Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 2.09.2016 o 10:54, Wieslaw napisał(a):

@Ficuś: tak, z grubsza.

W dniu 2.09.2016 o 08:10, Rayos napisał(a):

Ja na swojego God Eatera czekam, tez wlasnie z amazona :obama:

ladne zakupy koper. 

Też zamówiłem preorder w Amazonie dwie sztuki i do wczoraj nie wysłali, a na czacie z pracownikiem doradzili żebym anulował zakup bo nie wiadomo kiedy będzie. Jeszcze bezczelnie wmawiali, że kupowałem jak już nie było na stanie.

Anulowałem zakup i kupiłem w zavvi 140zł / sztukę wczoraj i już wysłane.

spoko, moja kopia już dawno w pl, ale u "pośrednika", będę miał w przyszłym tyg razem z paroma innymi gierkami na vite  ;) 

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 2.09.2016 o 21:02, Ficuś napisał(a):

w jakim stanie? jakas gierka lub memorka w zestawie? 

Karta 4GB była i pudełko z wszystkimi świstkami. 

Stan... tył wiadomo - już swoje przeżył, trochę porysowany ale taki stan na 4.

Przód - kilka rysek ale ogólnie jak bardzo fajny stan.

Edytowane przez blakuś
Opublikowano

Chyba już pora nagrać filmik instruktażowy "jak wrzucać fotki do zakupów" :)

Najlepsze Turismo i najlepsze GTA? Leci zasłużony plusik.

Opublikowano

Ostatnie turismo bez updatów, no i z tego powodu b-spec na jednej trasie elegancko jedzie po bandzie bo ma złą trasę zaprogramowaną. Dla tej gry kupiłem ps2. Szef mojej firmy mnie wiózł po to do makro :]

• Plusik 1
Opublikowano

Ja b-speca używałem dopiero w piątce bo był ciekawie zrobiony. W czwórce jechałem hardcorowo, nawet 24h :) 100% nie zrobiłem, zostało mi kilka enduranców które chce kiedyś zrobić. Hiv napisał że czuć w tej grze miłość do motoryzacji. I tak właśnie jest. Ogromny tytuł na tygodnie dobrej zabawy.

Opublikowano
  W dniu 2.09.2016 o 20:48, blakuś napisał(a):

14249340_1144116252315915_1345388991_n.j

299zł piękny kawalerze :fsg::obama:

Sony już nawet nie zwraca uwagi jak estetycznie prezentują się te ''chmurki'' na konsolce. Heh, oni mają już chyba gdzieś hardcoreowców.

Opublikowano (edytowane)

Ficuś to jest gość, sprzedał mi najlepszy możliwy model patyka ever :fsg: do tego gratis dorzucił giereczke na Vite, ma gest :obama:

Ficuś? Zawsze szanowalem.

ca833cc1fe30cdc7284916cc0c3043f2.jpg

5853188e133c6f4a69b55f2675d28f68.jpg

Przy okazji wpadl asphalt injection z olx, zapomniałem fotki zrobić, więc lapcie nie moja. Jeszcze dzis/jutro powinno przyjść parę innych (pipi)gierek, ale to już w nowym poście.

271975139_1_1000x700_asphalt-injection-p

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 3