Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ping czemu musiałeś wziąć Wolfensteina?  

No chumrka dopier.dala zaje.bistym stuffem, dupa mocno boli jak widze fotki zakupów. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ping, ale ta SegaSaturn wygląda na szarą. Chyba, że coś źle przeczytałem albo to kwestia robienia zdjęcia kartoflem w piwnicy.

Opublikowano

tak dla równowagi - jeden szrot (w sumie fajnie sie gra) i jeden mesjasz sprzed lat :)

DDSKeNs.jpg

Plus za WipEout. Daj znać czy da się w to grać po tylu latach.

Pytanie. Oczywiście! Ja regularnie odpalam 2097 i dalej daje czadu.

Opublikowano

Już dawno nic nie wstawiałeś, widzę ożywienie w temacie ;)

Niestety 'życie' zbierało żniwo i ograniczyłem internetowanie.

Ping, ale ta SegaSaturn wygląda na szarą. Chyba, że coś źle przeczytałem albo to kwestia robienia zdjęcia kartoflem w piwnicy.

Sega-Saturn-JP-Mk2-Console-Set.jpg

Sega-Saturn-JP-Mk1-Console-Set.jpg

To wina aparatu warteego 20zł.

Gość DonSterydo
Opublikowano

No nie wiem, dla mnie to na pierwszym zdjęciu, to nie jest biały, ale kij z tym :P

Opublikowano

@Ping: plusik za Satka. Piękną konsola z masą świetnych gierek,które można wyrwać za grosze jeśli celuje się w  japo wersje. Ciągle sobie mówię,że kiedyś ją kupię i oby się tak stało. A tak z ciekawości to ile cię wyszła ta konsola? Do niej trzeba było jakąś przełącznik/przetwornik napięcia czy coś w tym stylu? Bo kiedyś o tym czytałem.

Opublikowano

w sensie ze teraz masz dwie vity? jedna na sofcie 3.60 druga juz na 3.61?

zastanawialem sie ostatnio czy nie brac bo za jakis czas ceny vit z softem 3.60 pewnie pojda ostro w gora jesli scena faktycznie cos konkretnego z henkaku wyciagnie

Opublikowano

Serio aż taki dobry? Byłem do niego dość sceptycznie nastawiony. Wziąłem w sumie w ostatniej chwili bo był za piątaka. Odpaliłem, chwilkę zagrałem i w sumie zapowiada się lepiej niż myślałem. Spodziewałem się czegoś w stylu RTSa, a tu jak na razie wygląda to trochę jak strzelanka pokroju starego Alien Shooter.

Opublikowano

KZ Liberation :banderas: jaki ja byłem zdziwiony, kiedy odpaliłem kopię, którą dostałem na święta w austrii a tu w grze po PL gadali :fsg: cudowna gra, szkoda, że nie da się już w legalny sposób piątego chaptera zgarnąć (chyba, ja jużmusiałem kombinować), ale od czego jest internet :lapka:

Opublikowano

@Ping: plusik za Satka. Piękną konsola z masą świetnych gierek,które można wyrwać za grosze jeśli celuje się w  japo wersje. Ciągle sobie mówię,że kiedyś ją kupię i oby się tak stało. A tak z ciekawości to ile cię wyszła ta konsola? Do niej trzeba było jakąś przełącznik/przetwornik napięcia czy coś w tym stylu? Bo kiedyś o tym czytałem.

Cos kolo 300zl. Juz nie pamietam bo zamowiona byla jakos w kwietniu. Transformator napiecia to mus. Gierki fakt, ostatnio za Guardian Heroes w ladnym stanie zaplacilem 150zl, gdzie PAL pewnie styrany by kosztowal 500. Gorzej ze shmupami, na te lepsze jednak wciaz trzeba wydac 300-600zl.

Opublikowano

Dzięki za info.

Co się tyczy shmupów to trzymają cenę na wszystkie platformy.Taki urok owych gierek. Z takich droższych tytułów na Satka to podoba mi się Bulk Slash. Pół biedy,że jest emu i można go sprawdzić bez konieczności pozbywania się paru stówek.

Opublikowano

patrzcie co jest grane  :xboss:

032883e4466629e6med.jpg

je.bany mediamax, wczoraj była gra gotowa do odbioru, a te patałachy nie zrobiły aktualizacji statusu i nie dostałem smsa powiadamiającego. Wiedziałem, że powinna być wczoraj i poszedłem przed zamknięciem dowiedzieć się gdzie moja gra video, a oni wielkie ku.rwa oczy, że co ja tu robię jak nie dostałem smsa. Dobrze, że dziś sam poszedłem i dobrze, że nie byłem autem bo taki roztrzęsiony nie mógłbym prowadzić. Będzie trochę grania na ostatni tydzień urlopu i umili czekanie na Girsy.   

• Plusik 5