Opublikowano 29 września 20168 l Wymiana w lokalnym sklepie za Wolfenstein: The Old Blood + drobna dopłata. Dzięki, sam się przymierzam do kupna all stars niedlugo
Opublikowano 29 września 20168 l otwieram kurierowi, patrzę, a tam takie wielkie pudło. ja zdziwiony, bo nic tak dużego nie zamawiałem, NO ALE ODBIERAM A TO FIFA CEBULA EDTION ZA 149ZŁ Z DARMOWĄ WYSYŁKĄ Z GRAM.PL raven i orzech, widzimy się na serwerach
Opublikowano 29 września 20168 l Plus za pizzę. EDYTA: Kyo, podbijam Edytowane 29 września 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 29 września 20168 l Giereczki i zapas czekolad na tydzień. Tyle demonów przez ostatnie dni widziałem, że koszmary mam. Jeszcze miałem kupić Wiedźmina Goaty i Fifę, ale jak chciałem zamówić Wiedźmina to nie było na stanie, a teraz jestem biedakiem i nie mam pieniążków
Opublikowano 29 września 20168 l Kurier jak i poczta nie zawiedli:DS Lite za 8 dyszek w db+ stanie + futerał. Do tego śrubokręt do rozkręcania GaCka, XenoGC i kabel RGB do SNES/N64/GC. Edytowane 29 września 20168 l przez blakuś
Opublikowano 29 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No (pipi)a nareszcie Karen minimalnie wyżej niż Ultima w rankingu chu.jnii roku Edytowane 29 września 20168 l przez KOŁD
Opublikowano 29 września 20168 l To był dobry dzień. Fifę kupiłem w prezencie chrześniakowi, reszta fantów dla mnie Mega Link (50cm) jest zaje.bisty i nie mieści się w witrynie. Muszę poprzekładać półki. Master Chief (13cm) na zdjęciu dla porównania. Niebieski padzik do PSX jest śliczny, uwielbiam przeźroczyste kontrolery (widziałem takiego DS4 w Saturnie, białego). Pendrive dali mi za darmo do Fify. Edytowane 29 września 20168 l przez Konsolowy