Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No co, miałem na X360 wersję pre-release, na PS3, mam na PC i teraz X1.

maciucha będziemy grali razem napady? :ogor:

White to to :fsg: /10 bez żadnej wątpliwości, miłej zabawy.

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kubson ile dałeś, a jak mało, to gdzie kupiłeś? :P

Opublikowano

taka dobroc mnie dzis po drodze spotkala

6oyPBec.jpg

photo-thumb-32586.jpg?_r=1470313538/10

Najlepsze pokemony jakie powstały, baw się dobrze przyjacielu.

B2/W2 IMO minimalnie lepsze, ale i tak cała 5 generacja to mistrzostwo świata od wydania 2 gen 

Opublikowano

To przyspieszenie akcji, poprawiona grafika, malutkie usprawnienia tu i tam (typu pielęgniarka lecząca Poksy w połowie jaskini), animowane Pokemony, Audino, więcej expa jak się walczy słabszym z silniejszym itd. itp. PETARDA

Opublikowano

Serce mi rośnie jak widzę kolejną stronę z zakupami na 3DSa/DSa/WiiU

:rayos:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20160806_082003.jpg

Po 2złote... w lumpeksie XD

Ku.rwa zapisuje mi na komorce jako link a nie zdjecie.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

destiny_rise_of_iron_5.jpg

W sumie to tylko dodatek, ale tak rzadko cos kupuje growego, ze z braku laku wklejam to. Gdzies po drodze wpadl tez Donkey Kong Country Returns na 3DSa, takze jest w co szarpac.

Opublikowano

Chińskie bajki. Japońce to jednak potrafią robić fajne limitki.

EpLXUoV.jpg

pPvT2nd.jpg

1lg8gwH.jpg

01sAvEN.jpg

nQt44K5.jpg

Opublikowano

ależ to bym się nie pogniewal na taki "narysowany" remake najbardziej kultowej Castlevani

Opublikowano

Nie ma szans,teraz to by pewnie walneli jakieś 2,5d góvienko z dziecinnym kolorowym designem. Zresztą o czym tu pisać jak każdy wie,że Konami to obecnie firma zombie.

Opublikowano

Symphony of the Night największym sztosem. Jedyna Castlevania którą skończyłem.

Opublikowano

Symphony of the Night największym sztosem. Jedyna Castlevania którą skończyłem.

To sporo dobrego Cie ominęło.

Teraz ogarnąłem, że chodziło Ci oto, że w parę grałeś, ale sotn jedyna którą skończyłeś. To i tak w sumie szkoda bo wszystkie z GBA Casty są fpytkę.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

W sumie te z GBA mnie ominęły - tam też jest wielki zameczek? To mi najbardziej robiło. DSowe mi nie pasowały ze względu na podział na poziomy.

Tak czy siak może się przełamię - ostatnio bierze mnie na klasyki i dobre gry (niedługo biorę na tapetę obie części Viewtiful Joe).

Opublikowano

Tak, metroidvania jak w SotN. Osobiście nie podpasowało mi Circle of the Moon, ale kolejne dwie części z GBA to juz była bomba i przeszedłem po trzy razy.

Opublikowano

W sumie te z GBA mnie ominęły - tam też jest wielki zameczek? To mi najbardziej robiło. DSowe mi nie pasowały ze względu na podział na poziomy.

Tak czy siak może się przełamię - ostatnio bierze mnie na klasyki i dobre gry (niedługo biorę na tapetę obie części Viewtiful Joe).

tylko trzecia czesc na dsa ma podziały

Opublikowano

Było dobre promo w Oszołomie całe 999zł.. Oj brakowało multi halo 5 i titanfall, wracają wspomnienia.. Będzie grane. Wersja z padzikiem z wejściem na Jacka i poprawionymi bumberyAMi.

bd622d69e880125f3e6166586cacb26d.jpg

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Jako że znowu gram w PlayStation, kupiłem kolejną bajeczkę od kolegi z forum:

VcZAPir.jpg

Opublikowano

Jest boska. Mam nadzieję, że scorpio wyjdzie w bieli. Chciałbym też aby elite zrobili białego to bym się nawet nie zastanawiał xD

Napisz jak możesz parę słów na temat pada - co jest lepsze, co gorsze względem tego standardowego.