Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Niesamowite tytuły... Kupione dla SMASHA, RESIDENTA i MARIO x SONIC - reszta do zaorania.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l F1 2009 w wersji na Wii to jedyne z tym numerkiem jakie wyszło na stacjonarki, więc dobrze to przemyśl
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Musiałem czymś wypełnić pustkę po mesjaszu w postaci demka NioH 249 zeta w Empiku. Wiem że drogo, ale dwie stówki były na karcie prezentowej, którą dostałem od teściów na niedawne imieniny
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l bylby plus ale tak to wstrzymam sie od minusa za swietowanie imienin
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l A co złego w świętowaniu imienin? Kiedyś to się tylko imieniny świętowało: Zacząć – najtrudniejsza sprawa:Zaczął się od – MieczysławaNastępna kolejka na – AndrzejkaNarodu siła na – BogumiłaNa – Rocha trochaTen…tego…na – WincentegoŚcisk na ławie po – StanisławieRafała – nawałaHuberta – stertaStrąbią w mig się na – FeliksaZ – Tadeusza na uszachZ – Klemensa na rzęsachZ – Jadwigi do żłobka na wyścigiNa – Henryka niejeden brykaI na – Erazma wielu gaz maTłum się zalewa na – ZbigniewaNa – Doroty całe rotyJózefa – zadżumiona strefaGrzmią kieliszki na – FranciszkiNa – Klotyldy tłuką szyldyNa – Wandy robią grandyNa – Filipa stypaNa – Jakuba ciężka próbaMoc klienteli na – PetroneliNa – Emila co chwila Na – Danutę co minutęNa – Edmunda co sekundaA na – Klary nie wiary!Na – Honoratę denaturatem…;Na Tomasza dobra nasza!Na – Eugeniusza chór i orkiestraA na – Sylwestra….Sylwestra SylwestraSylwestraSylwestraSylwestra
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l bo u nos synek na slunsku je ino geburstag a jak ktos fajruje imieniny to je fest gorol Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. edit: wreszcie udało mi się foty z vity zrzucić, więć jako bonus cyfrówki: Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez raven_raven
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Zakupy z sierpnia. Parę gierek i przyrząd do zdejmowania region locka .
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Świetne zakupy Kruku i Szamanie. Axiom Verge to najlepsza metroidvania mojego życia, nie zawiedziesz się
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Daj znać czy bagna w stabilnym framerate są już na płycie, czy trzeba je ściągnąć Dodatki pewnie na bank są w formie kodu.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Ta gierka nie jest ale dzieki hejtowi juz po 150 mozna wyrwać Już po 150 powiadasz? Taka "gra" powinna po 49zł na premierę latać.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. za 150zł to się to kupuje:
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Oj tam, ważne ze sama konsola w miętowym stanie i dwa oryginalne kontrolery w tej cenie to jak za darmo. No i mój ostatni kontakt z nintendo to SNES, więc aż boję się jak pomyślę o tym jakie mam zaległości. Żeby uzyskać najlepszą jakość na hdtv powinienem użyć kabla component, si?