Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Na plus tekstura części chwytanej, poprawione bumpery i jack jeżeli porównując do premierowych wersji, trochę dziwnie wciska się logo xbox ( płyciej siedzi przez zmianę obudowy). A tak to najlepszy pad pod słońcem nie licząc elita.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Te bumbery, w porównaniu z tymi z pierwszymi padami to cudo, mega lekko i fajnie smigaja, bo te pierwsze miały ograniczone miejsce na Klik, a tu praktycznie na całej powierzchni łapią.

Opublikowano

LB i RB już w padzie z jackiem się wciskają całkiem fpytkę, lekki styk jest na tym pierwszym, to fakt, nie łapią dobrze na całej powierzchni.

Opublikowano

Potwierdzam - ten biały lunar jest extra! Ja mam go już od grudnia i nie powiem na niego pół marnego słowa. Tekstura od dołu powoduje, że pad jeszcze lepiej leży w łapskach. No i ten wygląd - pad jest po prostu piękny. Szwagier niedawno upolował iksa 1tb elite, tamten kontroler też jest dobry, jednak zdecydowanie nie wart 500-600 zł.

Niezdecydowanym polecam lunar white.

Opublikowano

Znalazłem dzisiaj ogłoszenie z niby oryginalnym i nowym DualShockiem 3 za jakieś 2/3 ceny oryginału. Szybkie pytanie na forum internetowym i wyszło na jaw, że to podróba. Mimo to zdecydowałem się na niego, bo nie miałem nic innego do wyboru, gdyż na OLXie były tylko 2 ogłoszenia z czego jedno nieaktualne a na drugie nikt nie odpowiadał mimo odczytywania wiadomości. Rozejrzałem się też po Saturnach i tym podobnych i tam też ani śladu po czymś co przypomina DualShocka. Tak więc padło na podróbę. Po nieco błędnym dogadaniu się ze sprzedającym co do miejsca odbioru, przemaszerowałem z moją lubą jakieś 4-5 kilometrów do celu, kupiłem pada i wróciłem do domu. No i tutaj podziękowania dla mojej dziewczyny, która to w sumie sprezentowała mi tego pada jak i pomogła w nagraniu poniższego filmiku. Wybaczcie jej zatem te nieco zakłopotane operowanie kamerą :D

https://www.youtube.com/watch?v=ey-X2imM35s

Dzięki za teścik, osobiście zamówiłem ten typ padów z allegro sztuk dwie. Myślę że też będzie OK>

Opublikowano

GsChCAO.jpg

Jan Nintendo II wyświetlał małe trójwymiary :lapka:

Czy czeka na mnie prawie setka wspaniałych gier? Jak najbardziej!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

13447da0b065617d47e1b113e4111eca.jpg

Takie trochę :fsg:

Opublikowano

Medievil 2 :fsg:

Pawcio? Zawsze szanowałem, do tego dwa sztosy na Wii U :obama: 

Opublikowano

W dwójkę nigdy nie grałem więc jarango w cho :obama:

Opublikowano

Zaczynamy, piękne wydanie :)

5IRaCQz.jpg

Jak widzę takie piękne wydania, to żałuję, że jestem żyła :P 

Opublikowano

Doszło!

0HtyfxW.jpg

Opublikowano

o żesz ty gnoju :cool:

Wujaszek Billy w tle wie co dobre.

Opublikowano

Jako że trochę  mnie nie było  to mogę sie pochwalić ciut starszymi zakupami 

3a642ea23de649bemed.jpg

wszystko oprócz 1 massa zaliczone jakoś po tym ,że wiem jak wygląda zakonczenie serii nie wiem czy chce mi się zaczynać..

Opublikowano

Chwila moment, już odwracam TV.

Opublikowano

Poza tym co powyżej - gdzie wyrwana P3FES Pal?

Opublikowano

W małym sklepiku  pod warszawą  za 70 zł  w kondycji ,że palce lizac Panie  :banderas:

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

W małym sklepiku pod warszawą za 70 zł w kondycji ,że palce lizac Panie :banderas:

Łoooooo!!! Mega okazja, ja sie zadowolę swoją wersją NTSC ;)

Gratuluje dobrego zakupu!

Opublikowano

W małym sklepiku pod warszawą za 70 zł w kondycji ,że palce lizac Panie :banderas:

Łoooooo!!! Mega okazja, ja sie zadowolę swoją wersją NTSC ;)

Gratuluje dobrego zakupu!

A sklepik wyglądał na taką mordownie myślałem ,że mnie ubiją. i Dziękuje

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Jeszcze dziewica

NDsTPyk.jpg

Edytowane przez Oldboy

Opublikowano

W dwójkę nigdy nie grałem więc jarango w cho :obama:

Mimo szwabskiego wydania gra jest po angielsku?