Rayos 3 178 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ah, chyba, że tak w takim razie mam Wii bundlowane z Mario Kartem Wii w stanie kolekcjonerskim w duzo lepszym stanie niż to co Rajusa Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 taki zestaw właśnie kurier przywiózł 8 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 buraczki kurierem? Do tego używane? Nie wiem czy to burżuacja czy desperacja 5 Cytuj
django 549 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Rajos to nie jest "Pokaż swoją twarz", nie musisz odpowiadać na każdy post. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) zauważcie mnie... no już się nie zes,raj Wybacz django, już nie zaśmiecam tematu Edytowane 18 sierpnia 2016 przez Rayos 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 990 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 sierpnia 2016 Zakupy z ostatniego miesiąca: Dwie świetne platformówki na PS2 (zwłaszcza niedoceniony Scaler - przykład gry, gdzie kasa poszła na deweloping, zamiast na marketing) oraz dwa bajeczne jRPGi na handheldy + kasetka HAMA na 30 gier do Vity, która wykonaniem do pięt nie dorasta tym od HORI - przy wyciąganiu carta boję się, że wyłamię zatrzaski. Niestety, o ile duże pudełko HORI na gry do 3DSa, można było kupić za 17zł z wysyłką na allegro, to wersja na Vitę jest u nas nieosiągalna, a import z Japonii koszmarnie drogi 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoATI 1 051 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 sierpnia 2016 tak dla równowagi - jeden szrot (w sumie fajnie sie gra) i jeden mesjasz sprzed lat 16 Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) Postanowiłem opancerzyć swojego gamepada. Wygląda mega. Edytowane 18 sierpnia 2016 przez Hero of Orion 9 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Jak nie lubie skinów, tak ten jest Ale mojego ze złotymi ornamentami z limitki WW nigdy bym nie obkeił Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 w sumie spoko. na pewno lepiej to wygląda niż ten czarny 3ds/wiiu ze złotymi szlaczkami z zeldy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 tak dla równowagi - jeden szrot (w sumie fajnie sie gra) i jeden mesjasz sprzed lat Plus za WipEout. Daj znać czy da się w to grać po tylu latach. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 ostatnio ogarniałem pierwszą część (mam w cyfrówce) oraz trójeczkę i dało się grać bez wiekszych problemow. A w połączeniu z negconem to już czysta przyjemność ogolnie spoko, tylko trzeba się na poczatku przełamac i zapomnieć o skillu z WHD czy W2048:) Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 A wy co? AM2R na klawiaturze, jak zwierzęta? Nawet mi was nie żal 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvstra 3 213 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 sierpnia 2016 16 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) A wy co? AM2R na klawiaturze, jak zwierzęta? Nawet mi was nie żal A powinno :[ Za ile takie cudo i gdzie? Edytowane 18 sierpnia 2016 przez oFi Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Za ile takie cudo i gdzie? Jak chcesz wewnątrz EU, to znajdziesz z wysyłką na eBay'u za 125zł, bezpośrednio od Chińczyków 100zł, a w kraju na Allegro 150zł. Tak czy siak, wart każdej złotówki - jakość wykonania fantastyczna, działa z PC bez najmniejszych problemów. Dodatkowo ma tryb symulacji Wiilota, więc możesz używać do gierek z VC. No i jest jeszcze jeden zayebisty feature: możesz sobie oddzielnie dokupić wtyczkę, którą podpinasz do oryginalnego SNES'a i masz bezprzewodowy kontroler Polecam przejrzeć ofertę na http://www.8bitdo.com/ Niedługo ponoć mają wydać też kontroler dla N64. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) chmurka jak zwykle masakruje lewactwo zakupami dzień jak co dzień. jakbym mógł obejrzeć na żywo jedną kolekcję z tego forum, to pewnie wygrałby nawet z pingerem. Edytowane 18 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 sierpnia 2016 Takiego sobie next gena kupiłem. Już piąty w zbiorach na stałe (ale takie sprzęty można trzymać w zapasie... ), kupiony tylko ze względu na BOX - jednego takiego diabła mam oboxowanego, ale to szaraczek. Marzyłem o tym, by mieć białasa w BOXIE. Niewykluczone, że kupię kolejnego, bo niestety nie ma w zestawie papierkologii. Jest za to drugi pad. Wpadło też trochę gier na starego szaraka. Około 30 których nie miałem w kolekcji, jednak do fotki wystawiłem tylko najlepsze sztosy: Raiden Project? Cóż. Miłośnicy shmupów zawsze szanowali. Niestety nie miałem w oryginale, to stwierdziłem że najwyższy czas wciągnąć. Dwie części Dino Crisis to też nieco wstydliwa sprawa, bo nigdy żadnej odsłony nie skończyłem, choć dwójka podobała mi się ze względu na 'arcadeowość'. Rally de Europe to gra zassana jeszcze za czasów hubów Direct Connect jakoś w 2004. Była urocza, więc powiedziałem sobie, że jak trafię to biorę. Bust-A-Move 2 - marzyłem o tej grze. Jedynką strasznie się jarałem, dwójka była nieosiągalna w latach 90, głównie ze względu na zabezpieczenia antypirackie. Dobrze, że mam japońską konsolę bez moda, bo - tak jak niektóre japońskie gry - z modem by nie ruszyła (wykrywa chipy). Oprócz tego Psychic Force, Street Fighter: The Movie (formalność, poluję wciąż na wersję Saturnową, PSXowa rzekomo jest żartem), no i wydanie MGSa którego jeszcze nie miałem (albo i mam - będzie trzeba sprawdzić...). No i goowna do fullseta - TR, PES i Champion to duble więc polecą do CEX. Blinxa jedynki na starego kloca nie miałem (a dwójka od lat czeka w folii na zaliczenie pierwszej części), Wolfensteina 'musiałem' wziąć, w Majina również chciałem zagrać. Wiem że promka. Takie też zbieram (zazwyczaj egzemplarz w promce + egzemplarz w retailu). 13 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Teraz poluję na 'wiktorka'. Na szczęście nie są trudno dostępne, więc to tylko kwestia czasu. Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Saturn super konsola i japońska wersja jest śliczna. Szkoda tylko że gry w zrozumiałym języku kosztują chore pieniądze (ze 300$ za Panzer Dragoon Saga) Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 chmurka jak zwykle masakruje lewactwo zakupami dzień jak co dzień. jakbym mógł obejrzeć na żywo jedną kolekcję z tego forum, to pewnie wygrałby nawet z pingerem. Jestem przekonany, że moja kolekcja nie ma startu nie tylko do pingera, ale też paru innych użytkowników (szczególnie po przejrzeniu tematu z fotkami kolekcji). Ale się staram. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi