejszej oprawie jeszcze raz. W moim lokalnym sklepie mnie obdarowali dzisiaj kilkunastoma plakatami, komiksem Dark Souls i artworkami z Destiny, propsy. 11 Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie. Co to tyle naklejek na tym pudełku? Jakieś śmieszne dlcki z postaciami, plus chyba jedna misja. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 NG2 zamordowal moje akumulatorki, takze pora na nowe, wraz z kolejnym NG (ciezko bylo nowke w folii znalezc ;x). 3 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 3 crap, RE bardzo dobra gra, ale mimo wszystko słaby NG. Nie zmienia to faktu, że 100h lekka ręką pyknie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 To jest 3:RE, zwyklej 3jki juz nigdy wiecej nie kupie Tak czy siak, jeszcze troche polezy bo NG2 mnie wkrecilo na maxa. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Przez tę folię w ogóle podtytułu nie widziałem. Ehhh. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 lipca 2016 (edytowane) No witam #NASA #READY Edytowane 1 lipca 2016 przez Krzysztof Tomczak 19 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Daję 2 tygodnie i będzie sprzedawać. xD Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Nope, wlozylem w to hajs zeby miec na kilka lat, tak jak wlozylem w swojego poprzedniego kompa 4 lata temu Jeszcze czekam na monitor, ale bank sie wysral i nie zrealizowal przelewu i dopiero w pon pewno Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 a jednak nie, wlasnie dostalem info ze monitor do odbioru, wiec jadd odebrac bo i tak win sie aktualizuje, i do tego jest akcja w mediamarkt ze zaleznie od tego ile ma cali Twoj monitor tyle dorzucaja puszek Sprite Cytuj
WisnieR 2 713 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Znudziło mi się 2014 na PS3 to się na nową generację przesiadłem. Szkoda że ominęła mnie promocja na PSN i musiałem 110zł za nową zapłacić. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smallv86 857 Opublikowano 1 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 lipca 2016 (edytowane) Na assasina miałem w sumie wyjebane mocno ale limitka za 120 zł to grzech nie brać ;d Edytowane 1 lipca 2016 przez smallv86 24 Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 (edytowane) Witam forumku.Zgodnie z ostatnią tradycją dodaję trochę zielonego do tematu:Pad w stanie idealnym za 7 dyszek. Bardziej zadbany niż ten co kupiłem z konsolą. Halo 2 było za dwie dychy to wziąłem, wygląda ok, wszystkie papierki w środku, płyta porysowana ale zrzuciła się na HDD bez problemu Edytowane 2 lipca 2016 przez blakuś 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi