Gość ragus Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 a pamietam jak się pytałeś kilka lat temu o zakup DS Lite. Długo walczyłeś z gejostwem, ale zostałeś pokonany. Witamy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Promocja na KiG pokonała mój heteroseksualizm. Pierwsza część Phoenixa Wrighta również za mną, pal! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Bardzo sztywniutka giereczka, ale wersja na WiiU to jest dopiero S Z T O S. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 14 września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 września 2016 PS3: Rodzinka: XBO: PS4: PSV: 19 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Vitowe zakupy Kiedyś miałem takie wydanie Infamousa, bardzo fajne. Grę też dobrze wspominam, chociaż teraz już pewnie okrutnie się zestarzała. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Ta edycja specjalna Infamousa nieźle by robiła, gdyby to był steelbook z taką grafiką, z tego co widzę jednak na aukcjach, to takie meh, choć dla samej gry bym kupił drugą kopię, bo jedynka mi się szczerze podobała. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 AHHHH nie ma to jak wydać 320zł na kolejne gry do niegrania. 3 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Pingu, ile za Tales Of Hearts R i skąd? Wydania Pal są dość ciężko spotykane. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Danganronpy za ile? Po 150 zł z wliczoną wysyłką z wysp. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Miałem nadzieję że dostałeś gdzieś w promocji szkoda ze niektóre gry na vite nie tanieja, używki też drogie. Pozostaje cyfra. Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Miałem nadzieję że dostałeś gdzieś w promocji szkoda ze niektóre gry na vite nie tanieja, używki też drogie. Pozostaje cyfra.Nieśmiało zasugeruję wersje na blachę, jeśli już byś na cyfrówce miał poprzestać. Porty są świetne, a do tego działają w 60fps na tosterze. Ktoś powie, że to bez znaczenia, ale wygoda grania i tempo rozgrywki (chociażby szybkość animacji przy sprawdzaniu obiektów) naprawdę sprawiają, że nie byłbym już w stanie wrócić do wersji handheldowej. A obie pozycje jak najbardziej warte uwagi. Trochę (mocno...) naciągane miejscami, ale dawno w żadne 'uniwersum' się tak nie wciągnąłem. Nietypowy koncept. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 To Fragile Dreams mogłem wziąć od blancika, ale odpuściłem. W sumie dobrze, że trafiło do pingera, ja bym pewnie nie docenił jeśli to jakiś okaz albo rzadka gierka pewnie. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Pingu, ile za Tales Of Hearts R i skąd? Wydania Pal są dość ciężko spotykane. 140 PLN z CEX. To Fragile Dreams mogłem wziąć od blancika, ale odpuściłem. W sumie dobrze, że trafiło do pingera, ja bym pewnie nie docenił jeśli to jakiś okaz albo rzadka gierka pewnie. Dziękuję. U mnie będzie leżeć i się kurzyć, ale jeść nie woła - niech leży. Za to zgarnąłeś SMT na Wii U i jest mi przykro, bo mogło być moje Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Pingu, ile za Tales Of Hearts R i skąd? Wydania Pal są dość ciężko spotykane. 140 PLN z CEX. To Fragile Dreams mogłem wziąć od blancika, ale odpuściłem. W sumie dobrze, że trafiło do pingera, ja bym pewnie nie docenił jeśli to jakiś okaz albo rzadka gierka pewnie. Dziękuję. U mnie będzie leżeć i się kurzyć, ale jeść nie woła - niech leży. Za to zgarnąłeś SMT na Wii U i jest mi przykro, bo mogło być moje 140 za uzywke? sporawo, ja jakis czas temu kupilem za 80 zl w idealnym stanie z niezuzytym dlc Raven, ja mam fragile dreams w folii, prawdopodobnie na sprzedaż za jakiś czas jakbyś nabrał ochoty to wal. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Nu a ja kupiłłem Harvest Moona na PSXa za 7zł. A innym razem Table Tennis na X360 bez instrukcji za 120zł. Nie ma co się zastanawiać, gierka była najtaniej w sieci na ten moment, a jakoś wzięło mnie na dżejerpegi. Czekając na okazję nigdy bym nie kupił Inna sprawa że czy bym kupił, czy nie, to i tak w to nie zagram 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Inna sprawa że czy bym kupił, czy nie, to i tak w to nie zagram No i to jest prawilny kolekcjoner, pjona! Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 PSV: Nie będziesz żałować, te 2 giereczki to po prostu sztos! Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Miałem nadzieję że dostałeś gdzieś w promocji szkoda ze niektóre gry na vite nie tanieja, używki też drogie. Pozostaje cyfra. 2 właśnie była w promocji. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Dziękuję. U mnie będzie leżeć i się kurzyć, ale jeść nie woła - niech leży. Za to zgarnąłeś SMT na Wii U i jest mi przykro, bo mogło być moje Masz na myśli Tokyo Mirage Session? Raven, ja mam fragile dreams w folii, prawdopodobnie na sprzedaż za jakiś czas jakbyś nabrał ochoty to wal. Możemy pomyśleć, chociaż nie wiem, czy jeśli nie skusiłem się na blantmanową cenę za używkę, to czy będę chciał za wyżsża folię . Danganronpy za ile? Po 150 zł z wliczoną wysyłką z wysp. Shieeeet, one normalnie po tyle chodzą czy jakaś okazja? Za 75 zł za sztukę chętnie bym też sobie postawił na półeczce i nawet ograł za jakiś czas. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Chyba miał na mysli po 150 za sztuke. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Chyba miał na mysli po 150 za sztuke. Dokładnie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Jak chcecie kupować gierki na vite to czasem w game over krakowskim idzie kupić w dobrych cenach. Np właśnie dangana 2 za 150 bodaj. Jak ktoś nie chce się bawić w sprowadzanie to chyba jest ok Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Dziękuję. U mnie będzie leżeć i się kurzyć, ale jeść nie woła - niech leży. Za to zgarnąłeś SMT na Wii U i jest mi przykro, bo mogło być moje Masz na myśli Tokyo Mirage Session? Dokładnie tak. Jak przejdziesz to zapraszam do TRANSAKCJI :czesc: Danganronpa: Trigger Happy Havoc - 30$ Danganronpa 2: Goodbye Despair - 38$ Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls - 32$ Tu są tanie Dangany. Wysyłka chyba piątaka bo to lekkie. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 W Galerii Katowickiej parę dni temu były używki po 120. Nie wiem czy są jeszcze, jak komuś zależy to mogę sprawdzić i poprosić żeby odłożyli albo dać numer telefonu do sklepu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi