Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

ZEPTEDW.png

Po raz już nie wiem, który raz obejrzałem MK. Walka ze Reptilem nadal ma moc :)

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Wyciskajcie ostatnie soki z Dooma,szybko nie zagramy w podobną grę. Ja mam już 17h, a do końca jescze sporo :)

Opublikowano

@Ins: Fajne gierki tam masz. :cool:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

4ttx1y.jpg

Pozdrawiam Nintendo fagetów

Tylko Nintendo

:rayos:

Opublikowano

dis just in

dyFzLCk.jpg

Opublikowano

Po okazyjnej cenie DS żeby GBA nie czul sie samotny.

5utQLnh.jpg

Opublikowano

Czas nadrobić "braki" w grach na PSP

5O8EToT.jpg

Łącznie wydałem na to 45zł. Najdroższa gra (WipeOut) kosztowała 15zł a najtańsza (ModNation Racers) ledwie 5 :D

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

Misz-masz z VGP:

ShhBoZe.jpg

Dwie gry z użytkownikiem django, do tego gierka do hakowania 3DS'a i puzzelki dla partnerki:

R2V5hqs.jpg

A na koniec odzyskiwanie Gamecube'owych gierek, w które grałem będąc pięknym i młodym:

o1Virl2.jpg
b5Lu8Os.jpg

Opublikowano

:obama: zaorane tymi zakupkami. Sam dobry stuff.

Muszę sobie kiedyś kupić tego Hotel Duska i Last Windowa. Miałem, ograłem i sprzedałem. Teraz żałuję bo znowu bym zagrał, no ale nie zawsze kaska była to się sprzedawalo niektóre gierki. :frog:

Opublikowano

Warto przepłacić za taką ładną okładkę.

YexYDOE.jpg

Jednakże azjatyckie wydanie ładniejsze:

bk2BNMN.jpg

Opublikowano

r7orhk.jpg

Siema Nintendozboczki :fsg:

Opublikowano

Witam w rodzinie :obama: Pięknie widać te wszystkie 3DSy kupione, ta promocja wyrządziła wiele dobra dla Nintendo w polsce :banderas:

Ale oczywiście Ficuś nie kupił :dynia: 

Opublikowano

Muszę sobie kiedyś kupić tego Hotel Duska i Last Windowa. Miałem, ograłem i sprzedałem. Teraz żałuję bo znowu bym zagrał, no ale nie zawsze kaska była to się sprzedawalo niektóre gierki. :frog:

takie dobre te dwie gry ?

Opublikowano

takie dobre te dwie gry ?
Swojego czasu bardzo mi się podobały. Nie są może wybitne, ale klimacik i strona techniczna przednie. Nie pamiętam zbytnio fabuły, więc przydałoby się odświeżyć.