Opublikowano 11 lipca 20168 l Bardzo fajna gra. Gratuluję zakupu Wieslaw. Pamiętaj że jest alternatywna okładka. Warto przełożyć. Edytowane 11 lipca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 11 lipca 20168 l W dniu 11.07.2016 o 09:59, Rayos napisał(a): Ja czekam na swoją, kupiles na allegro? Tak, u Sprzedawcy z Piekar Śląskich, który miał łącznie ponad 30 sztuk. Jak kupowałem to zostały już tylko 3. W dniu 11.07.2016 o 10:01, ireniqs napisał(a): Bardzo fajna gra. Gratuluję zakupu Wieslaw. Pamiętaj że jest alternatywna okładka. Warto przełożyć. Moja sztuka nie ma ani książeczki, ani rewersu okładki (a była nówka w folii) Edytowane 11 lipca 20168 l przez Wieslaw
Opublikowano 11 lipca 20168 l Wiesław, to kupiłeś u tego samego kolesia co ja Zdjęcie ninja style w robocie
Opublikowano 11 lipca 20168 l W dniu 11.07.2016 o 11:35, Wieslaw napisał(a): Moja sztuka nie ma ani książeczki, ani rewersu okładki (a była nówka w folii) Serio? Tylko ntsc ma? Dziwna sprawa, no chyba że tylko limitka ma. Instrukcji też nie mam. Edytowane 11 lipca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 11 lipca 20168 l Ostatnio natknąłem się na Ori: Myślałem, że dostanę kod na Steam, że na weekend pogram, a to jednak była edycja klasyczna na płycie z kodem Steam No i dzisiaj przyszło. 65 zł z rabatami i darmową wysyłką. W sumie nieźle jak na Definitive Edition Na okładce, na dole jest naklejka-pasek z tym PEGI, zerwałem to, a tam była jeszcze jedna naklejka, a raczej pozostałość naklejki, zastanawia mnie co tam było. Pewnie cena w czeskich koronach, czy coś. A pudełko ładne, wypukłe napisy i ten stwór. Moje pierwsze "pudełko" na PC od lat. Edytowane 11 lipca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 11 lipca 20168 l W dniu 11.07.2016 o 15:33, suteq napisał(a): Na XO chyba też jest ale tylko w NA. To lipa jest. Chciałem ją ściągać z play-asia, nawet miałem już w koszyku, po czym przeczytałem dokładnie opis, a tam: digital-code NA only.
Opublikowano 11 lipca 20168 l Te Carmageddon, to nie czasem crap? Nie wiem czemu, ale nastawiłem się, że to wyjdzie crap.
Opublikowano 11 lipca 20168 l W dniu 11.07.2016 o 15:49, grzybiarz napisał(a): Te Carmageddon, to nie czasem crap? Nie wiem czemu, ale nastawiłem się, że to wyjdzie crap. srednia 54/100
Opublikowano 11 lipca 20168 l Wolę sprawdzić osobiście, chyba Kubson ma od piątku mógłby coś więcej powiedzieć, z reguły wolę sam sprawdzić tytuł, jak będzie crap to leci do żyda. Nie ma ktoś Yakuzy 3 na zbyciu?
Opublikowano 11 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy na prawie wszystko, tylko na X1 nie ma co kupić W tym gra roku:
Opublikowano 11 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takiego Wieśka 3 nabyłem z przepięknym steelbookiem
Opublikowano 11 lipca 20168 l Pod steelbooka da się nawet trzepać. Sprawdzone info. Edytowane 11 lipca 20168 l przez maciucha
Opublikowano 11 lipca 20168 l Kupione na życzenie mojej lubej. Dragon Age się jej znudził to spytała się o jakąś fajną grę fabularną z końmi. Ja sobie przejdę dodatek bo nigdy zombiaków nie ograłem a ona sobie podstawkę będzie męczyć kilka miesięcy. BTW nigdy nie wiedziałem że kluczem do przekonania dziewczyny nie grającej w gry będzie możliwość romansowania dwóch kobiet (dragon age )