Daffy 10 564 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 (edytowane) i na psp i na vite luminesy miazdza suty, do mnie to najlepsza wariacja tetrisa btw gdzie wyrwales za friko? Edytowane 29 lipca 2016 przez Ficuś Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Nigdy nie rozumiałem fenomenu Lumines. 1 Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 i na psp i na vite luminesy miazdza suty, do mnie to najlepsza wariacja tetrisa btw gdzie wyrwales za friko? Dostałem jako gratis do Person i SMT DDS Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Goddamnit obracajcie te fotki zanim wrzucicie. Nigdy nie rozumiałem fenomenu Lumines. .Fantastyczna gierka na przenośniaka, niby grasz tylko na kiblu, a tu nagle wchodzi >20h. 2 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 (edytowane) (...) Bonda kupiłem dla steelbooka i nie zawiodłem się. Jest naprawdę bardzo ładny. Niech tak pozostanie i...nie włączaj samego Bonda. Jeden z największych crapów w jakie grałem w ostatnich latach. Edytowane 29 lipca 2016 przez marcinwks Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 (...) Bonda kupiłem dla steelbooka i nie zawiodłem się. Jest naprawdę bardzo ładny. Niech tak pozostanie i...nie włączaj samego Bonda.Jeden z największych crapów w jakie grałem w ostatnich latach. Też miałem nieprzyjemność w to grać... Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 007 Blood Stone lepiej sobie zapodać, całkiem spoko gierka. Ostatni twór legendarnego Bizarre Creations. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Skromne lipcowe nabytki: 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 30 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 lipca 2016 Moja druga Vita. Gierek nie mam żadnych, bo kupiłem ją głównie z myślą o indykach. Cały zestaw (wraz z kompatybilną bieda-kartą 4GB) kosztował mnie lekko ponad 450zł. Konsola jest taką igłą, że nie mogłem uwierzyć własnym oczom. Podobno gość który ją sprzedawał dostaje jakieś fanty z dystrybucji i nadprogramowe goni po kosztach. Pudełko jak nowe, a kable jeszcze w folii. 16 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 daj namiary na gościa, może ma drugą ? Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Gierka kupiona po raz drugi. Stęskniłem się za tym czystym miodem. 7 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 I tak powinny wyglądać edycje "classics", "essentials" itd. Duża naklejka na folii ochronnej. I tyle, żadnych obleśnych okładek. Gierka miód, graficzny niszczator. Dla mnie ten sam mistrzowski poziom co jedynka. Super się jeździ po europie. Wkurza tylko nastawienie na płatne dodatki. Chciałem kupić fajne bryki za zarobione kredyty, a tu wyskakuje "płać 15zł". Żenada. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 sierpnia 2016 Obecna cena 3ds to cos pieknego. Starego puscilem za mniej wiecej tyle samo co wyrwalem nowego bialego 3ds'a. Bedzie idealnie komponowal sie z bialym Wii U. Do tego kilka gierek za grosze jak na 3ds'owe ceny, troche dobroci na PC. SP najwyzszy czas nadrobic a dobrego point and clicka nigdy za wiele. 13 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 code name steam to dobra, choć niedoceniona gierka. polecam serdecznie, bo mimo, że urodą nie grzeszy, to gameplay ma bardzo dobry. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 sierpnia 2016 Dotarło: 15 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 ile placiles za limitke? Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Dobre to niby...? Bo mnie te remiksy na filmikach przyprawiały o mdłości... Gameplay też nie wydał się porywający. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Dobre to niby...? Bo mnie te remiksy na filmikach przyprawiały o mdłości... Gameplay też nie wydał się porywający. Nie wiem jeszcze. Odpaliłem dwa utwory. Jak pogram więcej to się wypowiem. Z tego co zauważyłem to oprawa jak na Vitę jest świetna. Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 A gdzie kupione i co to jest ten największy element? Bo znalazłem info o limitce i nic na jego temat nie ma (keychain, pouch, ost, dlc) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Czy w skład wchodzi soundtrack na vinylu? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Najbardziej zależało mi na ost, który jest na dwóch płytach. Lubię muzykę z Person itp. a jest tego ponad 50 kawałków na dwóch płytach CD, w porządnym opakowaniu i fajnymi nadrukami na płytach. Oprócz tego są dlc, naklejka na Vitę (meh), breloczek, pokrowiec na Vitę ale pewnie wykorzystam na 3dsa,bo Vita już swój ma, no i jakieś tapetki. @Suavek: największy element tzn? Chodzi ci o... pudełko? Kupiłem na zavvi. Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 No najwyraźniej pudełko, bo serio wygląda jak kieszonka na płytę winylową. Muzyka z Persony 4 jest świetna, ale tyle co słuchałem tych remiksów z P4D na YT, to wydały mi się one strasznie sztuczne i na siłę. Na zasadzie "zrobimy z Persony grę taneczną, więc przeróbmy wszystkie utworki na tani taneczny popik!". No bo mimo wszystko gdy wspominam sobie ten OST, to potańcówka jest ostatnią rzeczą, jaka przychodzi mi na myśl. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 To pudełko jest mniejsze niż się wydaje. Płyty winylowej na pewno by nie zmieścił (położyłem nawet obok kolekcjonerki z Bioshocka 2, która takowy zawierała). Pograłem 1h, gra zwiera lepsze i słabsze aranżacje znanych utworów. Jak na ten moment był jeden który mi się nie podobał (ok 10 już słyszałem). Resztę napiszę w innym temacie, jak dużo dłużej pogram. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 gdzie kupujecie 3dsy? nie widze tej dobrej ceny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi