Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ja bym LCS tez przygarnał jak w znośnym stanie :> Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) No a gdzie foty gierek? Chyba, ze to piraty to troche jak dla mnie jakosc sprzetu spada bo liczy sie laser. Oryginały, ale w bardzo kiepskim stanie. Z lepszych rzeczy było GT4, Tekken 5 i Tenchu: Wrath of Heaven, ale ilość rys jest tam bardzo duża. O dziwo pograłem wczoraj trochę w T5 i nawet pomimo takiego stanu płyt konsola radziła sobie bez zająknięcia. Mimo to nie mam jednak zamiaru maltretować lasera porysowanymi grami, bo po prostu mi go szkoda Tu jest link do ogłoszenia, z którego to kupiłem: https://www.olx.pl/oferta/konsola-playstation2-ps2-uzywana-stan-bdb-11-gier-CID99-IDhWuFJ.html#5ca9297f14 Zawsze te najbardziej wartościowe możesz zregenerować To nie są duże koszty. PS. Killzone chętnie odkupie. Edytowane 5 października 2016 przez blakuś Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Na razie pójdzie na półkę bo muszę dragon questa ogrywać. Jak SMT apocalypse i nowe yokai nie wyjdą pudełkowo w EU to może kupię sobie ntsc konsolkę inaczej kupię drugi raz w eszopie żeby ograć. 2 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Zakupiłem cyfrowo w obecnej promocji na psstore. Zwykle nie chwalę się cyfrówkami (w zasadzie to pierwszy raz), ale po raku zwanym FC Primal, muszę jakoś odreagować. Mam nadzieję, że było warto, a tymczasem gra już się pobiera. 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Taka raczej średnia promocja biorąc pod uwagę fakt, że w boxie można wyrwać za podobny pieniądz. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Taka raczej średnia promocja biorąc pod uwagę fakt, że w boxie można wyrwać za podobny pieniądz. Wiem, ale nie zależy mi na kopii fizycznej, a chciałem kupić sobie na stałe. Do takich gierek lubię powracać (racerów), ale niekoniecznie chcę dla nich tracić miejsce na półce. Racery to nie jest dla mnie najważniejszy gatunek. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ja pierd.ole, co za seksowna okładeczka, jedna z lepszych jakie widziałem: 10 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 oFi, dzięki za podpowiedź, że Trials of the Blood Dragon, jest na promocji. Zakupiłem. Z Trials Fusion spędziłem masę godzin, tutaj pewnie będzie podobnie. Super gra, super seria. Gram w Trialsy od początku serii na X360 i kocham ją mocno bo calak w HD sprawił mi (wbrew pozorom) mnóstwo frajdy. Ten Blod Dragon to jednak podobno strasznie słaby i w dodatku sfabularyzowany! Więc odpuściłem. Jednak z uwagi, że jestem w zielonym obozie ciekawym jaka cena w tej promocji?? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. winner 183 Opublikowano 5 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 października 2016 Jeszcze nóweczka w folii, bardzo cieszy 23 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Miałem pisać, że Nintendo robi świetne okładki (bo i robi), ale ten MGS to klasa sama w sobie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 672 Opublikowano 5 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 października 2016 Takie tam, pierdoły. Gundam Breaker 3 po angielsku 19 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Jest cos dobrego w tym, ze CoDy coraz gorsze! Ma sie ochote wracac do jeszcze nie zniszczonych przez Akti czesci. Ciekawe kiedy remaster? Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Takie tam, pierdoły. Gundam Breaker 3 po angielsku Gdzie gundamy kupowane? Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Gdzie gundamy kupowane?DW eBay, GB3 Play-Asia. W drugim przypadku miła niespodzianka, bo paczka przyszła po tygodniu raptem. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Kurde zazdro tego ps2 bo chyba tez mam ochote kupic ale 90% allegro czy olx to padaki juz. Druga strona medalu to znajdywac niezajechane gry Choc w sumie ma to urok kolekcjonera poszukiwacza 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 oFi, dzięki za podpowiedź, że Trials of the Blood Dragon, jest na promocji. Zakupiłem. Z Trials Fusion spędziłem masę godzin, tutaj pewnie będzie podobnie. Super gra, super seria. Gram w Trialsy od początku serii na X360 i kocham ją mocno bo calak w HD sprawił mi (wbrew pozorom) mnóstwo frajdy. Ten Blod Dragon to jednak podobno strasznie słaby i w dodatku sfabularyzowany! Więc odpuściłem. Jednak z uwagi, że jestem w zielonym obozie ciekawym jaka cena w tej promocji?? Promocja trwała do dzisiaj i była za 33zł. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 6 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 października 2016 Bedzie grane 11 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Daj Bansaju wrazenia na wieczor. Mialbym tez za chwile ale tak sie obesralem z kasy xD ze juz poczekam. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Juz napisalem w temacie ze wieczorem na pewno cos skrobne, nie ma recenzji wiec ktos musi powiedziec JAK JEST. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 No licze na sciane tekstu Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Dobre zakupki, ale zdjęcia coś ewidentnie do siebie nie pasują. Coś tu śmierdzi. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 No to dzisiaj jadę z tym koksem Jeszcze mi plakaty dali w moim lokalnym sklepiku. 4 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Ogólnie w średnim stanie, ale i tak mi się podoba Edit: też wam tak skrzypią te kolorowe pady? Edytowane 6 października 2016 przez czapa Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Godrizon 3 jak wjechał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi