Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

MTVIePJ.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Trochę czegoś januszowego, trochę czegoś dobrego kupiło mi się w ostatnim czasie.

IMG_20160825_134410_zps0g3ivj00.jpg

Opublikowano

Kilka gierek do zielonej kolekcji oraz gazetki, również do kolekcji. Co do gierek to ostatnio śmiechłem widząc top listę najlepiej sprzedającego się retro w pewnym niemieckim sklepie. Otóż zaraz za Tetrisem i Mario znalazło się... Halo 2 :) Zasadniczo uwielbiam szóstą generację i powolutku sobie zbieram gierki. Obecnie siedzę w temacie pierwszego klocka. I naszło mnie też by odbudować kolekcję na X360. Gierki tanie jak barszcz, czasem wręcz szokująco tanie.

Nnx2AsI.jpg

k6dWMZw.jpg

Opublikowano

whW19Va.jpg

zaczynam zbierać swoje ulubione gierki z 360tki :lapka:

Opublikowano

Nic szczególnego: jedna zaległość (pójdzie do żyda po ukończeniu) i jedna nowość (ale za to jaka :banderas:)

ngDgAqZ.jpg

Opublikowano

Wszyscy mają WiiU, mam i ja  ^_^

OHQjD55.jpg

Najgorsze, że z braku czasu pograć będę mógł dopiero w niedzielę wieczorem  <_< 

Opublikowano

Tak z ciekawości Konami do kolekcji hd na vite dodawało może kod na cz.1 z psn?

nie ma kodu, na karcie tylko mgs2 i mgs3 hd

Co za bida.

W edycji na PS3 jest jeszcze PW. Sony z Vitą ciągle leci w kulki. W Sly Trilogy, np. nie dodali 3 na karcie pamięci, a jako kod do pobrania, z FF X HD to samo zrobili (x-2 jako kod). Problem dać dwie karty do jednego pudełka.

Opublikowano

Mam potrzebe kupienia gry, tylko mam wszystko w co chcialem zagrac, nastepny dopiero Dragon Quest 7 we wrzesniu. Mieliscie tak kiedys?

Opublikowano

Nie. Ale to znak na zakup nowej konsoli albo retro sprzętu 

Opublikowano

Nigdy.

Opublikowano

Aux mordo gdzieś ty znalazł Shenmue II na xboxa? I za ile?

Opublikowano

Na eBeju za 120 zeta bez wysyłki. Miał być stan dobry a jest miętówka. Polecam ten portal.

Opublikowano

No można, ale ja trafiałem zawsze na aukcje po 200zł.

Opublikowano

Nie będę wymieniał z imienia ale ci co już wpłacili wiedzą o kogo chodzi. Dziękuję za tak szybki odzew i to że już dzisiaj mogłem kupić pada.

14089075_1256580561048482_75149752778718

Czekam na resztę pieniędzy bo do pada potrzeba konsoli:)

Opublikowano

JGScVSn.jpg

Zakup dość niespodziewany, nieplanowany i w ogóle, jednak mam teraz całą kolekcję limitek jednej z najlepszych serii ostatnich lat. 

I muszę przyznać, że ta od BB jest najlepszym kompromisem pomiędzy Steelbookiem, a fizycznym artbookiem... Czyli SB i artbook w jednym :lapka:  Do pełni szczęścia wymagało by się tylko ost na cedeku... 

No i PS4 by móc to ograć  :dog:

Opublikowano

Zakupy z ostatnich miesięcy

W retailu:

MeVtptx.jpg

Oraz cyfrowo w świetnej promocji:

366avmW.jpg

Po 25 zeta za Vanquish i Resonance Of Fate, oraz niecałe 9 za Catherine :obama:

Opublikowano

Ja tam ma wszystko w pudle i też sobie chwalę. :banderas:

Opublikowano

Też bym wolał 3 ostatnie elegancko zafoliowane w pudełkach, ale to na mnie za bogato, plus promocja była zbyt kusząca ;/

Opublikowano

Grunt,że ograsz te świetne gierki, a to czy ci będzie pudełko zalegać w szafie czy będziesz grał w digitala to nic nie znaczący szczegół.